Rüyada sigara görmek nasıl yorumlanır? Rüyada sigara görmenin tabiri!

Rüyada Sigara Görmek; Bu kişilerin yaşamında herhangi bir güçlük, darlık ve keder çekmesinin ardından kendisini karşılayacak rahatlık ve huzura alamet eder. Kişilere göre tabirinde de birtakım farklılıklar görülebilen Rüyada Sigara Görmek nasıl yorumlanır? Ağırlıklı olarak sorgulanan rüyada Sigara Görmenin tabiri-anlamı!

Rüyada sigara görmek nasıl yorumlanır? Rüyada sigara görmenin tabiri!
Rüyada sigara görmek nasıl yorumlanır? Rüyada sigara görmenin tabiri!
GİRİŞ 31.01.2019 17:09 GÜNCELLEME 27.03.2023 17:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüya sahipleri tarafından tabiri ve anlamı internet platformu aracılığıyla sıklıkla araştırılan Rüyada Sigara Görmek; O kimselerin hayatlarında kendisini sıkıntıya düşürecek, zor durumda kalıp elem ve ızdırap çekmesine sebebiyet verecek bazı olaylarla karşı karşıya gelmesinin akabinde yaşayacağı iç huzuruna ve gönül ferahlığına delalet etmektedir. Rüyada Sigara Görmek kimi tabirciler tarafından sonra kötüye işaret etmektedir, rüya sahiplerini dini anlamda yerine getirmesi gereken vazifeleri zorlanarak üstün körü bir şekilde yapmasına yahut bunu yapmayı tamamen bırakmasına alamet etmektedir. Peki, orta yaş ve üzeri kimseler için her ne kadar razı gelmese de bir ilişkiyi noktalamak mecburiyetin kalması olarak da ifade edilen sigara görmek nasıl yorumlanır? İşte, bazen de kişilerin hak yolundan ayrılması olarak belirtilen rüyada sigara görmenin anlamı ve tabiri...

 

 

RÜYADA SİGARA İÇMEK NASIL YORUMLANIR? RÜYADA SİGARA GÖRMENİN ANLAMI VE TABİRİ...

Rüyada Sigara İçmek; Eğer ki bir kimse rüyasında sigara içtiğini görür ise, kendi yaşantısına ilişkin yepyeni bir karar alması olarak yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüyasında sigara içen birinin gerçek hayatında geleceği aydınlık ve bolca kısmetinin olmasına alamet etmektedir. Tüm bunların yanı sıra rüyada sigara içmek, bu kişilerin rahat yaşamayı ve keyif yapmayı seven bir kişi olduğunu göstermektedir.

 

 

Rüyada Sigara Dumanı Görmek, Kişilerin rüyada sigara dumanı görmesi iyiye yorulmamaktadır, bu kişilerin dert ve tasa sahibi olmasına ortam oluşturacak olaylarla yüzleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada Sigara Almak; Rüyada sigara aldığını görmesi hayırlara vesile olmaktadır, rüya sahiplerinin yaşantılarında yepyeni atılımlar yapmasına ve faaliyetlerde bulunmak için karar alması yönünde tabir edilmektedir.

Rüyada Sigara Atmak; Rüyaya gören kişiler için kötüye işarettir, bir kimse eğer ki rüyada sigara attığını görür ise, onun büyük bir sorunla boğulmasına zemin hazırlayacak bir olayın merkezinde kalacak olmasına işaret etmektedir.

Rüyada Birine Sigara Vermek; Bir kişi rüyada şayet başka birine içmesi adına kendi sigarasından verirse, bu kimselerin hali hazırda sürdüğü yaşantısından bunaldığına, bu sebepten ötürü hayatına birtakım farklılıklar katmak istediğine alamet etmektedir. Bir kişinin rüyasında, başka birinin kendisine sigara uzattığını görmesi de bununla aynı anlamı taşımaktadır. Öte yandan rüyada birine sigara veren kişinin yepyeni bir iş ve ev hedefi olması yönünde yorumlanmaktadır.

Rüyada Sigara İstemek; Rüya sahibinin kimden sigara isteyeceğine göre anlamında farklılıklar teşkil etmektedir. Bir kişi rüyasında babadan sigara isterse; göreneklerine aykırı gelecek bir davranışta bulunacağına, bundan dolayı aile büyüklerden bir tanesini inciteceğine ve rüya sahibinin kendini ne yaparsa yapsan affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Bununla birlikte rüyada birinden sigara istemek ise, bu kişiye hayır sağlayacak farklı iş olanakları sağlayacak bir işe başlayacağına, maddi açıdan çok güzel gelir kazanacağına, karşılaşılan tüm sorunların üzerine derin bir oh çekmesine zemin hazırlayacak müjdeli bir gelişme almasına, verdiği sözü yerine getireceğine ve hiç beklemediği biriyle hayat yolunda yepyeni bir başlangıç yapmasına alamet etmektedir.

Rüyada Sigara Söndürmek; Rüyasında sigara söndüren kişinin verdiği sözleri yerine getirememesine, kötü söz duymasına, sevdiği insanla birbirinden uzaklaşacağına, razı gelmediği bir işte çalışmak mecburiyetinde olacağına, sadakatten toksun biriyle münakaşaya girmeye işaret etmektedir.

Rüyada Sigara Görmek

Rüyada küllükte sigara söndürmek; bulunduğu yanlışları tez zamanda düzeltme ve iyileştirme yoluna gideceğine, hem manevi hem de maddi boyutta ciddi bir ilerleme kat edeceğine, insanların gıpta ettiği ve takdirini kazandığı bir kimse haline geleceğine, işinde karşılaştığı sorunları makul bir biçimde çözme yöntemine başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada Sigara Yakmak; Finansal boyutta çıkmaza sürükleneceği ve kendini zor durumda bırakacak bir olayla yüzleşmesine, bu nedenle gerek kendi gerekse aile fertlerinin kaynaklarından yararlanarak bulunduğu durumdan kurtulmaya uğraşacağına, lakin tüm çabalarına rağmen başarı elde edemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada Sigara İzmariti Görmek; Rüyasında sigara izmariti gören kişinin sağlığıyla ilgili yaşayacağı sorunlara, dert ve tasa veren bir durumla karşı karşıya geleceğine, çözümünde güçlüklerle karşılaşacağı bunalım durum içerisine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada Sigara İçerken Yakalanmak; Rüyada sigara içerken yakalan bir kimse, çok sevdiği birinin hainliğiyle karşılaşıp bu durumdan kaynaklı büyük bir keder ve yıkım yaşayacağına, istediği ve hedeflediği bir işe girip çalışmak adına uğraş sarf edeceğine, ne var ki maddi ve manevi etkenlerden dolayı ne yaparsa yapsın bu hayallerine kavuşamayacağına, mutluluğunun kaçacağına alamet etmektedir. Rüyada sigara içerken anneye yakalanmak ise, zararlı bir alışkanlık kazanıp bunun uzun bir zaman diliminde süreceğine, sıkıntılar her geçen gün çoğalacağına, güzel giden bir uğraşın kötü bir hal alacağına delalet edilmektedir.

YORUMLAR 1
  • derya 5 yıl önce Şikayet Et
    ismin anlami
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki