Telekinezi nedir ve neler yapılabilinir? Telekinezi nasıl öğrenilir?

Telekinezi düşünce gücüyle cisimleri oynatma olarak ön plana çıkmaktadır. Telekinezi kelimesi, “uzak” anlamında olan “tele” kelimesi ile “hareket” anlamına gelen “kinesis” kelimelerinin bileşiminden oluşmaktadır. Son zamanlarda ülkemizde de büyük mera konusu haline gelen Telekinezi nasıl öğrenilir? İsmi Psikokinezi olarak da adlandırılan telekinezi hakkında tüm bilinmeyenler...

Telekinezi nedir ve neler yapılabilinir? Telekinezi nasıl öğrenilir?
Telekinezi nedir ve neler yapılabilinir? Telekinezi nasıl öğrenilir?
GİRİŞ 08.02.2019 15:23 GÜNCELLEME 08.02.2019 15:23

Telekinezi, insanın zihniyle ve herhangi bir fiziksel temas olmaksızın nesneleri hareket ettirebilmesine denir. Parapsikoloji bilim dalının incelediği önemli bir psişik güç olan telekinezi, düşünce gücünü yoğunlaştırarak canlı veya cansız maddeler üzerinde etkiler oluşturabilmektir. Psişik güçlere inanan veya onları kullanabildiğini iddia eden insanlar bu güçleri çeşitlendirmiştir.

Medeniyet tarihinde, bilimden önce ve sonra insanların hep ilgisini çeken bir konudur telekinezi. Özellikle son yıllarda sinema filmlerine de oldukça konu olmuştur.

Zihin güçleri ile nesnelerin hareket ettirilebileceği fikri yüzyıllar boyunca insanlarda merak uyandırmış olsa da telekinezinin bilimsel olarak da ispat edilebilecek bir kabiliyet olduğu fikri 19. yüzyılda ortaya çıkmıştır. Bu gelişme Spiritüalizmin meşhur olduğu yıllarda yaşanmıştır. 

TELEKİNEZİ İLE NELER YAPILIR?

1) Cisimleri yerlerinden oynatmak. Magazinlerinizi, gazetelerinizi, bardaklarınızı vs.

2) Cisimlerin şeklini değiştirmek eğit bükmek. Kaşık, çatal, anahtar vs.

3) Psişik enerji topları oluşturmak. Bunlar insan enerjisi ile oluşan enerji toplarıdır. Onları oluşturup fırlatabilirsiniz.

4) Eğer ileri düzeyde olursanız pencereleri açıp kapayabilir, kapıları kitleyip ve de ışıkları açıp kapayabilirsiniz. 

Telekinezi Nasıl Yapılır

TELEKİNEZİ NASIL YAPILIR?

Telekinezi ile eşyaları yerinden oynatmak oldukça zordur. İleri derece konsantrasyon gerektirir. Bu yüzden ortamın sessiz ve sakin olması zorunlu bir maddedir. Kişinin rahatlaması ve zihnini boşaltması gerekir. Temiz bir zihin olmadan telekinezi yapmaya çalışmak boşa vakit kaybıdır. Yine de ileri derecede telekinezi bilgisine sahip olanlar için bu kriterler biraz daha tolerans gösterilir

Adım 1: Odaklanın ve vücudunuzu enerji ile doldurun.

Adım 2: Önünüze bir kağıt parçası veya bir taş koyun.

Adım 3: Gözlerinizi taşa odaklandırın.

Adım 4: Şimdi gözlerinizi kapatın ve taşın-kağıdın görüntüsünü gözleriniz kapalıyken hayalinizde görüntülemeye çalışın.

Adım 5: Sonra enerjinizin o cismin etrafında dolandığını hissedin.

Adım 6: Cismi sırasıyla sola, sağa, geriye, öne ve daha da ileri ittiğinizi düşünün.

Adım 7: Şimdi gözlerinizi açın. Eğer bir sonuç alamıyorsanız 6. adımı sürekli tekrarlayın

HİSSETME METODU

Eller yıkanır ve metal bir eşya ele alınır. Rahatça oturup gevşenir ve parmak uçlarıyla metalin yüzeyi okşanarak ne hissettirdiğine yoğunlaşılır. Nesnenin büküldüğü hayal edilirken güç uygulanmamalıdır.

Hissetme Metodu

BUZ METODU

Buzun düz bir yüzeye konulması ve suyunun etrafa yayılması gerekir. Buza dokunmadan onu itmeye çalışmayı önce açık parmaklarla yapmak gerekir. Daha sonra tüm parmaklar birleştirilerek elle rüzgar yaratmaya çalışıldığı hayal edilerek ittirmeye çalışılır.

Buz Metodu

HİPNOTİK TELKİN

Bu yöntem kişinin tek başına yapabileceği bir yöntem değildir. Kişi hipnotik trans haline sokulur ve kaşığın kendi isteğiyle bükülebileceği telkini verilir. Kişiye yapılan telkin güçlüyse ve biliçaltı kısıtlamaları tam olarak kaldırılabilmişse kaşığın bükülmesi mümkün olur.

Hipnotik Telkin

TELEKİNEZİNİN OLASI ZARARLARI

1) Baş ağrısına neden olabilir 

2) Kaşık bükmek bilinç altındaki metallere karşı sertlik düşüncesini kaldırır yada enerji artık daha rahat serbest kaldığından kaşık kolay bükülür. Bu yeteneğinizi geliştirdiğinizde kaşıklar siz farkında olmadan bükülebilirler. Buda cebinize koyduğunuz metallerin kendi kendine bükülmesi demektir. Yemek yerken kaşıkların bükülmesi sorunu ile karşılaşabilirsiniz 

3) Cep telefonu, dijital saatleriniz ve analog saatleriniz yani tüm saat türleri üzerinizde taşıdığınızda geri yada ileri gidebilirler. 

4) Kaşık büktüyseniz, dış yüzeyi metal olan saatleriniz kendi kendine bükülebilir, dış yüzeyi metal olmasada analog saatleriniz başka zararlar görebilir 

5) Cep telefonu, saat gibi bataryalı aletlerinizin şarzları daha erken bitebilir 

6) Bulunduğunuz odada ampüller, voltaj düşmesinde olduğu gibi kırpa bilirler, yine elektronik aletler bu durumla karşılaşabilir. Böyle olması onlara belirli bir miktar zarar veriyor olabilir. 

7) Duru-görü yeteneğine davetiye çıkartabilir. Bu da bazı olayları önceden algılamanıza sebep olur. Dolayısıyla iyi/kötü olayları önceden bilmek bazıları için sorun olabilir (Burada ki gelecek görmek çok yakın bir zaman içindir)