Rüyada cenaze görmek kötü mü yorumlanır? Rüyada tabut görmek neye işaret

Rüya sahibi için hüzünlü ve korku verici bir durum olan rüyada cenaze ve tabut görmek nasıl yorumlanır? Genel anlamıyla rüyada cenaze görmek iyiye işarettir. Cenazeye katılan kişi hayatında güzel yenilikler yapar. Uzun süredir haber alamadığı biriyle yüz yüze gelir. İşte rüyada tabut ve cenaze görmenin İslami yorumu.

Rüyada cenaze görmek kötü mü yorumlanır? Rüyada tabut görmek neye işaret
Rüyada cenaze görmek kötü mü yorumlanır? Rüyada tabut görmek neye işaret
GİRİŞ 28.02.2019 14:06 GÜNCELLEME 28.02.2019 14:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada cenaze görmek genel anlamıyla iyiye yorumlanır. Fakat yorumu rüyayı gören kimselerin ruh hallerine, yaşadıkları olaylara göre ve hissettikleri duygulara göre değişim göstermektedir. İyi olarak yorumlanan rüyada cenaze görmenin mal ve para kazanılacağına işaret olarak sayılır. Rüyada görülen kaldırılmayan cenaze pek hayra yorumlanmaz. Ancak cenazenizin arkasından ağlanıldığını ve büyük üzüntü yaşanıldığını görüyorsanız bu durum hayra yorulur. İşte rüyada cenaze görmenin başlıklarla geniş anlamı..

Rüyada Cenaze Kaldırmak

 

1. Rüyada Cenaze Kaldırmak

Rüyada omuzlar üzerinde kaldırılan bir cenaze bu kişinin yüksek mevki sahibi bir kişi olduğuna işarettir. Bu rüyayı gören kişilerin etrafında ölen alim ya da büyük bir liderin ölümünden dolayı duyduğu üzüntü malum olmaktadır

 

2. Rüyada Cenaze Araması

Rüyada cenaze arabası görmek, büyüklük, ululuk, makam ve mevki sahibi olmak anlamına gelir. Cenaze arabasını rüyada gören kişinin eline çok büyük fırsatlar geçer ve bu fırsatları kullanırsa oldukça güzel bir mevkiye ulaşır, belki de terfi eder. 

3. Rüyada Tabutu Açık Görmek

zorlukların dikkatsizlikten ileri geldiğine; tabutun içinde birisi varsa, yakında ondan Sağlık haberi alınacağına; içindeki yabancı biriyse, ileride iyi bir dostluk kurulacağına işarettir.

4. Rüyada Cenaze Alayı Görmek

Rüyada görülen cenaze alayı sağlıklı ve uzun ömürlü bir hayatın yaşanacağına işaret etmektedir. Bu yönden her zaman için bu rüyalar hayra yorulmaktadır. Bu cenazenin kendi yakınlarımızdan biri olduğunu görmek ise ailede bulunan herhangi bir hastanın yakın zamanda sağlığına kavuşacağına işaret etmektedir

Rüyada Tabut Görmek

5. Rüyada Boş Tabut Görmek

Rüyasında tenesire konulduğunu görenin mali artar. Eliyle tenesir yaptığını gören halka iyilik eder. Bir tenesir yapılmasını emrettiğini gören sevaba ulaşır. Tenesirin kırıldığını görmek iyi değildir.

6. Rüyada Güneşli Bir Havada Cenaze Görmek

Rüyanızda gördüğünüz cenaze töreninde eğer hava güneşliyse yakında evlenip çocuk sahibi olacağınız anlamına gelmektedir. Rüyada bir akrabamızın ya da komşumuzun cenazesini görmek hayra ve iyiliğe yorumlanır. 

7. Rüyada Yakınlarımızın Cenazesi   

Rüyada yakınlarımızın cenazesi, bu rüya kişinin yakın çevresi tarafından sevilip sayılarak her daim isminden söz ettirecek hale geleceğine yorumlanır. Rüyasında yakınlarının cenazesini gören kimse, kendisi ve sevdikleri için hayırlı olanı dileyerek bir çok kişi için hayırlı olanı eyler.

RÜYADA CENAZE GÖRMEK İSLAMİ YORUMU

Diyanet Yorumu, rüyada cenaze görmek, bu rüya insanlar için hayırlı ve güzeli dilemeye, hayırlı nasipler kazanmaya, rızkın ve kazancın artışına yorumlanır.

YORUMLAR 1
  • nergiz 5 yıl önce Şikayet Et
    berbat
    Cevapla
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!