Rüyada tavuk görmek nasıl yorumlanır? Rüyada tavuk görmek neye işaret?

Rüyada tavuk görmek tabiri sıkça merak edilen rüyalardan biridir. Peki rüyada tavuk görmek neye işarettir? Rüyada görülen tavuk evin hanımını temsil eder. Görme şekline ve durumuna göre kişinin hayatının mutlu ve güzel geçmesine delalet eder. Rüyada tavuk görmek aynı zamanda mantıksız hareket eden ve konuşan bir kadına işarettir. İşte rüyada tavuk görmenin Diyanet tabiri ve detaylı yorumu

Rüyada tavuk görmek nasıl yorumlanır? Rüyada tavuk görmek neye işaret?
Rüyada tavuk görmek nasıl yorumlanır? Rüyada tavuk görmek neye işaret?
GİRİŞ 15.03.2019 14:40 GÜNCELLEME 02.03.2021 13:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada tavuk görmek genel anlamda iyiye işarettir. Bekar bir kişinin rüyasında tavuk görmesi yakın zamanda evlenmesine yorulur. Bir diğer tabire göre rüyada tavuk görmek, geçici can sıkıntısına yorulur. Ufak tefek eksikler olsa da sonuç istediğine yakın olacağına delalet eder. Rüyada tavuk aile hayatınızın düzene gireceğine ve iş hayatında başarılı olacağınıza işarettir. 

RÜYADA TAVUK GÖRMENİN TABİRİ

Rüyada tavuk avladığını görmek helal para kazanacağına işarettir.

Rüyada tavuk kesmek nikah demektir. Rüyasında tavuk kestiğini gören kişinin yaşça küçük kimseyle izdivaç yapacağına işaret eder.

Tavuk pişirmek çalışma hayatında yeni bir işe girileceğine, bu işte büyük bir atılım gerçekleştirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına ve çok yakın bir zamanda hayırlı bir kişi ile nikah masasına oturulacağına alamet eder. 

Rüyada siyah tavuk görmek evlenmemiş olan bir bayana işaret eder.

Tavuk sürüsü gören kişinin akrabalarından birisinin ona karşı bir tezgâh kurduğu yani ona zarar vermek için çaba sarf ettiği ifade edilmektedir. 

Beyaz tavuk hayırlı bir kadına, toplu gezinen yahut çöplükte görülen kavuklar düşük ahlaklı kadınlara işarettir.

Rüya sahibinin rüyasında tavuk yumurtası görmesinin anlamı, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada Tavuk Görmek

Rüyada tavuğun kuluçkaya yattığını görmek evli kişiler için çocuk sahibi olmak demektir.

Rüya sahibinin rüyasında tavuk kanı görmesi çok büyük sıkıntılara sokan bir durumdan kurtulmak için bazı adımlar atacağına ve ardından çok sevdiği bir kişi ile kendi işini kuracağına yorumlanmaktadır.

Rüyada evinde sayamadığı kadar tavuk olduğunu görmek zengin olacağına ve korktuğu şeyin gideceğine işarettir.

Rüyada tavuk saldırması işlerin yaşanacak kötü ve talihsiz olaylardan ötürü çok sıkıntılı bir hal alacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına ve bir rahatsızlık yaşanacağına yorumlanır. 

Rüya sahibinin rüyasında tavuğun doğurduğunu görmesi beklemediği kadar garip bir olayla karşılaşacağı anlamına gelmektedir

YORUMLAR 1
  • Ramiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç begenmedim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme