Rüyada siyah elbise giydiğini görmek ne anlama gelir? Rüyada siyah elbise görmek

Rüyada kadın erkek fark etmeksizin siyah elbise veya kıyafet görmek neyi simgeler? Rüyada siyah elbise görmek, düşünmeden atılan adımlardan dolayı çıkmaza girmeye ve bunalımlı günler geçirmeye rivayet edilir. Peki rüyada siyah elbise giydiğini görmek neye işarettir? İşte rüyada siyah elbise görmenin tabiri...

Rüyada siyah elbise giydiğini görmek ne anlama gelir? Rüyada siyah elbise görmek
Rüyada siyah elbise giydiğini görmek ne anlama gelir? Rüyada siyah elbise görmek
GİRİŞ 16.03.2019 15:18 GÜNCELLEME 16.03.2019 15:18

Rüyada siyah elbise görmek yorumculara göre bu rüya pek çok şekilde tabir edilir çünkü siyah rengin birçok anlamı vardır. Rüya sahibi için pek hayırlı olmayan günlerin yaklaştığını işaret eder.  Rüyada görülen kimi detaylara göre rüyada siyah elbise giymek olumlu durumlara da işaret edebilir. Rüyada siyah renk görmek, rüyayı gören kişinin resmi bir iş sahibi olacağını, bu işte iyi olacağını ve dolayısıyla da gelirinin artacağını delalet eder. Ayrıca kişi zamanla daha çok para kazanacak, artan zenginliğine rağmen mütevaziliğinden asla ödün vermeyecek, etrafında da tüm bunlar nedeniyle itibar görecek demektir. İşte rüyada siyah elbise görmek ile alakalı bilinmesi gereken her şey

RÜYADA SİYAH ELBİSE GÖRMENİN FARKLI DURUMLARA GÖRE YORUMLARI

Rüyada siyah elbise hediye almak, hayırlara alamet eder. Rüyayı gören kişinin önemli ve büyük işlerin başına geçeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine tabir edilir.

Rüyada siyah elbiseli kadın görmek, yüksek makamlara çıkmaya, devlet kurumlarındaki bir göreve getirilmeye, mesleğinde yükselmeye  ve zor günlerden sonra rahata ermeye işaret eder

Rüyada siyah kefen giydiğini gören kişinin hayatını dinen gözden geçirmesi gerekmektedir. Rüya sahibi işlediği günahların farkına varıp pişman olduğunu yalvararak belirtmelidir.

Rüyada Siyah Elbise Görmek

Rüyada siyah elbise kuşağı görmek, rüyayı gören kimsenin çalıştığı kurum itibariyle bir çok kimseye yöneticilik yaparak emri altında insanları çalıştıracağına yorumlanır

Bir kişi rüyasında siyah gömlek giydiğini görürse o kişinin neşesini, ağız tadını ve sağlığını kaybedeceği kadar kötü günler geçirecektir diye tabir edilir. Kişinin zor günler geçireceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine alamet eder. 

Rüyada siyah çorap giymek, rüyayı gören kişinin birden bire kocası veya karısı nedeniyle hayatını değiştirmek zorunda kalacağını anlatmaktadır. Fakat rüya sahibi bu değişiklikten sonra daha rahat bir hayata kavuşacak, maddi anlamda sıkıntı yaşamayacak ve asla yokluk içine girmeyecek demektir.

Rüya sahibinin rüyasında siyah kaban giydiğini görmesi siyah bir kaban giyinmek, güzel yaşamaya, malının, şansının artmasına ve rahat bir yaşam sürmeye yorulur. Rüya sahibinin maddi sıkıntıdan uzak bir hayat süreceğine rivayet edilir.

Rüyada siyah elbise diktirmek, rüyayı gören kişinin elindeki kısıtlı imkanları kullanarak, azmetmesinin ve hırsla çalışmasının karşılığını alacağına ve geleceği noktaya hiç kimseden yardım almadan sadece kendi çabalarıyla ve inancı ile geleceğine işaret eder.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?