Kanal D'nin iddialı dizisi final yapıyor

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan yeni dizisi Yüzleşme erken final yapıyor. Kadrosunda Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gibi isimleri bulunduran dizi, reytinglerde istediği başarıyı elde edemedi. Yüzleşme dizisi için 4. bölümde final kararı verildi.

Kanal D'nin büyük umutlarla yayın hayatına soktuğu, başrolünde Hande Doğandemir ve Engin Öztürk'ün yer aldığı yeni dizisi Yüzleşme final yapıyor.

Reytinglerde başarı sağlayamadı

Medyatava'nın haberine göre; bir baba ve yıllar evvel kaybolan kızının intikam hikayesini anlatan dizi, Kanal D'nin sezon ortasındaki en iddialı işi olarak kabul ediliyordu. Ünlü yönetmen Ömer Faruk Sorak'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizi için final kararı verildi. 

Yüzleşme

Yüzleşme

T Company şirketinin yapımcılığını yürüttüğü dizinin patronu Bülent Turgut, dizi ekibine bir veda yazısı yolladı. Yazıda şu ifadelere yer verildi:

'Değerli Yüzleşme Oyuncuları, Değerli Yönetmenlerimiz, Değerli Ekibimiz;

Yüzleşme dizimizin yolculuğuna 4. bölüm sonu itibarıyla üzülerek son verme kararı aldık. Öncelikle her birinizin değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.  Evet, birkaç bölüm daha sürdürme şansımız vardı. Ancak yaptığımız değerlendirmede bu sürecin tüm ekibe daha fazla stres ve sıkıntı yaratacağını ve sürecin bu işin paydaşı olan herkese zarar vereceğini düşünüyoruz.

Reyting bu işin doğası gereği sürdürülebilirliğin belirleyicisidir. Her birinizin bu işe çok büyük katkısı oldu ve olmaya devam ediyor. Yola çıkarken böyle bir sonucu hiçbirimiz beklemiyorduk tabii ki. İzleyicide beklediğimiz karşılığı bulamadık maalesef. Bu iş kollektif bir iştir. Herkesin elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başka projelerde buluşabilmek dileğiyle tekrar çok teşekkür ediyorum.'

Ümit Yesin'in son paylaşımı duygulandırdı!

İLİŞKİLİ HABER

Ümit Yesin'in son paylaşımı duygulandırdı!
Usta oyuncu Ümit Yesin'in cenaze törenine ünlüler akın etti

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Ümit Yesin'in cenaze törenine ünlüler akın etti
Netflix dizisi 'Hakan Muhafız'dan 'Bizim Hikaye'ye transfer

İLİŞKİLİ HABER

Netflix dizisi 'Hakan Muhafız'dan 'Bizim Hikaye'ye transfer

BİR YORUM YAPIN 1

Vatandaş 5 yıl önce

kanal D ne yapsada artık kolay kolay başarı yakalayamaz."İsimsizler" gibi En güzel diziyi final yaptı. artık izleyici biliyor dizi güzel olsa da hemen bitirme kararı alıyor. o yüzden kanal D ye bakmaya bile değmez...

Toplam 3 beğeni