Kardeş demeye bin şahit isteyen ikizler: Maria ve Lucy Aylmer

Çift yumurta ikizleri, birbirlerine benzememeleri ve farklı cinsiyetten ikiz olma yönleriyle bilinirler. Fakat biz sizlere bu sefer farklı ikiz göstereceğiz. Birbirlerine kardeş denecek kadar dahi benzemeyen ikizler: Maria ve Lucy Aylmer. Artık onları ülkeleri İngiltere'de neredeyse tanımayan yok. Biri Afro Amerikan'a biri İngiliz'e benzeyen görüntüsüyle görenleri şaşırtıyor. Peki onların böyle olma hikayeleri ne?

Çift yumurta ikizleriyle ilgili birçok şey duymuşsunuzdur. Fakat haberimizde yer verdiğimiz gibilerini daha önce görmemişsinizdir. Maria ve Lucy Aylmer... Onlar ikiz kardeşler. Biri Afro Amerikan diğeri İngiliz görüntüsüne sahip. Peki bu nasıl mümkün olabiliyor diyorsanız, haydi gelin hikayelerine bakalım.

Aylmer ailesi

Aylmer ailesi

Aylmer ailesi... Fotoğraftan da anlayabileceğiniz üzere; aba Aylmer beyaz tenli ve Kafkas kökenli, anne Aylmer ise yarı Jamaikalı. Çiftin toplamda 5 çocuğu bulunuyor. Ve onlar da anne ve babalarının bu genlerini karışık şekilde taşımışlar.

Maria ve Lucy

Maria ve Lucy

Lucy, Kafkas kökenli olan babasına benzerken Maria ise Jamaikalı annesine benziyor. Aile içerisinde annesi gibi bonus olan tek kişi de Maria. Yine babası kadar beyaz olan da sadece Lucy.

Aylmer kardeşler

Aylmer kardeşler

Şu an 20'li yaşlarında olan kardeşler, ikiz olduklarına ikna edebilmek için hep kimliklerini kullanmak zorunda kalıyorlar. Diğer kız kardeşleri ise yüz ve tarz olarak Lucy'e benziyor.

Sihirli Annem dizisi geri mi dönüyor? İşte ayrıntılar!

İLİŞKİLİ HABER

Sihirli Annem dizisi geri mi dönüyor? İşte ayrıntılar!
Metin Türkcan'dan eski eşine velayet davası

İLİŞKİLİ HABER

Metin Türkcan'dan eski eşine velayet davası

BİR YORUM YAPIN 0