Sihirbaz Oz bu sefer işitme engelli çocuklar için sahneliyor

L. Frank Baum’un unutulmaz çocuk klasiği Sihirbaz Oz, Samsung çalışanları tarafından işitme engelli çocukların eğitimlerine destek olmak için yeniden uyarlanıyor. Beşiktaş Kültür Merkezi’nde 28 Nisan Pazar günü saat 16:00 ve 19:00’da gerçekleşecek Sihirbaz Oz tiyatro oyununun tüm gelirleri Çocuk Eğitim Derneği’ne bağışlanıyor.

GİRİŞ 25.04.2019 11:22 GÜNCELLEME 25.04.2019 11:33

Samsung Electronics Türkiye, 0-5 yaş aralığındaki işitme engelli çocukların okul öncesi eğitimlerini desteklemek adına Çocuk Eğitim Derneği (ÇED) ile yeni bir proje hayata geçiriyor. Samsung çalışanlarının L. Frank Baum’un unutulmaz çocuk klasiği Sihirbaz Oz’u yeniden uyarladığı çocuk oyunu, 28 Nisan tarihinde iki oyun olarak BKM’de sahnede olacak. Samsung’un farkındalığı, farkındalıklarının kurum içinde paylaşımını artırmak amacıyla desteklediği proje, çalışanların da kültürel faaliyetlerde yer alarak motivasyonunun artırılmasını sağlıyor.

 

 

Samsung Electronics Türkiye 11 gönüllüsü ve 8 işitme engelli öğrenci oyun esnasında birlikte dans edip, şarkı söyleyeceklerdir. 

Proje ile, işitme engelli çocukların erken çocukluk ve okul öncesi dönemde akranlarıyla paralel bir gelişim göstermeleri için eğitimlerine destek sağlanması ve farkındalık yaratılması hedefleniyor.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...