Şarkıcı Devran Çağlar toprağa verildi

Arabesk ve fantezi türde seslendirdiği şarkılarla bilinen 56 yaşındaki Devran Çağlar vasiyeti üzerine Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesindeki Yeni mezarlıkta toprağa verildi. Cenazeye sanat camiasından katılım olmazken, annesi tabut başında gözyaşı döktü.

90’lı yıllarda seslendirdiği arabesk ve fantezi şarkılarla adından söz ettiren ve asıl adı Mustafa Dağlar olan Devran Çağlar, İstanbul Maltepe’de yaşadığı rezidansta ölü bulunmuştu.



Kalp krizi sonucu öldüğü açıklanan şarkıcı, İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan uçak ile Muğla’ya getirildi. Devran Çağlar’ın cenazesi, İçmeler Yeni Cami’de kınan öğle namazının ardından Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.



SANAT CAMİASINDAN KİMSE KATILMADI

Devran Çağlar’ın cenazesine, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, annesi Mihriban ve vatandaşlar katıldı. Cenazeye sanat camiasından katılım olmazken, annesi tabut başında gözyaşı döktü.

Norveçli Prenses Bodrum'da!

İLİŞKİLİ HABER

Norveçli Prenses Bodrum'da!

BİR YORUM YAPIN 28

sert adam 4 yıl önce

Bir gün onlarda ölecek...kimse fani değildir..

Sevgi 4 yıl önce

Allah rahmet eylesin...muhteşem bir sesti

Toplam 4 beğeni

Nl55 4 yıl önce

Mukemel sesi vardi Rahmetlinin Mekani cennet olsun Ailesine Sabir versin Rabbim

Toplam 6 beğeni

thy 4 yıl önce

bin kisi katilsa ne yazar? Nicin gosteris olsun? Onemlisi allahin iyi kulu olmak.

Toplam 9 beğeni

Sinan 4 yıl önce

Bir mümine yakışan ölen bir kulun ardından dua etmektir, o kul kim olursa olsun. Ölen kul artık bu alemi terk etmiştir, kendini savunamaz artık bu dünyada.

Toplam 24 beğeni

Şimşek 4 yıl önce

O KUL KİM OLURSA OLSUN! derken Zalim olursa da dua edelim mi?.Yorum yazarken kelimelere kavramlara dikkat etmek lazım gelir.

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun