Payitaht Abdülhamid dizisinin 100. bölümü kutlandı

TRT1 ekranlarının başarılı dizisi Payitaht Abdülhamid dizisinin oyuncuları ve set ekibi, 100. bölümü pasta keserek kutladı.

Osmanlı padişahı Sultan 2. Abdülhamid Han'ın hayatını konu alan ve eylül ayında dördüncü sezon bölümleriyle ekranlara gelen Payitaht Abdülhamid dizisinin 100. bölüm çekimleri, Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Seka Film Platosu'nda gerçekleştirildi.

"DAHA ANLATACAK ÇOK HİKAYEMİZ VAR"

Yapımcı Yusuf Esenkal, dizinin 100. bölüme ulaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Böyle bir günde birçok hatıranın gözünde canlandığını anlatan Esenkal, şöyle konuştu: 

"Acaba bu işte başarılı olabilecek miyiz, halkımız teveccüh gösterecek mi sorularını ekiple hep yaşadık. Halkımız bu işe karşılık gösterdi, teveccüh etti. Yurt dışında bu kadar ilgi açıkçası bizi çok mutlu etti. Ekibimizin çok güzel bir enerjisi var. Şu anda da işlediğimiz dönem 1902-1905 arası. Açıkçası önümüzdeki son 6-7 yılı anlatacağımız bir süre var. Bu kaç bölüme tekabül eder, ne kadar sürer, bu açıkçası halkımızın teveccühüne bağlı bir konu fakat daha anlatacak çok hikayemiz var. Kadrosu çok geniş bir dizi. Herhangi bir diziye göre belki üç kat fazla oyuncusu olan bir dizi ve konuk oyuncuya da çok müsait bir dizi. Yeşilçam oyuncularımızdan dönemin popüler oyuncularına kadar birçok oyuncu misafir ettik. Bundan mutluluk duyuyoruz."

"ZAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ ANLAMADIK"

Dizide padişah Abdülhamid'i canlandıran başrol oyuncusu Bülent İnal, "Sanki daha dün başlamışız gibi ama dönüp baktığımız zaman 100 bölüm olmuş. Bir aile olduk; beraber çalışmaktan, güzel bir iş çıkarmaktan dolayı mutluyuz, keyifliyiz. Oyuncu arkadaşlarımızla ve set ekibiyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduk. Daha nice bölümlere inşallah. Herkesin eline sağlık." 

Dizide rol alan Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Gürkan Uygun, Cem Uçan ve Hakan Boyav da dizinin 100. bölüme ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek projede emeği geçenlere ve seyircilere teşekkür etti.

GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ

Çağatay Ulusoy'un filmi ertelendi! Kilo vermek için kolları sıvadı!

İLİŞKİLİ HABER

Çağatay Ulusoy'un filmi ertelendi! Kilo vermek için kolları sıvadı!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0