En güzel ve farklı ilk dans müzikleri hangisi?

Hayatınızın en heyecanlı ve anlamı gününde sevdiklerinizin karşısında düğün gününüzde ilk dansınızı yaparken şarkı seçmek elbetteki sizler için zor olacaktır. Hem günümüzde bilinmeyen hem de en güzel ilk dans müziği arıyorsanız 2020 yılına özel hazırladığımız listeye bir göz atmalısınız.

Evlenecek çiftler hazırlıklarını tamamlarken en çok arama motoru üzerinden araştırmalarla işini kolaylaştırıyor. Düğünde takacağı takılardan giyeceği ayakkabıya kadar hatta dağıtacağı hediyeliklere kadar artık internetten bakan çiftlerin ilk dans için seçeceği müzik için de araştırma yapıyorsanız doğru adrestesiniz. Son yıllarda düğünlerde yapılan ilk danslar önceki yıllarda önemsizken artık daha popüler hale geldi. Bu adımda seçeceğiniz müzikler de oldukça önemli. Hem dinlerken sizi temsil eden aynı zamanda müziğe uyum sağlayan bir dans ile hafızalardan silinmeyecek gelinle damat olabilirsiniz. Eğer sizde romantik bir müzik eşliğinde düğün salonuna girmek daha önce çok tercih edilmemiş bir müzik arıyorsanız haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz.

İŞTE 2020 İLK DANS MÜZİKLERİ LİSTESİ

1- Flightless Bird, American Mouth - Iron & Wine

2- Farketmeden - Fikret Kızılok

3- A Thousand Years - Christina Perri

4- Please, Please, Please, Let Me Get What I Want - 2011 Remaster - The Smiths

5- Hoş Geldin - Hüsnü Arkan, Birsen Tezer

6- She's The One - Robbie Williams

7- Uğur Çakır - Hoşgeldin Evimin Direği

8- Kürşat Zengin - Kalp Yolu

Kırmızı kurdelenin anlamı nedir? Geline neden kırmızı kuşak bağlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı kurdelenin anlamı nedir? Geline neden kırmızı kuşak bağlanır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0