Adıyaman

Ateşi yüksek çıkan babasını kaçırdı!

09:16 07 Nisan 2020 5 Yorum Var
Ateşi yüksek çıkan babasını kaçırdı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde yeni tip koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulama noktasında yüksek ateşi olduğu belirlenen bir kişi oğlu tarafından kaçırıldı. Kovalama sonucu yakalanan sürücü gözaltına alındı, babası hastaneye kaldırıldı.

Olay, akşam saatlerinde Adıyaman- Kahta karayolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü öğrenilemeyen 34 JN 4435 plakalı otomobili uygulama noktasında durduran güvenlik güçleri sürücünün ve yanında yolculuk eden Ahmet K.'nın ateşini kontrol etti.

Ekipler ateşi yüksek çıkan Ahmet K.'yi koronavirüs şüphesi nedeni ile hastaneye götürerek karantinaya almak istedi. Bu sırada sürücü otomobili çalıştırarak Ahmet K. ile beraber kaçtı.

Yaşanan kovalamaca ile durdurulan otomobildeki yaşlı adam olay yerine çağrılan ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sürücü ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • İsim yok 3 yıl önce Şikayet Et
    Dış minnakların oyunu bu kaçmamız lazım babaaa deyip topuuuuk! Milletin beyni yandı yıllarca teyoriler hikayeler derken. Belki de önemli bir mazereti vardır allah bilir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ceza haberinide duymayı bekliyorum..iki kişi 3.150 şer liradan 6.300 TL bekliyorum.. fazlasını haketmisler ama bunu bari duyalım ey görevliler görevinizi layıkıyla yapın
    Cevapla
  • Tyuio 3 yıl önce Şikayet Et
    Deki ustaya katiliyorum yoksa neden kacirsin olsun miras alayim diye
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Zeki 3 yıl önce Şikayet Et
    Habere göre şu sonuca ulaştım. Babam ölsün, ben mirasa konayım.
    Cevapla
  • Bilmez 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Tip insanlari anlamakta zorluk cekiyorum.insan kacarda koronavirussuz kacar.Bunlar koronavirusle beraber kaciyorlar.Hayret.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.