Sarkozy'nin şaşırtan Türkiye kararı

Cumhurbaşkanlığı süresince Türkiye’yi sadece bir kere ziyaret eden; onda da beş saat kalan Nicolas Sarkozy’nin eşi Carla Bruni’yle Türkiye’ye tatile geleceği öne sürüldü

Sarkozy'nin şaşırtan Türkiye kararı
Sarkozy'nin şaşırtan Türkiye kararı
GİRİŞ 12.05.2012 08:55 GÜNCELLEME 12.05.2012 08:55
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Çift mayıs ayının sonunda Fransa’nın ünlü televizyon yıldızlarından Lübnan asıllı Peri Cochin’in dört yıl önce Bodrum’da satın aldığı 42 metre uzunluğundaki yelkenliyle  Bitez’den mavi tura çıkacak. Öte yandan Fransa eski cumhurbaşkanı sıfatıyla Anayasa Mahkemesi üyesi olan Sarkozy’nin avukatlık mesleğine geri dönüp dönemeyeceğinin tartışıyor. Anayasa hukukçusu Guy Carcassonne’a göre Anayasa Mahkemesi’nde görülen bir davayla Sarkozy’nin avukat olarak çalıştığı bir dosya çakışmadığı sürece eski cumhurbaşkanı görevine devam edebilecek.

Milliyet

YORUMLAR 14
  • ömer usta 11 yıl önce Şikayet Et
    ömer. adamın dedesi türkiyeye sıgınan yahudiydi onlar hiç birşeye aldırmaz amaçlarına ulaşmak için her türlü lanetligi yaparlar.çünkü yahudi dönmesi bir tanıdıgım varda ondan biliyorum.
    Cevapla
  • hasan tokgöz 11 yıl önce Şikayet Et
    yorumcular :-). yorum yapan arkadaslarin yaptillari isaretler bence cok anlamli olmus bitanede benden :-) -----> .!. sn sarkozy sonuna kadar hakediyor ;-)
    Cevapla
  • Eren BODUR 11 yıl önce Şikayet Et
    gel gel ne olursan yine gel.... . :) tarih boyunca adamlara hep dostca davranmısız, ya adamların kralını kurtarmısınız.. ama ne zaman aramız bozulsa hep fransa tarafından olmuştur.. yaptıgı anlaşmalara bile sadık kalamayan millet :) ah işte biz burda kaybediyoruz kin tutmuyoruz, affediciyiz, gelincede bi güzel havalanında karsılar yanınada bi iki bakan verir krallar gibi tatil yaptırırız ah işte ah... neyse :)
    Cevapla
  • ahmet uçar 11 yıl önce Şikayet Et
    bastıbacak pinokyo sarko. fransadan kaçıyor çünkü 3 ayrı dava var hakkında. türkiye'ye gelince alaaddin'in lambasına tıkın bu pinokyoyu. biraz da dövün :d bu adamdan gıcık kapmayanı da tımarhaneye gönderin
    Cevapla
  • Ahmet Özcan 11 yıl önce Şikayet Et
    bayram değil, seyran değil.... hayra alamet değil.bu siyonistlerin planı bitmez..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...