Hey şımarık kovboy burası Teksas değil Anadolu

  • GİRİŞ16.08.2018 12:20
  • GÜNCELLEME17.08.2018 08:17

Amerika namında Züppe ukala kendini olmadığı yerlerde gören geri zekalı bir ülke var bildiğiniz değil mi?

Kurulduğu tarihten bugüne ne coğrafyasında yaşayanlar huzur verdi ne de kendisi huzur buldu burnunu sokmadığı coğrafya birbirine düşürmediği milletler kan ile boğamadığı toprak parçası kalmadı.

 

 

Bu adamların her şeyi yalan her şeyin dolan her şeyi sahte Bize tarih kitaplarında Amerika’nın mucidi olarak öğretilen kristof Kolomb Amerika tarihinde altın harflerle yazılmış bir adamdır.  Bize de okuduğumuz okullarda Kolomb için düzülmedik özgü kalmadı

Dedim ya Amerika’nın tarihi baştan sona kadar kan dolu başlayalım mı kan dolu amerikan tarihini anlatmaya;

Amerika’nın milli kahramanı kristof Kolomb un eli kanlı bir katildir. Amerika’ya ayak basar basmazz Amerika’nın gerçek sahipleri olan kızıl derinlikleri, Amerika kıtasının kadim sahipleri olan Maya, astek, İnka Gibi medeniyetleri izah edilemeyecek kelimelere dökülmeyecek boyutlara varan vahşet neticesinde kıtadan sildi hatta hafızalardan sildi. Şimdi soru biz neden 25 milyon insanın katili olan kolombu Kahraman biliyoruz kimler öğretti bize bu yalan tarihi?

Amerika’nın ve Amerikalının kim olduğunu neci olduğunu katliama maruz bıraktığı Afrikalılara sorun daha düne kadar siyahi vatandaşların kullandığı lavabo yürüdüğün kaldırım alışveriş yaptığı bakkal bile beyaz adamdan farklıydı Amerika vahşidir, Amerika katildir, Amerika tarih boyunca adım attığı her Coğrafyayı kana boyanmıştır gözyaşını akıtmıştır.

Amerikalıyı Asyalı ya sorun Amerikalıyı dünyanın mazlum halklarına sorun nasıl caniler, nasıl gaddarlar, nasıl barbarlar...

Amerika Mezopotamya topraklarına Söz geçirmek hegemonya altına almak İsterken Karşısında tek bir rakip çıktı ciddi bir rakip 600 sene İslam ümmetinin liderliğini yapmış hilafet makamını elinde tutmuş bir rakip tarih ona Osmanlı’nın torunu Türkiye dedi.

Türkiye’yi adam etmek türkiye’yi askeri nizamında tutmak demek koca İslam coğrafyasını adam etmek avucunun içinde tutmak demektir. İşte bunun için Türkiye’yi on yılda bir Adam etmek için bu topraklarda operasyonlar ya Amerika destekli ilk operasyon  1957’den itibaren bu topraklar bizimdir Amerika bu topraklara karışamaz diyen adnan Menderes’i başbakanlıktan indirmek için yapılan gizli amerikan destekli 60 askeri darbesidir. Amerika bu darbede Ve bu “ Türkiye’yi adam etme operasyonu”nda Başarılı oldu Türkiye tam olarak Amerika’nın istediği gibi adam olduğu hizaya geldi haddini bildi çapını ve iddiasını küçülttü.

Ardından Türkiye tekrar ilerleme hamlelerine giriştiği Amerika’nın uydusu olmaktan uzaklaştığı anlardan itibaren bir darbe daha yedi ve tarih ona 71 askeri muhtırası dedi. Türkiye bir kere daha adam olduğu haddini bildi bu kirli operasyonun arkasında her zaman ve daima olduğu gibi Amerika Birleşik Devletleri denen haydut vahşi ve barbar oluşum vardı.

Her şeyi anlarım da Amerika’nın tutunduğu cüretkar tavrı anlamam. Zira, 12 Eylül 1980 askeri darbesinin ardından Seyrettiği Tiyatro salonuna gelen CIA’nın Ortadoğu sorumlusu ajanlar başkan Jimmy Carter’ın Kulağına eğilip; “ Başkanım Türkiye’de bizim çocuklar işi başardı”

Derken hangi işten ve bizim Çocuklar diye kimlerden bahsediyorlardı sanırım bunları hepimiz biliyoruz Yani o kadar korkusuz o kadar ahlaksız ve o kadar pervasızlar ki 1980 darbesinin arkasında Amerika’nın var Olduğunu saklamak gereğini bile hissetmiyorlar.

80 darbesinden sonra bir yiğit geldi başımıza malatyalı bir yiğit öldüğünde Avrupalı basın organlarının; “ Bir elinde Kur’an bir elinde bilgisayar müthiş Türk öldü” Şeklinde verdiği Turgut Özal 1983’te devraldığı Darbe mağduru ülkeyi aldı bambaşka bir yere koydu. Amerika’nın kendisine yaptığı uyarıları dikkate almadı bu ülkeyi yerli ve milli kadrolar idare etmeli dedi ve bu sözler maalesef merhum Özal’ın vefatınıa sebebiyet verdi.

Sonra başa geçen bir yiğit vardı yerli ve milli kadrolarla bu ülkeyi idare etmeye çalışan banane Amerikadan banane Avrupa’dan ben Türkiyeyim diyen bir yiğit geldi; Necmeddin Erbakan...

Amerika’nın hiçbir telkinine hiçbir ihtarına kulak asmadı her şeyi bildiği gibi her şeyi karakterimize uygun bir biçimde yaptı işte bu yüzden bir yıl sonra devrildi Erbakan arkasında belki de yeterli halk desteğini görmediği için kendisini koltuktan indiren amerikan yalamalarına boyun eğmek zorunda kaldı. Ama bu arada Türkiye’yi hizaya getiren adam eden küçülten o darbe hamlesi de Tarihteki yerini buldu 28 Şubat.

On yılda bir türkiye’nin Amerika tarafından hizaya sokulmak periyodu on yılda bir 28 Şubat’tan sonra sıra geldi 2007 e muhtırası İlk tokatlı orada yeli ilk afallama ya ilk yahu ne oluyoruz demeyi orada parttı zira artık Türkiye Cumhuriyeti’nin kaptan Köşkü’nde düğmenin de bir tokatla devirdiği garibanlar yoktu. Rizeli bir yiğit Recep Tayyip Erdoğan vardı.

O tarihten sonra türkiye’ye her söz geçiremediği an hırçınlaştı agresifleşti dengesini kaybetti bok aciz ve salak amerika. Türkiye’de iki üç yılda bir seçimler yapılıyor, Tüm manipülasyonlara tüm asılsız haberlere tüm algı operasyonlarına rağmen Reis  Oylarını bir önceki seçime göre katlayarak büyüdü. Suikast yaptılar Olmadı.  İftira attılar tutmadı milletin önüne sandık getirdiler olmadı ne yaparlarsa yapsınlar hangi yolu hangi taktiği denerlerse denesinler olmadı halkın ve istediği arkasından ölüme gitti o Rizeliydi Recep Tayyip Erdoğan’ı indiremediler.

Amerika ve onun içimizdeki gayrimeşru çocukları için yapılacak tek bir yol kalmıştı bir gece yarısı kanlı bir baskın Sonucu askeri bir darbe yani 15 Temmuz...

Tarih boyunca olmayan oldu Abdülhamid Han’a olmayan oldu, Abdülaziz Han’ olmayan oldu, Menderes’e Erbakana olmayan oldu ne mi oldu bu millet Rizeydi o yiğit adamın yani Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durdu. Baş komutanımızın emre ile milyonlar bir anda sokağa döküldü Türkiye’nin sahipsiz olmadığını başta 15 Temmuz türkiye’yi bölme Kahpeliğinin Senaryosunu hazırlayan Amerika ve onun içimizde yetiştirdiği aramıza soktuğu Çocukları Gördüler.

Anladılar ki bu Türkiye Amerika’nın ajanlarının cirit attığı gündemi Amerika tarafından belirlenen dizleri üzerinde sürüklenen o eski Türkiye değil. Bugünkü Türkiye bambaşka bir Türkiye zira bu Türkiye’nin başında Recep Tayyip Erdoğan var.

15 Temmuz’u başaramayanlar farklı bir versiyonla farklı bir yöntemle karşımıza çıktılar ekonomik darbe... Allahımın izniyle yine başaramayacaklar yine boyunları bükük kalacak.

Son söz reisin olsun ne demişti reis;

Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız"

Vesselam.

 

Yorumlar4

  • Nazife SEYFELİ 5 yıl önce Şikayet Et
    Hocam eline sağlık yine muhteşemdiniz.Hayırlı Cumalar
    Cevapla
  • AKINCI 5 yıl önce Şikayet Et
    Yiğidin arkasında yiğit kalemler durur. İşte, sizin gibi yiğitler ile bu ülke aslına dönecek, inşallah.
    Cevapla
  • Macide Dirik 5 yıl önce Şikayet Et
    Çok teşekkür ederiz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Ramaza Demir 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun çok güzel bir şekilde anlaşıldığı dilden anladınız. Yüğrenize sağlık
    Cevapla Toplam 5 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat