İnsanlık senden nefret ediyor

....

  • GİRİŞ09.10.2019 13:01
  • GÜNCELLEME09.10.2019 17:03

FETÖ’nün firari tetikçilerinden Ergun Babahan’ın, MHP lideri Devlet Bahçeli’yle ilgili attığı skandal tweet, ABD Büyükelçiliğinin resmi Twitter hesabı tarafından beğenilmesi insanımızı taraflı tarafsız incitti.

 

 

Amerika’nın dostum ve stratejik ortağım dediği Türkiye’ye attığı son kazık da bu oldu. Ülkem dik duruşuyla tükürdüğünü yalattı. Milletim incindiği için ABD’ye duyduğu nefret ateşi harlandı.

Ey barış kamuflajıyla düşmanlık türküleri fısıldayan ABD, ey sevimsiz ve doyumsuz ABD’liler...

 

 

Ey yeryüzünün nefret odağı, bütün insanlık senden nefret ediyor. 

Kendi kurup organize ettiği örgütlerle insanları zihnen sömüren, askeri gücüyle tek kutuplu bir dünya inşa etmeye çalışan şeytanın çocuğu cümleâlem senden nefret ediyor. 

Hedef seçtiği ülkeleri istila etmek veya yönetimlerini ele geçirmek için her yolu mubah sayan, kurup yönettiği terör örgütleriyle savaş, yoksulluk, açlık, sefalet ve ölüm saçan Haçlı dünyasının azgın p..çleri bütün insanlık senden nefret ediyor. 

 Önce nifak sokup kaynatan, sonra başkaldırtıp, silah verip silahlı mücadele başlatan, daha sonra katliam var deyip barış gücü kisvesiyle sahne alıp yerleşen, en sonunda da işgal ve sömürüye başlayan bağnaz ülkecehennem sizler için coşuyor. 

Dünyanın neresinde bir fitne varsa, kan ve gözyaşı dökülüyorsa, zulüm ve haksızlık yapılıyorsa, doğrudan veya dolaylı olarak işin içinde ve başında olan, sömürme arzusu, hırs, aç gözlülük ile yerkürede zulüm, kan ve gözyaşı akıtan katil sürüsü bütün canlılar senden nefret ediyor. 

Her şeyi sahip bulunduğu kahredici güçle halledeceğine inanan, küreselleşmeyi sömürgeleştirme olarak anlayan, gücün hukukunu  oluşturmaya ve bunu tüm dünyaya dayatmaya çalışan, uluslararası hukuk kurallarını, kurum ve kuruluşlarını hiçe sayan, kendi çıkarları ve sözde ilkeleri doğrultusunda tüm dünyaya yeniden şekil vermek isteyen barbar uygarlık yer, gök senden nefret ediyor.   

Ekonomik, siyasi, askeri, kültürel tüm kollarıyla dünyanın her köşesine ahtapot gibi uzanan, gözünü diktiği, elini uzattığı, adımını attığı her yerde sömürü ve işgal konuşulan, tarihi yok eden, halkları yoksullaştıran medeniyet yoksulu cellat aldığın nefes senden nefret ediyor.  

Misyonerlerini, ajanlarını, piyonlarını istediği yerlere gönderen, senin bağrında istedikleri icraatları yapan, sömürü üzerine refah düzeni tesis eden, jeopolitik çözülmelere, güç kaymalarına, toplumsal travmalara yol açacak siyasal kriz planlayıcısı kötü ruh hayaller ve gerçekler senden nefret ediyor. 

Yıllarca dünyayı sömürerek, kazandığından çok daha fazlasını harcamaya alışmış bir toplum düzeni oluşturan, şimdilerde ise ruhsal sıkıntılarla, manevi tatminsizlikle  ve ekonomik çalkantılarla boğuşan sömürgeci kara gölge semaya açılan bütün eller sana beddua ediyor.

Dünyanın jandarmalığına soyunan, menfaatleri doğrultusunda eski müttefiklerini terörist örgütlerle ikame edebilen, kendi imalatı bölücü örgütleri zamanı gelince kendi çıkarları doğrultusunda kullanıma sunup insanlık dışı vahşet ve katliamları keyifle izleyen sahte kahraman gözyaşları senden nefret ediyor. 

Batıda yükselen faşizm dalgasını besleyen, İslam’a, Müslüman dünyaya düşman  toplumsal kesimin sözcülüğünü yapan, İslam dünyasını DEAŞ, Taliban, El Kaide, Boko Haram, Eş Şebab, FETÖ gibi terör örgütleri vasıtasıyla cendereye almaya çalışan seri katil bütün vicdanlar senden nefret ediyor.

İslam’ı ve Müslümanı öncelikli tehdit olarak belirleyip yargısız infaz ile kudretini ve mevtalaşan imajını, şiddet sarmallarını mazlum ve mahzun halklara yönelterek savaş çığlıkları atan büyük şeytan bütün dünya senden nefret ediyor. 

Arakan’daki soykırımı görmeyen, Filistin’deki zulmü destekleyen, Irak’ı bataklığa çeviren, sözde demokrasi için girdiği her ülkede kan ve gözyaşı döktüren, katlettikleri insanların kafatasları ile gösteriler sunan Yankiler Ümmeti Muhammed sizden nefret ediyor.

İslam’ı terörle özdeşleştiren, ılımlı İslam, siyasal İslam gibi nitelemeleri ve projeleri bizzat geliştiren, sömürme arzusu, hırs, aç gözlülük ile birçok İslam ülkesinde zulüm, kan ve gözyaşı akıtan vahşet sevdalısı zalimler dünyanın ezilen bütün milletleri, senden nefret ediyor. 

Kurup beslediği terör örgütleriyle Türkiye’nin etrafını ateş çemberiyle kuşatmaya çalışan, yalanlarıyla, ihanetleriyle güvensizlik abidesi olan emperyalist güç ayağını bastığın toprak senden nefret ediyor. 

Türkiye yerine terör örgütleriyle birlikte hareket etmeyi tercih eden, bir yandan FETÖ’yü koruyup beslerken, diğer yandan da PKK’yı silahlandırıp bir ateş çemberi oluşturan, kukla yönetimlerle Türkiye’nin önünü keserek kendisine alan açmayı planlayan kahpe ortak bütün Türkiye senden nefret ediyor.

İnsanlık senden nefret ediyor...

YENİ AKİT GAZETESİ

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat