Amerikan yılanıyla aynı çuvala girmek!

.

  • GİRİŞ19.01.2018 07:12
  • GÜNCELLEME22.01.2018 07:22

Amerikanın tarihi insanlığın yüzkarası olan bir katliamlar tarihidir. ABD’nin ikiyüz elli yılı aşan  geçmişine ataları Haçlı Avrupalıların zulüm ve katliamlarını da ekler, onların atalarının da ataları olan Antik Romalılar ve Yunanlıların işgal ve tarihini de hesap eder isek karşımıza Hz. İsayı çarmıha geren barbarların torunları batının ikiyüzlü çocukları çıkar.

Batı medeniyeti Antik Yunan ve Romanın küllerinden doğan ahlaki ve hukuki hiçbir sınır tanımayan, güçün ve güçlünün kölesi olmuş bir tarih ve geleneğin temsilcisidir. Batılı Haçlılar kendi peygamberini çarmıha germiş, onu katletmeye yeltenmiş bir medeniyetinin çocukları olduklarını, peygamberlerini öldürmeye çalışan Romalılara dayanan bir kökten geldiklerini anlayabilseler idi.

Amerika'nın birçok ülkeye yaptığı müdahalelerin, katliamların ne uluslararası hukukta, ne de uluslararası teammüllerde hiçbir hukuki ve ahlaki gerekçesi yoktur. Ataları Romalılar gibi güçlerine güvenerek, onun verdiği serhoşluk ve şımarıklıkla hak hukuk tanımadan zayıf ülkeleri işgal etmiş ve sömürmüşlerdir.

Batılılar Amerikanın keşfinden sonra güney ve kuzey Amerikanın yerlileri olan İnkaları ve Kızılderilileri vahşice yok ettiler. Soykırıma tutulan milyonlarca insanlardan köleleştirebildikleri birkaç kişi kaldı. Onları da kendilerine benzeterek kişilik ve kimliklerini yok ettiler.

Güçlerine güvenerek Meksika’nın topraklarını gasp edip binlerce insanı acımadan öldürdüler. Amerikan iç savaşında güneyli kuzeyli diye insanlar birbirlerini yediler.

1945 yılında Japonya’nın Hiroşuma ve Nağazaki adalarına atom bombası atarak yüz binlerce masum sivil insanı öldürerek tarihinin en büyük katliamını yaptılar.Doyum bilmeyen arzuları hiçbir ahlaki kural ve sınır tanımadı. Vietnam’ı kana buladılar. Milyonlarca masum insan Amerikanın bombalarıyla can verdi.

Afrika’da başta Sudan, Somali olmak üzere birçok ülkeye baskınlar yaparak asker-sivil demeden herkesi katlettiler. Zulüm ve sömürü de akrabaları olan İngiliz, Fransız, İspanyol, Belçikalı, Hollandalı ve Partekiz sömürgecilerinden hiçte geri kalmadırlar.

Hiçbir haklı gerekçeye dayanmadan işgal ettikleri Afganistan, Irak ve Suriyede cellatlık yapmaya devam ediyorlar.Ve ABD vahşeti sınırlarımıza dayandı.

Ne yazık ki dünyada bir çok mazlum ülke korkudan kendi cellatlarını destekliyor veya onun işlediği suç ve cürümlere ortak oluyor. Sıra kendilerine gelince de birçoğunun akılları başına geliyor.Yıllarca NATO üyeliği yapan ve halen  ABD ile müttefik olan Türkiye işte bu oyuna gelen ülkelerden birisi...

Türkiyede, önce gezicileri devreye sokarak sivil bir darbe deneyen ABD, daha sonra Hukuk darbesiyle amacına ulaşmak istedi ise de, herşey istediği gibi gitmedi. Daha sonra  da 15 Temmuz askeri darbesini devreye sokarak FETÖ’ cüleri bir piyon olarak kullandılar. Bu oyun da milletin darbeye ve darbecilere karşı ayağa kalkmasıyla geri tepti.

Şimdi güney sınırlarımızda silahlarını bize doğru yönelten 35 yıldır savaştığımız PKK, PYD ve türevleriyle birlikte sarmaş dolaş Türkiyeye karşı bir oyun tezgahlayan ABD ve İsrail coğrafyamızda yeni fitneler üretmenin  peşinde.

ABD'li medya uzmanı  Jerry Day, ''ABD, uluslararası tüm anlaşmaları ihlal etti, ülkeleri bombaladı, insanları öldürdü. Bu yüzden gittikçe yalnızlaştı. Bir gün sonumuz, İkinci Dünya savaşı sonrası Almanlar gibi olacak. Dünyanın yeni katilleri biziz''  diyerek  Amerikanın bugünkü durum ve konumunu açıkça anlatıyor.

Türkiye olarak biz sadece Güney sınırlarımızda PKK, PYD ve türevleriyle değil, NATO üyesi ve müttefikimiz (!) sandığımız Amerikan yılanıyla savaşıyoruz.Ateşi ateşle söndürmek, terörü terörle dindirmek isteyen zalim Amerikayla mücadele ediyoruz.

Yılanla aynı çuvala girmenin bedeli sinsice ısırılmaktır.

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Yorumlar1

  • ALİ KAHVECİ 6 yıl önce Şikayet Et
    Yerinden yurdundan ederek yüzyıllarca köle yapıp kanlarını emdiği Afrikalıları da listeye ekleyelim. Allahım kafirleri kahret.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat