Zeytindalı ve ABD’nin münafıklığı

  • GİRİŞ26.01.2018 07:23
  • GÜNCELLEME27.01.2018 09:08

Otuzbeş yıldır teröre kurban veren, terör yüzünden milyarlarca zarara uğrayan, bu yüzden ekonomik, siyasi ve askeri bedeller ödeyen bir ülke ve milletiz.

Sabır, anlayış, tolerans, barış süreci derken peki bu nereye ve ne zamana kadar sürecekti? En sonunda sabır taşı çatladı, samimi anlayış karşılık bulamadı, tolerans farklı anlaşıldı, barış süreci savaş sürecini doğurdu ve bugün bardağın taştığı, sabrın sınırlarını aştığı gün…

Dün şımarıklıktan ne yaptığını bilemeyen, sırtını ABD’ye ve batılı emperyalist güçlere dayayan PKK, PYD ve türevlerinin bugün askerlerimizin önünden canını kurtarmak için kaçtığı gün.

Bu çapulcuları yetiştiren, besleyen, büyüten ve şimdiye kadar da arkasında duran ABD şimdi nerede? Tabii ki nasıl kıvırtabiliriz derdinde, hergün bir yalanın peşinde zevahiri kurtarmaya çalışıyor.

Böyle kaypak, böyle alçak, böyle ikiyüzlü bir devlet politikası görülmüş değil tarihte. Bunlar bizim sözde müttefiklerimiz, sözde ortaklarımız, sözde dostlarımız. Bugün söyledikleri yarına, yarın söyledikleri ertesi güne uymayan habre kıvırttıran, habre yan çizen, habre fikir ve karar değiştiren bukalemunlar bunlar.  Bunlarda büyüklük; alçaklıktır, ululuk; şerefsizliktir, onur;onursuzluk olan yalancılık ve iki yüzlülüktür, saygınlık ve itibar da; yerlerde sürünmek ve omurgasızlaşmaktan ibarettir.

Türkiyenin Zeytindalı Harekatı ABD’nin Irak ve Suriye başta olmak üzere Ortadoğudaki kirli oyun, hedef ve amaçlarını o kadar ortaya çıkardı ki, ‘’Şapka düştü kel göründü’’ oldu. Şimdi ne yapalım derdine düştüler.

İnşallah zaman şafak atmaya doğru ilerliyor, ufuk aydınlanacak ve bu karanlık gecenin üzerine şafak atacak. Geceyle gündüzün farkı fark edilecek, karanlığın çocukları her zaman olduğu gibi aydınlığın savaçıları karşısında mum gibi eriyeceklerdir.

Zeytindalı operasyonu Afrini teröristlerden arındırmaktan ibaret kalmamalıdır.Türkiyenin Güneyini Akdenizden, İran sınırına kadar kontrol ve denetim altına almalı, bu kritik bölge askerlerimizin kontrolünde ve gözetiminde kalmalıdır. Bu operasyon bugünden yarına uzanan bir operasyondan ibaret olmalıdır.

Bu yapılmaz ise Türkiyeyi kuşatmak isteyen batılı ve doğulu, kuzeyli ve güneyli sözümona komşu ve dostlarımızın kuşatmalarını ve yolumuz üzerine örmeye çalıştıkları engelleri, çukurları kaldıramaz, zincirlerini kolay kolay kıramayız. Bu arada ABD ve İsrailin de ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

Artık Türkiye başta ülkesinde ve bölgesinde, coğrafyasında ve dünyada belirleyici bir güç olarak kartların yeniden karıldığı o uluslararası masada olmalıdır. Ülkemizin ve milletimizin menfaat ve çıkarlarını korumak ve kollamak için her alanda ağırlığını koymalıdır.Siz kendi haklarınızı savunmak için bedel ödemeye hazır olmazsanız kimse size zırnık koklatmaz, ananızın ak sütü gibi size ait haklara da el koymaya çalışır.

Zeytindalı harekatı tekrar dost ve kardeşlerimizle aramızdaki bir asırlık hasreti gidermeli, bir asır sonra coğrafyamızı kucaklayan ve onlara ellerimizi uzatan, gönül bahçemizi açan bir uyanış ve diriliş hareketi olmalıdır.

Algı opersyonlarıyla meşgul olan medya organları, yazar, çizer, yerli münafıklar ve iki yüzlü dost bilinen müttefiklere de diplomatik olarak nasıl davranılması ve ders verilmesi gerekiyorsa onun da gereği yapmalıdır.

Türkiyenin bölgede kimsenin uşağı ve kölesi, kimsenin şamaroğlanı ve kuklası olmadığı artık dost ve düşmanlarımız tarafından bilinmelidir.

Milletimizin inanç ve imanı ile başlattığı kutlu medeniyet yürüyüşü her ne pahasına olursa olsun ısrarla sürüdrülmelidir. Çünkü, bizim yürüyüşümüz sadece Türkiyenin yürüyüşü değil, islam coğrafyasının, dünya mazlumlarının ve tarihin yürüyüşüdür.Şimdiye kadar öyle olduğu gibi, bundan sonra da öyle olacağı gibi Allahın cc izniyle…

Arif Altunbaş, Haber 7

 

 

 

Yorumlar1

  • Cihangir 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam yazınızın her satırı her kelimesi anlamı derin olduğu kadar anlaşılması ve kulağa küpe olacak kadar anlaşılır ve anlamlı... Hakikat acı fakat sonu mutluluk olacak inşaallah... Saygılarımla...
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat