Seçim Pazarında

  • GİRİŞ27.04.2018 10:00
  • GÜNCELLEME28.04.2018 09:16

Türkiye hemen hemen her seçimde seçimlere yabancılarca müdahale edilen satılmış,  kiralanmış, ödünç verilmiş /alınmış milletvekilleriye batının hesabına oynanan palitik oyunlarla, hilelerle, hillelerle malül bir ülkedir.

Kanunsuzluğu kanuna uydurmak, iki yüzlülükte herkesi sollamak, akla hayale gelmeyen sahtekarlıklar icat etmek, gömlek değiştirir gibi bir anda parti değiştirmek gibi oyun ve süprizşere gebe…ne ararsan en alası bu ülkede var.

 

 

Seçim arefesinde kurulan milletvekili pazarında politika bezirganlarınca  öldüm fiatına satılan veya satın alınan eskimiş milletvekilleri, kullanma tarihi geçmiş bakanlar, piyasada bir benzeri kalmamış antika genel başkanlar, adı sanı duyulmamış  politikacılar bir anda vatan kurtaran aslan olarak bu pazarda allanıp pullanıp dövizle alınır ve satılırlar.Bu pazarın adı da demokrasi bitpazarıdır.

Satılanlar ve satın alınanlar bir anda Hindunun mukaddes ineği gibi kutsallaşır, azizi Paulus gibi batının ve Türkiye gündemine oturur.Bunlar cumhuriyeti, demokrasiyi, milleti kurtarmak için kendilerini feda eden kahraman Robin Hut’lar olarak sahneye sürülür.

Daha çok yabancılar tarafından planlanan, yerli taşeronlarca oynanan ve her seçimde seyrettiğimiz siyah beyaz can sıkıcı filimleri artık ezbere bilen bir milletiz.

Türkiyede seçim olunca Amerikanın kafası, İngilternin aklı, Almanyanın midesi, Fransanın barsakları neden bozulur? Sanki Türkiye Avrupanın kolonyal sömürgesiymiş gibi ABD ve AB ülkeleri Türkiyedeki seçimleri manipole etmeye çalışırlar.,‘’AB meclisi Türkiyede seçimin iptalini, ABD seçime gidilmemesini ister.

Bunlar bizim yıllarca dost ve müttefik bildiğimiz, ülkemizde ağırladığımız düşmanlar olduğunu her seçimde birkez daha hatırlarız. Kendi çıkar ve menfaatlerine uygun, kendilerine taşeronluk yapacak hangi parti ise, hep birlikte halkımızın iradesine rağmen onlar o partiyi iktidara getirmeye çalışarak milletimizin aklıyla alay ederler.Taşeron olarak gördükleri partiye para ise para, adam satın almak ise adam satın alamak, ekonomik, askeri, siyasi destek ise her türlü destek verirler.

Hatta taktik, teknik ,ekonomik, insan kaynakları, medya ve algı operasyonlarıyla  taşeronlarına her türlü lojistik destek ve yardımı yapmakta sınır tanımazlar.

Milletimiz sessizce ve sakince bu gelişmeleri görür ve seyreder. Sandığa gittiği zaman o, ‘’göbeğini kaşıyan’’, ‘’köylü’’, ‘’a sosyal-sevimsiz’’ millet hedefi tam 12 den vurur kuklayı da kuklacıyı da devirir.

Kurulduğu tarihten beri batılıların vazgeçilmez sadık taşeronu olan CHP, 8 defa seçime girmesine rağmen sekizinde de milletin bu çelik iradesi karşısında her zaman nakavt olmuş, bu yüzden oyun salonunun dışına atılmıştır.

Milletimiz tarafından adeta lanetlenen ve dışlanan bu taşeronlar, çağ dışı kokuşmuş  zihniyet bu seçimde de kazanamayacağı belli olduğundan 15 milletvekilini İP’e ödünç vererek veya geçici bir süre kiralayarak kendi ipini milletin elinden kurtarmak istiyor.

Hülle, hile, ayak oyunu, kanunsuzluğu kanuna uydurmak gibi sahtekarlık…ne ararsan bunların kirli çıkınlarında var. İkiyüzlülükleri tarihleri kadar eski.Tek parti diktatörlüğü döneminde ibreti alem için darağaçlarında günlerce sallandırılıp cezalandırılan dedelerine ve babalarına yapılan CHP zulümlerini bu millet  unutmadı, asla unutmayacak ve unutturmayacak.

CHP ‘nin kanlı altı oku, İyi Parinin kirli ipi ile oluşturulan bu taşeronlar koolisyonuyla ‘’Yeni Türkiye’’ yönetilemez. Milletimiz seçim sandığında dış mihrakların, şer güçlerin oyuncağı olan bu kuklalara ve onların kuklacılarına sandıkta geçit vermez.

Yüce milletimiz 90 yıldır kendisine zulmedenleri, kandıranları, oyalayanları, batıya ve düşmanlara satanları asla affetmez.CHP’yi de, onula birlik hareket edenleri de sandığa gömer.

Türkiyenin varlığına, birliğine, dirliğine ve milli mutabakatına karşı kurulan her cephe yenilmeye, darmadağın olmaya mahkumdur.

 

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Yorumlar3

  • İlhami 5 yıl önce Şikayet Et
    Eyvallah ağabey.
    Cevapla
  • zafer 5 yıl önce Şikayet Et
    Asil bir milletin vereceği karar da kendisi gibi asildir. Meydanı çapulculara bırakmaz. Ve şimdiye kadar bırakmadı da...
    Cevapla
  • ABÇ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu YÜCE MİLLET hiç bir zaman celladına aşık olmadı. Çok ta iyi eler, iyi sezer. Seçim sonrası kendisine yapılan hakaretler karşısında sessiz kaldığına bakmayın edebindendir. Bir kenara not eder. Eğitimsiz, cahil diyenlere aldırmaz. Aldığı notlara göre seçimde kararını verir. Siyaset mühendisleri ve onların taşeronlarının oyunlarını boşa çıkarır. Kim ne derse desin bu MİLLETİN FERDİ olmaktan mutluyum.
    Cevapla Toplam 2 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat