Oligarşik bürokrasi ve Oligark’ların son tangosu

.

  • GİRİŞ08.06.2018 07:49
  • GÜNCELLEME09.06.2018 09:34

Ormancının kral, öğretmenin ispiyoncu, muhtarın kabadayı, jandarmanın öcü, devletin CHP diktatörlüğü olduğu ve milletin tirim tirim titretildiği o ceberut dönem artık çok gerilerde kaldı. Ama tarihimizin karanlık bir kesiti olarak hiçbir zaman hafızamızdan silinmeyecek. İşte bu karabasanın üzerinden tam 68 yıl geçti. Hala bu gerici, yobaz, lanetli dönem için yanıp tutuşan dinazorlar var ülkemizde.

Muharrem İnce ve Kılıçdaroğlunun kafasında ve hayallerinde işte bu kokuşmuş sistem, bu düzen ve bu anlayışı yeniden hortlatmak var. Bunun için İP’ iyle, SAP’sıyla, PKK’ lısıyla, solun her tonuyla ve mafiasıyla ittifak içindeler.İnönü diktatörlüğüne demokrasi diyen, bu diktatörlüğü cumhuriyet diye herkese yutturmaya çalışan sırtını kendi din, kültür, tarih, medeniyet ve coğrafyamıza dönmüş mankurtlar var.Bu nesli tükenen Kelaynak kuşlarının çığlıkları kin ve düşmanlıkları var Erdoğan ve AK Parti düşmanlığının köklerinde.

 

 

Bu katillerdir Menderesi asanlar, Demirele ikide bir şapkanı al git diyen darbeciler, Özalı zehirleyenler alçaklar, Erbakana küfreden ve onu başbakanlıktan indirenler batı kuklaları. Ülkemiz tarihinin en karanlık dönemlerine imza atan, o karanlık dönemin ustaları, mimarları, işçileri, kalfaları bunlar ve bunların omuzlarında iktidara gelmiş Truva atlarıdırlar. İçeride ve dışarıdan Tayyip Erdoğana saldıranlar, Erdoğan ve AK Parti düşmanlığı yapanlar aynı dış güçlerin ve onların ülkemizdeki uzantılarıdır.

Şimdi kukla Muharrem kalkmış utanmadan, sıkılmadan ‘’Yok falan fabrikayı kapatacağım’’, ‘’Falan generalin rütbelerini sökeceğim’’, ‘’Falan yatırımları durduracağım’’, ‘‘Filan kişiden hesap  soracağım…’’ diyerek CHP tek parti diktatörlüğündeki zulmü anımsatan bu meydan okumalarla korku salmak ve iktidara gelmek istiyorlar. Sokak kabadayısı kılıklı sarhoşlara, din ve diyanet düşmanı adilere milletimizin sandıkta ‘’Hstr’’ çekeceğini göreceğiz.

Türkiyede milletin din ve imanıyla, kültür ve medeniyetiyle, ahlak ve maneviyatıyla, savaşan hiçbir gurup, cemaat, parti ve kişinin bu seçimde de kazanamayacağını dağda gezen uyuz çakallar bile bilir. Kukla Muharrem’in rüyası, Kıl. Kemalin hayalleri, İP’çilerin ütopyası ve SAP’çıların kültürü bu gerçekleri anlamaya ve kavramaya       yetmez. Onların düşlerinin toplamı bile AK Partinin yaptıklarına, Tayyip Erdoğanın yapmak istediklerine ve ulaşmak istediği menzile ulaşamaz.

Gözlerini kin, kalplerini nefret, gönüllerini fitne ve fucur kaplayan kişi ve toplumun Hakkı ve hakikati görmesi, milletin maslahatının nerede olduğu bilmesi mümkün değildir. İç ve dış düşmanlarımızın AK Parti ve Erdoğana, onların şahsında Türkiyeye ve milletimize saldırmaları düşmanlarımızın kimler dostlarımızın kimler olduğu hakkında bize doğru bir bilgi vermiyorsa bizim solculuğumuz veya halkçılığımızın, milliyetçilik veya ülkücülüğümüzün, müslümanlık veya islamcılığımızın kime ne faydası var?

Biz millet olarak bu seçimde de şahıslarla partilerle değil batı emperyalizmine, onun yerli ve yabancı taşeronlarına, münafıklara ve kendilerini milli sanan ahmaklara karşı savaşıyoruz. İşte biz bu savaşımıza, kısaca; HABİL ve KABİL’in savaşı, Hak ve Batılın savaşı diyoruz. Herkes dini ve imanı, kültür ve medeniyeti, ahlak ve maneviyatı doğrultusunda ya Habilin cephesinde veya Kabilin cephesinde yerini alacak ve oyunu kullanacak.

Tanzimat Fermanıyla girdiğimiz batılılaşma türbülansının sonunu belirleyecek bu seçimden dolayı batı ve batının ülkemizdeki taşeronları telaş, çaba ve korku içindeler. Amerika bunun için her nerede olursa olsun önümüze haydut gibi dikiliyor. Almanya, Fransa ne edersek edelim bunun için karşımıza , siyonist derin dünya devleti biz ne yaparsak yapalımbunun için her yerde her zaman bize sorun çıkarmakta, başarısız olmamız için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bütün mesele ‘Tayyip gitsin’ kim gelirse gelsin. Türkiye büyümesin  ve eskiden olduğu gibi karşılarında el pençe divan durup diz çöksün. Milletimiz, coğrafyamız ve islam alemi hep uyusun uyanmasındır bütün mesele. Bütün hesaplar, projeler, oyunlar, hileler, yalanlar, iftiralar, işbirlikçilik, vatanı milleti iktidar olma hesabına öldüm fiyatına batıya ve batıcılara satma hesabı bunun için.

Milletimizin iradesi karşısında kuklaların ve kuklacıların, oligarşik bürokrasinin yine mağlup olup yıkılcağına, dış ve iç sermaye çevrelerinin kulu ve kölesi olan oligark’ların, saldırgan, istilacı tüm haçlı çapulcularının Kılıçarslanın çocukları karşısında, Anadolu coğrafyasında bir daha kaybedeceğine ve kaybetmesi gerektiğine         inanıyorum.

Selam ve dualarımla…

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar1

  • Vurucu 5 yıl önce Şikayet Et
    Nokta... Cuk oturmuş...
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat