Atma Muharrem!

  • GİRİŞ22.06.2018 08:38
  • GÜNCELLEME23.06.2018 09:29

Atma Muharrem! Bırak şu hırsı, kini, kindarlığı, sahte dindarlığı, muhafazakarlık ayaklarını, politik cambazlığı ve bezirganlığı girme virüs gibi bu milletin kanına. Cumhurbaşkanı olmak isteyince mi camiyi cemaati, dini diyaneti, hakkı hakikati, islamı, müslümanları hatırladın? Doğru ol dürüst davran, omurgalı ol bırak şu sürüngenliği, sağa sola yalpalayıp kıvırtmayı…

Ramazanda oruç tutanlara inat alenen kadeh tokuşturmayı kahramanlık biliyordun hani. Sana cin mi çarptı yoksa ? Ne oldu da seçimle birliktr sofu kesilverdin milletin başına.

 

 

Yok etme, kaldırma, tahrip etme, yasaklama, hakaret etme , yalan söyleme, iftira atma, PKK ya yandaş çıkma, darbe yapmak darbecileri kucaklamak, Türkiyeyi batıya şikayet etme, ülkenin geleceğini kararatmak için bu millet sana icazet vermez. Kendi kendine deynekten ata binip uçma!

Milletin köprüsünü, Havaalanını, fabrikasını, yatırımlarını kaldıracağım, adeta bu ülkeyi 50 yıl önceki gibi geriye götüreceğim diye tepinip durma meydanlarda. Artık bırak şu inadı, öfkeyi fazla uzatma!

Senin ütopyadan da öte vaatlerini dinledikçe vatandaş gerçekten çileden çıkıyor. Devam et doğru yoldasın! Tek yol CHP’nin tek parti diktatoryası…Unutma!

Kimse yemiyor artık bu kokuşmuş CHP ayaklarını, tarihi geçmiş, tedavülden kalmış bu oyunları, bu ezber bozan Bukelamunlaşmaları…

Bu millet dini, milli ve tarihi değerleriyle kavgalı bir kişi ve zihniyeti kendi başına taç ve bela edecek kadar akılsız ve ahmak değil. Seçimden sonra ayılınca bu hakikatle ilk  yüzleşecek, göz göze gelecek olan da sensiz.

Ülkenin bütün meseleleri bitti de sadece Salahaddin Demirtaşı hapisten çıkarmak mı kaldı sana? İttifakınızdaki ortaklarınız hep bir ağızdan Bremen mızıkacıları gibi başladınız aynı nakaratı bağırmaya. ‘’Bu masum çocuğu niye attınız hapise durduk yerde’’ diyeceksiniz utanmasanız, sıkılmasanız, Allahtan değil bu millettten korkmasanız.

Neymiş, 4. Köprüyü de kendisi yaparmış.Kayseriye liman yaptın da elini mi tuttuk. Emeklilere her ay bin lira verecekmiş? İzmirde CHP’li bir belediyenin 6 aydır kendi işçilerine vermediği maaşlarını verdiniz de biz mi engel olduk? 18 yaşına kadar herkes sigortalı olacak mış… Türkiyede zaten 18 yaşına kadar herkes sigortalı ve bedeva muayene oluyor, ilaç alıyor. Sen uzayda mı yaşıyorsun Muharrem! Bu ülkeyi idare etmeye adaysın ama bedenin seçim meydanlarında, aklın havalarda, ruhun uzayda bir yerlerde dolaşıyor.

24 Hazirandan sonra Muharrem İnce CHP’yi inceldiği yerden koparmak için mücadele ettiğini, cumhurbaşkanı olamayacağını herkez gibi o da biliyor.

Asıl tantana, asıl cümmüş seçimden sonra kopacak! Seçimden sonra CHP’yi o bitmek tükenmek bilmeyen meşhur Kurultaylar maratonu bekliyor. Kıl. mı, İnce mi kazanacak zaman gösterecek..

Milletin seçimi 24 Haziranda bitiyor ama CHP’nin tabanından gelen dip dalgalarla partideki başkanlık seçimi için Kurultay maratonu başlıyor. Rast gele Muharrem…

Tavsiyem; kafandan kasketi çıkarma, traktörle kurultay salonuna gir, telefonda meclis misafirhanesindeki hakaret ve küfrettiğin o zavallı memuru da ve cinsel taciz ettiğin o partili bayanı da sağına ve soluna almayı unutma! Haa birkaç duple de çek ki kafan çakır olsun. Bağırma, çağırma, efelenme, saldırma sırasında cesaret verir sana.

Şimdiden bakanlar kurulunu da hazırlamış Bay Muharrem’in. Başkan yardımcısı olarak sağ yanına Temel Ustayı, sol yanına da Selahaddin Kandildağlıyı alacakmış.

 Atma Muharrem atma! Ayıl! Kendine gel! Ve nal toplamaya ve kurultaya hazırlan!

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat