Mankurtların isyanı

.

  • GİRİŞ09.11.2018 08:29
  • GÜNCELLEME10.11.2018 10:06

CHP ‘nin yandaş medyası Halk TV ‘de Uğur Dündar'ın yaptığı bir programda Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mine Kırıkkanat’ın kin ve nefret tohumları eken  milletime hakaretten de öteye giden konuşmasını dinleyince hiç şaşırmadım. Çünkü; Uğur Dündar, Mine Kırıkkanat, Cumhuriyet Gazetesi ve Halk TV’ aynı resimde olunca bana Tanzimattan bu yana bu ülkeye ve insanlarına ihanet eden mankurtları hatırlattı.

 

 

27  Mayıs, 12 Eylül, 28 Şubat darbeleri ve askeri vesayet dönemlerinde, faşist cuntacıların şakşakçılığını yapan, Müslümanları darbecilere hedef gösteren Uğur Dündar'ı bu millet hiç unutmadı. Halk TV gibi her fırsatta fitne ateşine benzinle koşan bir medya organında şaklabanlık yaparak İnönü diktatörlüğü madurları insanımıza hakaretler yağdıran bu kadının sadece kanatlarının değil kafasının da kırık olduğunu o konuşma sonrası anladım. Çetin Altan bu kadına boşuna ‘’Istakoz’’ yakıştırması yapmamış meğer.

Hayatım boyunca bu ülkede inkarın ve tuğyanın kara bayrağı altında toplanan milletin kutsal değerleriyle savaşa savaşa telef olan çok sayıda mankurt aydın, yazar, akademisyen ve siyasetçi gördüm. Şimdi hiç birinin adı hayırla anılmıyor. Milletin gönlünde yaşamıyorlar. Fakat; tarihin çöplüğünde yok olup gittiler.

 

 

Bu toprakların damarlarından fışkıran medeniyet ve kültürümüzün pınarlarından, yerli ve milli düşüncenin değerlerinden beslenmeyen mankurtların içlerinde besledikleri  kin ve öfkeyi ağız dolusu milletin üzerine kusmaları CHP zihniyetinin can çekişmekte olduğunun bir ispatıdır.

Bu mankurtlar (Allah korusun) bir daha iktidara gelseler inönü diktatörlüğünü bu ülkede yeniden hortlatacağına, tek parti döneminin Ortaçağ  anlayışını yeniden ülkemize geri getireceklerine, kendileri gibi düşünmeyen herkesi Galilee Galile gibi giyotine vereceklerine inanıyorum.

Ağzını sağa sola eğip büküp CHP mağduru Müslümanları kast ederek şöyle diyor Kırıkkanat;"Dinlerini yaşatmamışız, camilerini kapatmışız. Bazı camileri ahır yapmışız, çocukların okumasına mâni olmuşuz diye şikâyet ediyorlar. Yani onları mağdur etmişiz   ! Kim şimdi mağdur? Biz.  diye devam ediyor bu kadın.

Ne oldu hanımefendi? Bir ataistle veya yabancıyla evlendiniz veya dost hayatı yaşadınız/yaşıyorsun diye size engel olan, hayat tarzınıza, dünya görüşüne karışan, mahalle baskısı yapan mı var?   Millete hakaret ve tehdit  savuracak kadar özgürsünüz ama; yine de mağdur edebiyatı yapmaktan geri kalmıyorsunuz. Bırakın şu Müslüman mahallesinde salyongoz satmayı.

Yoksa; Kamusal alana mı giremiyorsunuz, okuma hakkınız mı elinizden alındı? İstediğinizi yazacak ve söyleyecek kadar özgürlüğünüz mü yok?  İktidara kafa tutuyor, otoriteye meydan okuyor, hatta; milletten hesap soracak kadar ileri gidiyor, haddinizi aşıyor, ahlaki ve hukuki evrensel hukukun sınırlarını  bile çiğniyorsunuz? Bu mu mağdurluk?

Ve devam ediyor Kırıkkanat; O zaman bunun da bir hesap günü gelecek. Şimdi mağdur biziz. Biz de sizi mağdur edeceğiz elbette. Elbette bugün gelecek" diyen bu haddini bilmez kadına bir çift sözümüz var. Dikkat et! Ava giden avlanır. Hesap sormak isteyen hesap vermek zorunda kalır.  

Kim bu dişi mankurt?

-İstanbul'da ‘’Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’’nde okumuş. Fransız ‘’Piyerloti İlk okulu’’ nda öğretmenlik yapmış. Cumhuriyet Gazetesi İspanya muhabirliğiyapan ve aynı gazetede köşe yazarlığına devam eden bu kadın; 1971 de ilk resmi evliliğini İstanbulda bir Fransızla yapmış, 7 yıl sonra ondan boşanmış. Sonra, kendisine Istakoz diyen Çetin Altan'la yaşamış ve ondan da 3.5 yıl sonra ayrılmış. Yine, başka bir Fransızla 10 yıl birlikte olmuş, ondan da ayrılmış. Şimdi de Daniel Colagross adlı bir yabancı ile yaşıyor. Milletimize yabancı ve aykırı düşüncelerle bakan bu kadının kim ve nasıl birisi olduğunu artık siz anlayın.

Selçuklu ve Osmanlıdan zamanımıza kadar birçok milleti bir devlet, bir bayrak, bir ümmet bilinci altında toplayan ve tutan İslam kardeşliğine karşı ırkçılığın manifestosu sayılan ‘’Andımız’’ı yeniden hortlatıp ezanı yeniden Türkçe okutarak bu milleti bir asır geriye götürmek isteyen mankurtlar tarihi geçmiş, kokuşmuş CHP zihniyetinin son kalıntılarıdır.

‘’Akıncı çocuklarının damarlarındaki kanı, bastırır her zaman mankurtların isyanını…’’

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Yorumlar2

  • ABÇ 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu tipler olmasa geçmişte yaşadıklarımızı çabuk unutacağız. Mağdurlarmış...
    Cevapla
  • Çetin 5 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza ve yüreğinize sağlık Arif Bey... Kaleme aldığınız bu mükemmel CHP zihniyeti ile ilgili analiz edilmiş yazınızın her kelimesine aynen katılıyorum.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat