CHP ve Dalton Kardeşler

  • GİRİŞ01.02.2019 08:55
  • GÜNCELLEME02.02.2019 09:36

 

 

Türkiye siyasi tarihinde milletin diniyle, kültür ve geleneğiyle hiçbir zaman barışık  olmayan bir parti varsa o da CHP’ dir. O hep, mankurtlar gibi sırtını millete yözünü de düşmana dönmüş,  ülkemizde batılılaştırmak adına batıllaşmanın tohumlarını ekmiş ve bu yabancılaşma savaşını vermiştir.

Millete rağmen, millete karşı, millet (Halk) adına yapılan bu yozlaşma hareketi zamanla soysuzluşmanın da sınırlarını aşarak ihanete varmıştır.

 

 

Onun ihanetleri  sadece tek parti diktatörlüğünde zorla zorbalıkla, hatta ; devlet terörüyle dayattığı soysuzlaşma eylemleri değil, ondan sonraki muhalefet dönemlerindeki darbeci, darbe sevici anlayışla zamanımıza kadar devam edegelmiştir.

Bu inkarcı cahili anlayış milletin dinini ve kutsalllarını, tarih ve kültürünü, ahlak ve maneviyatını temelden yok etmek için Avrupalı/ hıristiyanların  hayat tarzını çağdaşlaşma maskesi altında milletimize dayatmıştır. 

Bugün toplumumuzun bir kısmının dinimize yabancılaşmasında, kendi değerlerimize sırt çevirmesinde, tarih ve medeniyetimize şaşı bakmasında bu totaliter kör ve sağır anlayışın büyük rolü vardır.

CHP daha önceki seçimlerde de olduğu gibi bu seçimde de binbir dereden su getirerek müslümanlardan yine oy dilenecek. Bunlar her seçimde milletten oy isterken adeta hep millete yalvardılar, iktidar olduklarında da milleti kendilerine yalvarttılar. Bu yüzden milletle aralarındaki bütün bağları koptu. Bu yüzden her seçimde nal toplamaya mahkum.

CHP hor gördüğü, adam yerine koymadığı, yıllarca zulmettiği halkımıza ‘’ Biza oy verin!’’ diye yalvarmak için şimdi de dalton  kardeşleriyle birlikte milletin karşısına çıkıyor.

 Kim bu Dalton kardeşler ?

Joe Dalton rolünde; en ateşli halk düşmanı ve batının tescilli taşeronu olan Kılıçdaoğlu, William  Dalton rolünde; her ipte oynayan, politika yapmak için hem sağcı hem solcu, karampolden gol atmak için futbolcu olan Akşener,  Jack Dalton rolünde; militan Kemalizmin kürt temsilcisi ve kürtlerin yüz karası olan PKK, Averell Dalton  rolünde; her renge giren, herkesle oyun kuran, ama bir türlü omurgalı olamayan Pensilvalı  kardeşi FETÖ ile ‘’Millet ittifakı’’ kuran Kılıçdaroğlu ve kardeşlerinin yalan ve iftiralarına, provakasyon ve iki yüzlülüklerine milletimiz şimdiden hazır olmalıdır.

Ne olacak? Diye merak etmeyin! Bundan önceki seçimlerde neler oldu ise, bu seçimde de onlar veya onlara benzeyen olaylar olacak! Dağ fare değil, batı rüzgarlarından öfke ve kinle, intikam hırsıyla esen haçlı rüzgarları doğuracak!

Dalton  Kardeşlerin milli ittifakı  ABD ve AB ülkelerindeki Türkiye düşmanlarıyla birlikte  oluştuğu, Milli bir ittifak değil zilli bir ittifak olduğu anlaşılacaktır.

Milletimizin feraset ve basireti bu oyunu da bozmaya yeterli olduğu inşaallah sandıkta bir daha görülecektir.

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat