Abdulhamid Han ve Cumhurbaşkanı Erdoğan

.

  • GİRİŞ29.03.2019 09:20
  • GÜNCELLEME01.04.2019 10:08

Tarih; milletlerin derin hafızası, tecrübe ve birikimlerinin hazinesidir. Buundan ders almayan milletler gelecekte aynı sorunlarla yüzleşmek zorunda kalırlar.

 

 

Tarihin birçok dönemlerinde tehlikeli badirelerden geçen milletimiz bunların bir çoğunda başarılı sınavlar vermiş,  ama ağır ve büyük bedeller ödeyerek ayakta kalabilmiştir.

Osmanlının son dönemlerinde Abdulhamit Han’ın içerdeki yerli münafıklara ve ahmaklara karşı nasıl zorlu bir mücadele verdiğini, dışarıdaki ezeli ve ebedi düşmanlarımıza karşı nasıl devleti 33 yıl bir karış vatan toprağını kaptırmadan ayakta tuttuğunu tarihimizden öğreniyoruz.

 

 

Dün; Abdulhamithan’a karşı içeriden ve dışarıdan saldıranlar, ona kızıl sultan ve baskıcı diyenlar bugün de; Cumhurbaşkanı Erdoğan’a aynı suçlamalarla içeriden ve dışarıdan saldırıyorlar.Dün; Abdulhamit Han’ın tek suçu Osmanlı vatan toprağından siyonistlere ve haçlılara bir karış vermemekti. Bugün, Erdoğanın tek suçu emperyalistlere karşı boyun eğmemek, vatanı böldürmemektir.

İçimizdeki hainlerin ve yerli münafıkların batı emperyalizmiyle birlikte Erdoğanı düşman görmelerinin ve ona saldırmalarının altında siyonist ve batılı güçler hain emelleri yatmaktadır.

Dün; Osmanlı topraklarındaki petrol ve gas sahalarına sahip olmak için Abdulhamithana karşı savaş ilan eden batı, bugün de;ırak, Suriye ve doğu Akdenizdeki enerji yataklarına ve yollarına sahip olmak için Çanakkaledeki gibi Türkiyeye karşı savaş ilan etmiş vaziyettedir. Yollarının üzerindeki tek engel o zaman Abdulhamit Han idi, şimdi ise; Erdoğandır.İsrailiyle, Yunanıyla, Rumuyla, Mısırıyla, ABD’siyle, İngiliziyle, Fransızıyla, batı emperyalizminin tescilli uşakları Suudileriyle, Mısırın darbeci Sisisiyle ve körfezin şımarık petro-dolar emirleri ve şeyhleriyle bugün hepsi emperyalizmin ele geçiremediği adam olan Erdoğana karşı savaşıyorlar.

CHP, PKK, İP, SP ve daha bilmem hangi ihanet ocakları hepsi Erdoğan  ve Bahçelinin oluşturduğu Cumhur İttifakı kazanmasın diye, Erdoğan ve partisi başarılı olmasın da ne olursa olsun diye korkunç bir cehalet, affedilmez bir ihanet ve iflah olmaz bir sefalet içinde matruşka gibi iç içe girmiş durumda emperyalizme yardım ve yataklık ediyorlar.

Ey milletim! Bunları görüyor ve biliyorsun! Tarihin tekrar ettiğine şahit oluyorsun! Emperyalistlerinin ellerine fırsat geçse İstiklal savaşında olduğu gibi sana bir avuç Anadolu toprağını bile fazla görüp elinden almak,  bu topraklaradan seni kovmak isteyecekler bunu sakın unutma!.

Yine unutma ki,

Bugün Türkiyeyi sen yönetiyor, kendi coğrafyana sahip çıkıyor siyonistlere, ABD ve fitne odaklarına karşı ekonomik, siyasi, askeri bir mücadele veriyor  ve resmen içerideki hainler ve dışarıdaki düşmanlarla savaşıyorsun!! Öyle; şuna kızıp, buna küsüp, ötekine darılıp, berikine sitem edip... birilerine ders vermeye kalkıp hissi ve nefsi tavırlar ve davranışlarla kendini, geleceğini ve sana umut bağlayanları oy vermeyerek veya oy vermeyi boykot ederek cezalandırmaya kalkma! Bir aileyi, bir işletmeyi yönetmek öyle kolay bir şey mi sanıyorsun ? Bir de bir sürü düşmanı olan, 100 yıldır birçok hukuki, yönetim ve kadro sorunları olan bir devleti yönetmeyi düşün!

İçeride yerli münafıklara, dışarıda ezeli ve ebedi düşmanlarımıza karşı mücadele ederek Türkiyeyi yönetmek o kadar da kolay bir şey değil. Bu arada elbette; hatalar, eksikler, sorunlar, yanlışlar vardır, olmuşta olabilir. Birilerine ders vereyim derken çocuklarının, ülkenin ve milletin geleceğini  cezalandırmaya kalkma!

Unutma! Bir müslümanın yeri asla Allah, Kuran, Ezan ve İslam düşmanlarının tarafı olamaz. Bir müslüman; Ezan ve Kuran düşmanlarına güç verecek bir söylem ve eylemde de bulunamaz.Buna oy vermekte dahil. Oyunu bu vatan ve millet sevdalıları olan AKP ve Cumhur ittifakına ver ve oyunu boz!

Ya siyonistlere ve onların uşağı Amerikaya karşı mücadele eder Abdulhamit Hanın yanında olursun veya İttihat ve Terakkicilerle hareket eder Hıristiyan Haçlılarla birlikte olur, İttihatcılarla 11 yılda Osmanlıyı batırıp yıkarsın. CHP ve ortaklarıyla beraber olur da onları iktidara getirir, onlara fırsat verirsen çok sürmez sen de 11 ayda Türkiyeyi batıracak olan ihanet odaklarına ortak olursun!

Unutma! Bu haçlı batılılar ve onların yerli uşakları CHP ve PKK zihniyetinin ‘’Güçleri yetse;sizi dininizden döndürünceye kadar, sizinle savaşırlar’’ Bakara 217

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar2

  • hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    fevkalede bir yazı...Bu bir beka meselesidir...
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Abdurrahman Gülçe 4 yıl önce Şikayet Et
    Yarım asırdan fazla yaşıyla hep dik ve onurlu duran çınar Arif abi! Rabbim bizlere de aynı onurlu duruşu nasip etsin! Selam sana yüreği kocaman adam! Eline, kalemine, yüreğine sağlık...
    Cevapla Toplam 6 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat