Kemalizm ve despotizm

  • GİRİŞ04.10.2019 09:25
  • GÜNCELLEME07.10.2019 09:54

Kemalizm; Türkiyede sadece islamı ve müslümanları hedef almış, onların din, kültür, ahlak ve hayat tarzlarını yok etmekle uğraşmış, bunları yok etmek için gerek hukuki düzenlemelerle, gerekse gayri hukuki bütün yollara baş vurarak işi darbelere, diktatörlüklere ve devlet terörüne kadar vardırmış dış kaynaklı bir tarikattır. Bütün tarikatlardan önce denetlenmesi, incelenmesi gereken dini, toplumsal ve sosyal yapımızı bozan bu batı güdümlü din dışı tarikattır. Kemalist yozlaştırma hareketi diğer islam ülkelerinde de farklı ideolojilerin (Baascılık, Nasırizm, Bumedyenizm, soayalizm vs.) adlar altında ingiliz emperyalistleri ve işgalcilerinin isteği doğrultusunda o ülkelerdeki kukla rejimler tarafından aynen Türkiyede olduğu gibi aynı bahaneleri öne sürerek gerçekleştirilmiştir.Bu islam düşmanlarının islam toplumlarında gerçekleştirdikleri sinsi bir operasyondur.

 

 

Eğer, denetlenmesi gerekn bir tarikat varsa herşeyden önce Kemaliszm tarikatıdır. Tek parti diktatörlüğünde, darbeler döneminde, 28 Şubatta, batı çalışma gurubu ve Ergenekon gizli örgütlenmelerinde gördüklerimiz ve yaşadıklarımıza sadece Türk milleti değil, dünya şahittir.  Çünkü, bu ülkede darbeler yapmak, hukuk dışı davranmak, kendini devlet içinde devlet gibi görmek, kendilerini milletin tamamı içinde seçkin azınlık zannetmek ve bunu millete zaman zaman kabullendirmek için dayatmalar, yasaklamalar ve zora başvurmalara kadar götürmek batı aydınlanması adına  yaptıkları hukuk dışı karanlık işlerdir.

Türkiyede Kemalizmden ve Kemalistlerden başka Türk milletinin özgür iradesine, din, kültür ve yaşam tarzına müdahale eden kafa tutan ve kabadayılık yapan başka hiçbir düşünce hareketi, tarikatı ve ideoloji yoktur.

 

 

Kemalizm bu milletin sırtına vurulan paslı bir haçlı hançerdir. Milletimizin ve Türkiyenin özgür ve bağımsız olabilmesi için önce bu paslı hançeri milletin sırtından söküp çıkarılması gerekir. Hem de en kısa zamanda, en acil olarak, zaman geçirmeden… Yoksa; bu millet ve devlet kirli, defolu, antidemokratik faşist anlayışa teslim edildiği için hergün biraz daha kan kaybından zayıf düşüyor, güçsüzleşiyor. Bu milleti bir araya getirecek, büyük ve yenilmez bir millet olduğunu yeniden hatırlatacak ve bugün karşılaştığı tüm zorlukları, uluslararası baskı ve terörü yok edecek tek güç var, oda; İslam kardeşliğinin ortaya çıkaracağı sinercidir. Ne libaralizm, ne Kapitalizm, ne Kominizm ve ne de onların ülkemizde ürettiği milletimizin dini, sosyal, kültürel ve tarihi köklerine yabancı zakkum ağacı Kemalizmdir.

Tarikatların denetlenmesine önce Kemalizm Tarikatını denetleyerek başlanmalı. Neden Türkiyede yapılan darbelerin, hukuk dışı baskı ve devlet terörünün, ‘’Batı çalışma Gurubu, 28 Şubat gibi derin devlet’’ yapılanmalarının ve bütün darbelerin ve darbecilerin arkasında bu gizli tarikatın olduğu, ülke için yapılmak istenen her kalkınma, ilerleme ve hayırlı işin karşısında hep Kemalistlerin engel ve zorluklar çıkardığı ince ince, derin derin sorgulanmalıdır.

Türkiyede önce bu dış güçlerin taşeronu  yapılanma sorgulanmadan işe islami ahlak, edep mektepleri olan/olması gereken tarikatlardan başlamak devrimler adında yapılan devlet terörünün ve ihanetin bir uzantısı olur. Bu da AK Partiyinin akı’nı karaya dönüştürmeye yeter. Milliyetçi, muhafezakar müslümanlar CHP’nin şeytani oyununa gelmiş olurlar.

 

Arif Altunbaş, Haber 7

 

Yorumlar6

  • Sulhi 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık reisim
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Akıncı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendi öz,sağlam;saygı ve saygı temellerine bağlı Türk-İslam kültürü yerine,Batı'dan alınan Laiksizm'den kurtulmadıkca,milletimize rahat,huzur yok.
    Cevapla Toplam 4 beğeni
  • Hasan Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    Kemalizm emperyalist güçlerin ülkemizdeki Teuva atıdır.
    Cevapla Toplam 15 beğeni
  • Mehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Truva değil basbayağı İngiliz atı kardaş gizlisi saklısı yok ....
    Toplam 14 beğeni
  • ASD 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun abim çok güzel yazmışsın çok önemli bir konuya değinmişsin ne zaman uyanacağız bilmiyorum.
    Cevapla Toplam 19 beğeni
  • çok mu lazım 4 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı işler
    Cevapla Toplam 14 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat