Barış pınarı harekatı İsrail'in oyununu bozdu

.

  • GİRİŞ11.10.2019 09:43
  • GÜNCELLEME12.10.2019 09:42

Dünya devletlerinden gelen farklı farklı reaksiyonlar var. Dostlarımız Pakistan, Azerbaycan ve Katar’dan ibaretmiş. Düşmanlarımız da içlerindeki kin ve nefreti kusmak için bu harekatı bir fırsat ve bahane olarak kullanıyorlar. Hepsi de daha önceden tanıdığımız, bildiğimiz çirkin sesler ve yüzler. Hiç şaşırmadık.

 

 

Barış Pınarı Harekatına en çok karşı çıkanların başında şüphesiz işgalci İsrail geliyor.Türk ordusunun barış ve huzuru tesis etmek için girdiği Suriyenin Kuzeyi bizim,’’Misaki milli’’,  İsrailin de ‘’Vadedilmiş kutsal topraklar’’ içinde. Ordumuzun buraya girişi Netenyahu’nun kimyasını bozmuş. Kendilerinin işgalci, gasıp ve faşist bir devlet olduklarını unutup Türk Ordusunu İşgalci ordu olarak gösteriyor.Kürtlere (PKK’ya) alenen yardım etmeye hazırlandıklarını, ‘’Trump’ın güvenilmez olduğunu’’, ‘’Erdoğanın Suriye yoluyla -kestirmeden- Kudüsü almaya geleceğini iddia ediyor.

Geçen gün Jarusselanpost’ta yapılan bir yorum aynen şöyle;’’Erdoğanın gözü doğuda. Milli silahlarını İslam ümmetinin silahları yapmak, böylece; İslam NATO’sunu kurmak, Pakistan ile nükleer silahlara kavuşmak, Suriye üzerinden hızlıca Kudüse girebilmek, YPG’yi bitirip araplarla bağlantı kurmak, Doğu Akdenizde petrol ve gas çıkartıp ekonomik ve siyasi büyük güç olmak, Kıbrıs üzerinden Gazzeye çıkmak, Amerikayı Ortadoğudan kovmak ve kendini Halife ilan ettirmek istiyor.’’  Bak sen! Barış Pınarı Harekatı adamların nasıl da yüreğine inmiş.

 

 

‘’Suriye savaşı İsrailin ayakta kalma savaşıdır. Amerika Suriyeyi kaybederse Ortadoğuda cihat başlar.Türkler ve Ruslar mücahitlere silah verir . Amerika Irakı da, Mısırı da kaybeder her yer Türklerin eline girer.’’ İşte can alıcı nokta da burası.ABD, AB ve İsrailin esas korkusu da işte bu. Türkiyedeki bazı ahmaklar bunu hala anlayabilmiş değiller.Dev’inin uyanmasından şer güçler bunun için rahatsız.

‘’Türkleri ancak hava savaşında durdurabilirdik, geç kalındı. Hava milli savunmalarını kurmak üzereler. İlk temasları YPG ile oluyor, YPG’yi İsrail silahlandırdı. Türk SİHA’larının karşısında  hergün 50  kişi kaybediyorlar. Geriye bir tek Akdeniz sahillerilerinde birleşik Avrupa donanması kalıyor. Onlar da tehlikenin eşiğine gelmek üzereler, yakında Türklere yenilebilecek duruma gelecekler… Türkler Akdeniz sahillerindeki üstlerde ve Kıbrısta S 400 bataryalarını kurdular…Türkiye tek başına bunları yapabiliyorsa İslam NATO’su neleri yapamaz…’’ Duyuyormusunuz bazı SP’li müslümanlar!Yalan ve iftiralarınızın hesabını Allaha nasıl vereceksiniz? Ne yazık ki, bütün düşmanlarımız Başkan Erdoğan’ın ne olduğunu, kim olduğunu anladı ama; daha önce omuz omuza, kol kola birlikte çalıştığı bazı müslümanlar halen içlerindeki kin ve öfkenin altında ezilmekten kendilerini kurtaramadılar, İsrail kadar bile düşünemiyorlar.

Barış Pınarı Harekatından paniğe kapılan Avrupa Birliğinin, ABD’nin, İsrailin, Mısırın, Suudilerin, Yunan ve Ermenilerin tavırları  bizi hiç şaşırtmadı. Türk Ordusunun Kuzey Suriyeye girişini bir ‘’İşgal hareketi’’ olarak gören, her başı sıkıştığında bedel ödeme pahasına yanında durduğumuz, destek olduğumuz iki yüzlü İran’ın tavrı ise, bizi hiç şaşırtmadı.

Türkiyenin büyümesi, güçlenmesi ve bölgesinde lider bir  ülke olması içimizdeki ve dışımızdaki çifte standartlıları olağanüstü rahatsız ediyor ve etmeye devam edecek.Türkiye dik durdukça onlar öfkesinden kuduracaklar,midelerine kramp girip kıvranacaklar. Bu işin sırrı bizim birlik ve beraberlik içinde bir yumruk olabilmemizde gizli.

 ‘’Fırat Kalkanı’’, ‘’Zeytin Dalı’’ ve ‘’Barış Pınarı Harekatı’’ ile Türkiye; dostlarına uyanın, kendi kimlik ve benliğinize dönün! Emperyalizmin sömürü ve işgallerinden kurtulun! ‘’İçinizdeki münafıkları teşhis edin, bilin dışınızdaki düşmanlarınızı tanıyın ve uyanık olun! diyor. Herkese bir dost, kardeş ve baba nasihati gibi düşünülmeli...

Bu mesaj kalpten kalbe, gönülden gönüle, bölgeden bölgeye, ülkeden ülkeye yayılarak tüm mazlum yüreklere ulaştığında dünyanın 5 ten büyük olmadığını, Türk-İslam milleti devinin uyandığını herkes bilecek ve öğrenecek…

Barış Pınarları savaş alanlarının kanlı ve kirli meydanlarını yıkayıp temizlemesi, bu harekatın ülkemize, bölgemize ve insanlığa hayırlı olması dileklerimle!

Arif Altunbaş, Haber 7

Yorumlar7

  • Kadir Gökdmir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu harekat Siyonistlerin vadedilmiş topraklar dedikleri yerlerdeki oyunlarını bozdu . Burada PKK, YPG, SDG piyonluğunda küçük İsrail kurulmak isteniyordu.Türk ordusu ''Buyrun abdestsiz cenaze namazına'' dedi tüm hainlere ve onların yardımcılarına....
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Hamdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimize şükürler olsun hem müslümanım hemde türkiyeliyim Allahın huzuruna inşallah rızasını kazanmış olarak çıkarız
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • ölmezA 4 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu düşmanlarımız böyle Erdoğan her yeri feth edecek diye konuştukça benim göğsüm kabarıyo.İnşallah Başkanımız sayesinde islam birliği Allahın izniyle birleşecek er yada geç.
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Güzel bir yazı hans anladı anlattık da hasan' a anlatamadık
    Cevapla Toplam 7 beğeni
  • Yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzınıza sağlık Hocam. Yalnız dünya 5'ten büyüktür, diyecektiniz. Diliniz sürçmüş.
    Cevapla Toplam 10 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat