Siyonist şarlatanlara İstanbul tokadı

  • GİRİŞ14.12.2017 09:41
  • GÜNCELLEME14.12.2017 09:41

Dünyaya insanın anlam kattığını vurgulayan Fransız düşünür Albert Camus, "Ahlakı olmayan bir adam, dünya üzerinde ipi çözülmüş vahşi hayvana benzer" der.
Camus'nun tarif ettiği vahşi hayvanlardan daha azgın şekilde hareket eden ABD Başkanı Donald Trump ile İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun ahlaki, insani ve vicdani bütün değerleri ayaklar altına alarak Kudüs'e el koyma vandalizmi, sadece işgal altındaki Filistin halkına değil bir bütün olarak İslam dünyasına ve insanlığa karşı da akıl almaz bir küstahlıktır.
İslam'ın ilk kıblesi Kudüs'e yönelik bu saldırı 1 milyar 400 milyon Müslüman'a karşı açık bir savaş ilanıdır.
Ancak siyonist şarlatanların Nazileri aratmayan bu kaos ve çatışma projesinde zafere ulaşmaları çok zor.
Zira BMGK'nin kararına göre hiçbir ülke işgal altındaki Kudüs'te büyükelçilik bulunduramaz.
Peki buna ve İslam dünyasından yükselecek tepkilere rağmen, siyonist bezirgânlar neden böyle bir skandala imza attı?

***
İçeride küresel Sorosçulara ve derin devlete; dışarıda ise Rusya, Türkiye ve Çin'e karşı iyice köşeye sıkışan Donald Trump'ın can simidi olarak sarıldığı Kudüs hamlesi aslında onun için sonun başlangıcı olacak.
Her şeyden önce Müslüman mahallesinde salyangoz satan ve 70 yıldır Filistin'de barış tellallığı yapan Amerika'nın gerçek yüzü ortaya çıktı.
Özellikle Türkiye'nin çağımızın Selahaddin'i olarak görülen Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde sergilediği diplomatik intifada, İsrail ve ABD'yi şimdiden köşeye sıkıştırdı. Türkiye'nin İsrail'e ve ABD'ye karşı direniş çıtasını yükseltmesinin güncel ve tarihi iki önemli nedeni var.
İlk neden İslam dünyasında Türkiye dışında hiçbir ülkenin şu an bu emperyal zorbalığa 'dur' diyecek güçte olamamasıdır. İkincisi de tarihi açıdan Kudüs'e yönelik manevi sorumluluklarımızdır.
Bu açıdan siyonistlerin Kudüs hamlesindeki asıl hedefi, Türkiye'deki Osmanlı ruhunu rehin almaktır.
Unutmayalım ki işgal ve terör devleti İsrail'e karşı ilk İntifada 9 Aralık 1987'de yani Osmanlı'nın Kudüs'ten çekildiği 9 Aralık 1917'den tam 70 yıl sonra aynı gün başlamıştı.
Bu tevafuktaki İlâhî iradenin varlığını kimse göz ardı edemez.
***
Bu yüzden Türkiye liderliğindeki son İntifada, köleliğe zorlanan İslam âleminin ruhundaki özgürlüğü yeniden canlandıran büyülü bir dokunuşa dönüşecektir.
Nitekim taşın can verdiği çocukların 1987'de başlattığı ilk İntifada Filistin kimliğini yeniden var etmişti.
Altı yıl süren direnişten sonra siyonistler, varlığını kabul etmedikleri Filistinlilerle ilk olarak Ekim 1991'de Madrid'de masaya oturdu.
Ardından 1994'te Oslo'daki gizli görüşmeler sonunda işgalci İsrail ve ABD, Filistin Yönetimi'nin kurulmasını kabul etmek zorunda kaldı.
Bunlar, ilk İntifada'nın zaferiydi.
Belki işgal ve terörü bitirmiyor ama İntifadaların hem Filistin halkına hem de İslam dünyasına başka bir özgürlük, onur ve umut ruhu kazandırdığını da kimse inkâr edemez. Bu anlamda, İstanbul'daki Kudüs Zirvesi tarihi bir dönemecin işaretidir.
İslam ülkelerinin zirvede aldığı "Doğu Kudüs Filistin'in başkentidir" kararı, siyonist şarlatanların suratına kuşku yok ki bir Osmanlı tokadı gibi inmiştir.

Sabah

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat