Haçlıların CHP tahkimatı

  • GİRİŞ25.06.2017 11:33
  • GÜNCELLEME25.06.2017 11:33

Mübarek Ramazan bayramının aziz milletimize, ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini, TEK MİLLET, TEK BAYRAK, TEK VATAN, TEK DEVLET yolunda yürütülen mücadelenin de zaferle sonuçlanmasını niyaz ediyorum.

16 Nisan sabahından başlayarak söylemlere, hareketlere, hamlelere baktığımızda eski Türkiyecilerin, statükocuların, beynini Batı'ya kıralamış aydınlarımızın tek bir dertleri var.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan'ı 2019'da devirmek için yanıp tutuştuklarına tanık oluyoruz. Politika, strateji, taktikler gırla gidiyor. Bunları tek başlarına duyduğumuzda güzel de, birbiri ardına tren vagonu gibi eklenince bir hedefe kilitlenmeyi ifade ediyor.
Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan, küresel lider olarak jeopolitik hamleler yapıyor ama eski Türkiyecileri yönlendiren Haçlı-Siyonist Beyinler, maalesef siyaseti bir savaş alanı gibi kullanmak istiyorlar.
Merkezinde Vatikan'ın olduğu New York- Londra-Berlin-Tel Aviv çemberinden eski Türkiyecilere üflenen Strateji şudur: "16 Nisan'ı unutun. Hedef 2019 seçimleri.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve Akparti iktidarını devirmek için harekette olunacak." Taktikleri de şöyle belirlediler: "CHP-HDP( PKK),Meral Akşener-Saadet Partisi üzerinden tahkimat sürecek.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhakkak ikinci tur sağlanacak. 2'inci turda, Erdoğan'a karşı çıkarılmış İSİM'e yüklenilecek." Derin Odak stratejistleri, siyasal mühendisleri kurgulaması 2019 Planlarına göre, CHP Genel Başkanının, Hayır'cı cephenin mevzilerini ziyaretleri gerçekleştirildi. Erdoğan'a karşı üzerinde birleşilecek İSİM çalışmaları sürüyor.
Kılıçdaroğlu'nu İstanbul'a yürüttüler. Bu yürüyüşte, Enis bahane. Esasında, Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı Lahey baskısı tahkimatı. Batı bekliyordu, Kılıçdaroğlu nefes açıcı olarak kullanılıyor. CHP-HDP (PKK) hattı tahkimatını tamamladılar. CHP Genel Başkanı KEMAL Kılıçdaroğlu, HDP Eşbaşkanı Serpil KEMALBAY'LA İKİNCİ TURDA AYNI ASME DESTEK VERME konusunda anlaştılar. HDP eşbaşkanı Kemalbay "Ortak bir mücadele anlayışıyla yan yana gelişin büyük bir önemi ve anlamı var" dedi. Kılıçdaroğlu ise milletvekilini Edirne cezaevine Selahattin Demirtaş'a gönderdi. HDP olağanüstü kongresinde okunan mektubunda Demirtaş; CHPKemal Kılıçdaroğlu'na "Beraber yürüyelim" mesajı verdi. Kılıçdaroğlu, Kürt vatandaşlarımızın vazgeçtiği PKK/ HDP'ye can suyu vererek zayıflayan, bitmeye yüz tutan, etkisini kaybeden terör şebekesini yeniden diriltmekten çekinmiyor. Kılıçdaroğlu ile Kandil'in uzantısı HDP tahkimatının hedefinde, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğu apaçık ortada... Batı'nın sufleleriyle, Erdoğan'ı nasıl devireceklerini araştırıyorlar.
AKŞENER MÜHENDİSLERİ ÇALIŞIYOR: Yüzde 48,59 içinde yer alan ve asla CHP'ye oy vermeyecek olanları 2019'da Erdoğan'a oy vermesini engellemek için Meral Akşener joker olarak devrede...
Ak Parti Türkiye'deki siyasetin yanı sıra sosyolojiyi de dönüştürebilmiş bir parti iken, Merkez Sağı en geniş kitleyle temsil eden Tayyip Erdoğan-AK Parti varken, ortaya yeniden 'merkez sağda yeni bir parti'lafları planlı olarak atıldı. Eski Türkiyecilerin algı operasyonları gerçek bir ihtiyaca değil siyasi mühendisliğe işaret ediyor. Akşener'in etrafında yeni bir partinin alternatif olabileceği kurgulanıyor.
Son numaraya bakar mısınız? Bölücü terör örgütü PKK'nın başı Abdullah Öcalan'nın HDP'si, AK Parti ve MHP'yi ziyaret etmeyecekmiş. Sadece CHP, DSP ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecekmiş. Saadet'i Truva atı gibi kullanıyor Haçlılar. Temel Karamollaoğlu farkında değil mi acaba?

SONUÇ: 16 Nisan'da Aziz Türk Milletinin verdiği tarihi karardan hemen bir gün sonra yazmıştık. Çatısında Haçlısiyonistlerin yer aldığı Derin odaklar 'uyumuyor, tatil yapmıyor. 2019 planlarını hazırlamaya başladılar' demiştik. Gelişmeler aynen söylediğimiz biçimde yürütülüyor.
Bir tuhaf koalisyon ortada. KEMAL KILIÇDAROĞLU YENİ TÜRKİYE'Yİ ANLAMIYOR. KAVRAYAMIYOR. Meral Akşener joker oluyor. Eski Türkiyeciler, geziciler, yıkıcılar, bölücüler, komünistler, beraber yürüyorlar yollarda. KILAVUZU HAÇLI ZİHNİYETİ, FETÖ, NATO OLANIN GİTTİĞİ YOLDAN HAYIR GELMEZ...

 

Bülent Erandaç - Takvim
.

Yorumlar1

  • Hsn 6 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan orucunu tutan ve özrü nedeniyle oruç tutamayan müslümanların bayramı mübarmübarek olsun
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat