İsrail niçin kuruldu?

  • GİRİŞ14.12.2017 09:48
  • GÜNCELLEME14.12.2017 09:48

Haçlı-Siyonist- Evanjelistler -Hıristiyan dünyası (İngiltere/Amerika) Yahudiler'e İslam coğrafyasında bir devlet kurdurarak, İslam âlemine hançer sokmuştur.

Hıristiyanlar, Filistin'de kurulacak bir Yahudi devletinin Müslüman ülkelerde büyük bir çalkantı ve sürekli bir istikrarsızlık yaratacağını çok iyi biliyorlardı.
Trump'ın rezil Kudüs kararı, "Gizli Dünya Devleti"nin uygulamaya koyduğu son operasyonun adı.
Evanjelist -Kabala-Eski ahid safsataları parantezinde güya İsa Mesih'in gelişi hızlandırılacak ve ardından da Büyük Yahudi Krallığı kurulacak.
Bu, İlluminati'nin 11 Eylül ile birlikte başlattığı 'Haçlı Seferi'dir. "Yeni Haçlı Seferleri"ni başlatan Rockefeller'ın, Rothschild'lerin ABD'nin kuruluş felsefesine soktukları Mesihçi anlayıştır. Buradan "Büyük İsrail Projesi"ne yürümektedirler.
İllumınati-Evanjelikler- Siyonistler-ABD-İsrail, Kutsal Yerler üzerinden kıyamet savaşını asla kazanamayacaklar.
Çünkü en büyük seti- barajı tam saha baskı hamlelerine Müslümanlar'ın gür sesi Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan-Bağımsız Türkiye koymaktadır.

EVANJELİKLER- FETULLAH İŞBİRLİĞİ
NATO Gladyosu Fetullah, Evanjelik ABD-Siyonist İsrail projelerinin tam içindedir.
CIA-Pentagon, DEAŞ'ı kan donduran, kafa kesen, insan kalbi yiyen izlenimli formatlarken, Fetullah'ı dünyaya bir "barış, sevgi ve kardeşlik" figürü olarak sundu.
'Fetullah projesi'ni CIA ajanı Graham Fuller, Henry Barkey, Rubin, Neo-Con ABD'nin Ankara Büyükelçileri Edelman, Abramovitz, adım adım ördüler. 1998 yılında Papa'yla görüştüren bu mahfiller, İslam dışındaki diğer dinleri meşrulaştırma, tahrif olmuş dinler potasında İslam'ı eritme adına "Dinler Arası Diyalog" gibi kavramlar ürettiler. İşleri daha iyi pratize etmek için, Fetullah, CIA ajanı Graham Fuller aracılığıyla 1999 yılında Amerika'ya götürüldü.
Orada, Fetullah'a bir taraftan İsrail'e destek formatı atılırken, diğer yandan onun Orta Asya köprübaşlarını CIA kullanıyordu.

İsrail yine acımadı... Filistin'e ölüm yağdırdı. İsrail ordusu, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentine bomba attı. Evler yıkıldı.

Çocuklara ise oyun değil gözyaşı kaldı.

CHP'DE 'ÇARÇAFÇILAR'/ 'BLOKÇULAR' SAVAŞI
Hiziplerin, kavgaların partisi CHP'de yeni bir savaş var. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaderini belirleyecek kurultayda, seçimlerin ÇARŞAF LİSTE ile yapılmasını isteyen Mu harrem İnce- Haluk Pekşen'e karşı Derin CHP-Teşkilat Başkanı Tekin Bingöl, 'BLOK LİSTECİLER'İN savaşı giderek şiddetleniyor.

HAYDAR ALİYEV'İN RUHU ŞAD OLSUN
Önceki gün Azerbaycan Devleti'nin kurucu Cumh urbaşkanı Haydar Aliyev'in ebediyete intikal edişinin ondördüncü yılıydı. Ruhu şad olsun.
Haydar Aliyev ile Türkiye'yi birleştiren, örtüştüren çizgi; medeniyet kavramı, barış konsepti ve Türklük idealine olan yüksek sadakatiydi.
Haydar Aliyev, komünizmin en sıkı günlerinde ülkesinin başına geçtiği günden ebediyete intikal ettiği güne kadar medeniyet ve Türkiye-Azerbaycan Birliği yolunda yürümeye çalışmıştı. Bugün aynı ülke doğrultusunda oğlu İlham Aliyev, Türkiye aşkını açıkça göstermektedir.

DERİN SÖZ
Yeni yüzyılın çağrısı: "İsrail bir işgal ve terör devletidir. Kudüs'ü Filistin Devleti'nin işgal altındaki başkenti olarak tanımaya davet ediyorum.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Takvim

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat