Komplo Teorisi?

.

  • GİRİŞ22.05.2019 09:20
  • GÜNCELLEME23.05.2019 09:46

Türkiye’nin içinden çakılan işaret fişekleri, dışarıdaki Türkiye düşmanlarını harekete geçiriyor.

 

 

Bazı sezgisi güçlü, antenleri duyarlı vatansever kalemler bu hareketlenmeyi görüp, uyarılarını yapınca da, içeriden işaret fişeği çakan karanlık mahfiller hemen sivri dillerini çıkarıyor ve bu uyarıların adını “komplo teorisi” koyuyorlar.

Iyi de, gören göz için kılavuza ne gerek var?

 

 

“Ben demiştim” demek ayıp değil çünkü, işimiz bu: gözlemlemek, duymak, sezmek ve duyurmak.

Dahası, öğrenmeye, bilmeye, anlamaya çalışmak nihayetinde yazmak, bilgilendirmek.

Sürekli takip edenler hatırlayacaktır, ihanet ettikleri vatanları Türkiye’de iken üst düzey yöneticilikler yapmış, FETÖ adına çalışmış, daha sonra kaçarak Amerika’ya, Avrupa’ya yerleşmiş kişilerin, dışarıda boş durmadıklarını, bulundukları ülkelerin; siyasi, sosyal, iktisadi, bilişim, iletişim, istihbarat ve yönetim kanalları ile irtibata geçtiklerini ve oraları aleyhimize kışkırttıklarını yazmıştık.

Yazdıklarımızın üzerinden uzun zaman geçmedi, bu hain yapının çalışmaları Türkiye aleyhine sonuçlarını vermeye başladı.

Dünya iletişim tarihinde ilk defa dört küresel güç olan Amerika, İngiltere, Fransa ve Almanya devletleri, kamu medya güçlerini Türkiye’ye karşı birleştirdiler, +90 adında, Türkçe yayın yapacak (sadece Türkçe) bir Youtube kanalı kurdular.

Alman Deutsche Welle (DW) Genel Müdürü Peter Limbourg öncülüğünde geçenlerde İstanbul’da lansmanı yapılan bu şer kuruluşun haber ve uyarısını Türkiye’de en çok Kanal7 Grubu yaptı.

Kanal7 Grubu, Planlama ve Teknik daire başkanı Muzaffer Şafak, yetkin bir şekilde meseleyi bütün mecralarımızda ayrıntılı olarak dile getirdi.

Görülen o ki emperyalizm, yepyeni bir boyut kazanmış durumdadır.

Suud, Mısır, BAE, Yunanistan, İsrail, Amerika son zamanlarda açıkça Türkiye’yi Akdeniz’den, Ege’den, Suriye ve Kuzey Irak üzerinden kıskaca almanın, çemberi daraltmanın peşindeler.

İçeride onlara sürekli lojistik sağlayan gruplar var.

Siyonistler, Hıristiyan dünyasını teslim aldı ve Hahamların ellerinde kutsanan vaftiz çocukları tarafından İslam Dünyası parçalanıp, lime lime edildi, işgal edildi.

Dört bir koldan Türkiye’nin kapısına dayandılar.

Hatırlayın, 17 Aralık 2010’da Tunus’ta bir gencin kendini yakması ile başlayan ve adını “Arap Baharı” koydukları halk protestoları daha sonra bütün Arap coğrafyasında sokak eylemlerine dönüşmüştü, Tunus’un ardından Libya, Suriye, Yemen’de iç savaş çıkmıştı ve hala sürüyor.

Mısır, Bahreyn, Suud, BAE, Ürdün, Sudan da ise Emperyalizmin taraftarı olan yönetim değişimlerine yol açtı ve bütün bunlar da Batılı kamu yayınları ve dijital medya rol oynadı.

Bizde de, 2013’de ki gezi olaylarında yine, Batılı kamu yayınlarının ve Twitter’ın, Facebook’un neler yaptığını hep beraber yaşadık.

Şimdi ise; Amerikan VOA, Fransız France24, Alman DW ve İngiliz BBC yani, dört emperyalist ülkenin kamu ortaklığı ile Youtube'dan ortak Türkçe yayın yapmaya başladı.

Kanalın yönetimini Almanya doğumlu Türk ve Alman vatandaşı olan Erkan Arıkan ile eşi Işıl Nergiz’e verdiler.

Sadece Türkçe olarak ve internet ağı üzerinden yayına başlayan bu dört önemli küresel güç, bizim gençlerimize herhalde incik boncuk dağıtmak için böyle bir “işe” başlamamıştır.

Dünya genelinde, çok sayıda dilde yayın yapan bu dört kanalın toplamda, haftalık 900 milyondan fazla dinleyiciye ulaşıyor fakat hepsinin, bir ortaklık şemsiyesi altında sadece Türkçe yayında birleşmeleri bir ilk oldu.

 FETÖ, dolayısıyla MOSSAD ve CIA öncülüğünde yalnız Türkiye’yi hedefine koyan bu güçlü küresel ağ, hafife alınacak, geçiştirilecek, üzerinde durulmayacak bir girişim değildir.

Gelecekte daha geniş çaplı “Gezi Parkı” veya benzeri girişimleri hedefleyen bu sinsi yayınlara karşı TRT, AA veya daha başka ortaklıkları kapsayacak ataklar geliştirilmelidir.

Sadece Türkiye’yi de değil, Türkçe konuşan milyonlarca insanı kışkırtmalarını, Türkiye’ye karşı yeni ve daha büyük kirli senaryoları sahneye koymalarını beklemeden tedbir alınmalıdır.

Unutmayalım ki, göz göre göre gelmekte olan tehlikeyi dikkate almamak eğer gaflet ve acizlik değilse, tamiri imkânsız bir hatadır.

Umarım önceki hatalarımızdan ders almışızdır.

CÜMLEDEN CÜMLEYE ....

Batının bunalımı, metafizik bir bunalım olmaya doğru yol almaktadır.

Rönesans’ta gevşemiş bulunan Hristiyanlık temelli metafizik öz, eski Grek ve Roma’dan alınan güç, teknik başarı artık insanlığın bugünkü durumuna yeterli cevabı verememektedir.

Sezai Karakoç/İnsanlığın Dirilişi

Ferman Karaçam - Haber 7 

fermankaracam@gmail.com 

fermankaracam@twitter.com 

twitter.com/fermankaracam 

facebook.com/fermankaracam 

Yorumlar2

  • Hızır ÇAKIR 4 yıl önce Şikayet Et
    Teşekkürler. Tebrikler. Çok önemli bir mesele.. İnşallah gereğini yaparız.. FELAKET BAĞIRA BAĞIRA GELİYOR
    Cevapla Toplam 5 beğeni
  • Ahmet ÖZKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman her daim her türlü şart ve zamanlarda Feraset sahibi olur ve yapacağını da Liyakatle İhlasla yaparsa başamayacağı bir şey ve yenemeceği düşman yoktur. İster kendi nefsi ister içimizdeki ve dışımızdaki aleni veya zımmi düşmanlar olsun.. Allah var gam yok..
    Cevapla Toplam 4 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat