Kızıl Elma'ya giderken...

  • GİRİŞ23.01.2018 07:04
  • GÜNCELLEME23.01.2018 08:53

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en önemli ve kritik operasyonlarından birini Afrin’de gerçekleştiriyor. Yanı başında İsrail’in güvenliği için kurulacak terör devletini başı küçükken ezip tarihin çöplüğüne gönderiyor.

Bunu yaparken aslında orada ABD’yi temizliyor. Yoksa oradaki yolda yürümesini bilmeyen çapulcu sürüsünün bir araya gelip yapacağı en büyük iş: Lastik yakmak.

Bu operasyonla ilgili birçok şey yazılabilir ama burada değinmek istediğim şey: Türk milletinin ali cenaplığıdır.

Operasyona giden askerlerden birine muhabirin sorduğu soru ve aldığı cevap tarihi niteliktedir.

Nereye gidiyorsun? Sorusuna Kızıl Elma’ya diyor. Ailene bir şey demek ister misin? Diye sorunca da 'Beklemesinler. Bu vatanı kimse bölemez’ diye de ekliyor.

İşte bu ruh dünyanın hiçbir ordusunda bulunmayan bir özelliktir. Peki  çadırından çıkıp koşa koşa askerlerin önünü kesen ve onlara kurban kesen Yörük annemiz o da en az askerimiz kadar çatal yürekli değil mi?

Operasyonun başladığı günün sabah namazında camileri dolduran o güzel insanlar, birbirlerine Fetih suresi dağıtan milletin evlatları… Hepsi bu milletin büyüklüğünün bir göstergesi değil mi?

Evet, Kızıl Elma’ya gidiyoruz. Şimdi yeniden Nizam – ı Âlem, İlay-ı Kelimetullah için ayağa kalkan bir milletin dirilişine tanıklık ediyoruz. Türk’ün müesses nizamını tekrardan kurmak için devlet ve millet yek vücut halinde çelikten zırhını giyerek yola revan oldu.

Bakın Afrika’nın yetimleri kıyamda ellerini açmışlar Türkiye’ye dua etmekteler. Filistin’de çocuklar Türk bayraklarıyla yollara dökülmüşler, Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz askerlik şubesinin önüne gelip gönüllü yazılmak için kayıt olmak istiyorlar. Bir millete, bir ülkeye duyulan böyle bir sevginin dünyada eşi benzeri yok. Şimdiye kadar da görülmedi. İşte bunlar bize tarihin bıraktığı mirası yeniden ayağa kaldıranların meyvesidir.

Atlantik’in öte tarafından gelip bu topraklarda düzen kurmak isteyenlerin bilmedikleri bir şey var. Onlar yüz yıldır, biz bin yıldır buralardayız. Tarih tekrardan yatağına girmeye başlamıştır. Belki bizler göremesek de birkaç nesil sonra dünyada Türk’ün adaleti bir kez daha hakim unsur olacak. Böylece hiçbir Müslüman coğrafyada kan ve gözyaşı olmayacak. İşte bugün başlayan harekât bunun ilk işaret fişeğidir.

serkan.ustuner@haber7.com

Yorumlar9

  • osmanlı torunu 6 yıl önce Şikayet Et
    En kötüsü de ne biliyormusunuz hocam mehmetçiklerimizin yanın da savaşamıyoruz.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • Sinan tetwani 6 yıl önce Şikayet Et
    Keşke hersey yazdığiniz veya sandığınız gibi olsaydı .sizde biliyorsun ki bu yazdıklarınız veya sandığınız bilgilerin alt yapısı ve temeli yok.yüzde 25 i ulusalcı ve batıci olan ve gençliğin ancak yüzde 3 islamdan haberi olan hızlıca deist olmaya kayan bir toplumdan fetih beklemek yada yasanan olayları islam adı altında meşru göstermek çok Adilce ve en önemlisi islami değil. Keşke olayları ve hayatı olduğu yazsaydiniz daha yerinde olurdu.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
  • tarık akın 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes kendi gibi sanar, yani tabiatın ve vizyonun kadar görebilirsin. sen baktığın pencerenin imkan verdiği açı kadar görmekten ancak pencereni değiştirerek ayrılabilirsin
    Toplam 1 beğeni
  • osmanlı torun 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Aynı fikirdeyim.
  • XXX 6 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar uyandı artık bizim gibi onlarda zafer bekliyorlar.tüm islam aleminin umudu olan ordumuz bundan da muvaffakiyetle dönecektir.
    Cevapla Toplam 6 beğeni
  • Murat 6 yıl önce Şikayet Et
    Uyanış başladı ALLAHIN izniyle. Bu yolda gel gitler yaşayanlar olacak. Ama hiçbir şey bu şahlanışı durduramayacak inşallah. Allah yar ve yardımcımız olsun...
    Cevapla Toplam 16 beğeni
  • AKINCI 6 yıl önce Şikayet Et
    "Yarab.Son ordusudur bu İslâm'ın. Sen,bu ordumuzu muzaffer eyle."
    Cevapla Toplam 18 beğeni
Daha fazla yorum görüntüle
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat