Terör kurultayı

  • GİRİŞ13.02.2018 07:22
  • GÜNCELLEME14.02.2018 07:35

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP Pazar günü Kandil’in emrettiği adayları seçmek için sandık başına gitti. Çok demokratik bir yapı olduklarından dağdaki teröristin pusulasında ne yazıyorsa onaylayıp, Türkiye’ye olan nefretlerini kustular.

12 şehit verdiğimizin günü ertesinde yapılan terör kongresinde Türk Ordusu ve ÖSO’nun yaptığı operasyona karşı çıkılıyor, Afrin’deki teröristlere sırtlarını dayıyorlardı.

 

 

Bu nasıl cüret, bu nasıl bir alçaklıktır? Dağdaki teröristin şehirdeki aksı olan bu şahıslar, hala devletin maaşını alırken devletin de kendisine sunduğu tüm imkanlardan faydalanıyor.

Bunca şehidimiz varken yapılması gereken bellidir. Terör örgütünün odağı haline gelen bu parti artık kapatılmalıdır. İzlenmeyen kötü filmlerin sahibi, teröristbaşına selam gönderip, salonu dolduran terör sempatizanlarını aklınca gazlıyor.

Bu had bilmezler için savcılık harekete geçip soruşturma başlattı ama inşallah bundan sonra olay soruşturmanın önüne geçer. Yoksa Kandil’in kuklaları ‘Demokrasicilik’ oynayıp Avrupa’daki ağa babalarına ‘Türkiye terör faaliyetlerine izin vermiyor’ diye yakarışta bulunacak. Bu yüzden şehitlerimizin kanı, çocuklarının başı hakkı için bu kirli propaganda yapanlara artık ‘Dur’ denmeli.

ŞEHİDİN TAZMİNATINA HACİZ!

Terör partisi bildiğimiz terör faaliyetlerini yaparken Yozgat’tan en az terör faaliyeti kadar bir olay yaşandı. Afrin’deki ilk şehidimiz Musa Özalkan’a şehit olduktan sonra yapılan haciz. Şehidimizin 2009 yılında yaptığı kazada karşı taraf ve avukatın beraber nasıl insanlıktan çıktıklarını, bu toprağın bir ferdi olmadıklarını izledik. Adalet Bakanlığı, Yozgat Barosu gereken işlemlerin yapılacağını söyledi. Yozgat halkı da gereken tepkiyi gösterdi. Bu şunun için önemliydi: Bundan sonra ihanetin karşılığının ne olduğunu herkesin bilmesi açısından çok mühimdi.

Teröre destek vermek isteyip, ihanet sarmalının içinde olmak isteyenler haydi bakalım hodri meydan!

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat