ABD saldırıyı kendi mi planladı?

.

  • GİRİŞ06.03.2018 07:19
  • GÜNCELLEME07.03.2018 07:11

Amerika birinci ve ikinci dünya savaşının ardından bir süper güç olarak tarih sahnesine çıktı. Şimdiye kadar da dünyanın jandarmalığını yapmaya devam etmekte. Birkaç yüzyıllık planların çerçevesinde Türkiye’yi parçalama, engelli, yarı köle ve içi boşaltılmış bir devletçik haline getirme uğraşında!

Fitne, kaos ve envai çeşit görünür görünmez kumpaslarla milli birlik ruhunu hedef alarak, referans kaynakları üzerinden uşağı oldukları egemen oligarkların emirleri istikametinde devletlerde rejim değişikliği safsatalarıyla uluslarda pozitif dünyevi algılar oluşturup ülkeleri parçalama planlarını her daim nihai amaca giden yoldaki ilk hedefi son perdeden altın vuruşla küçük yeryüzü cehennem platoları oluşturup hem ticari hem siyasi hem de dini faaliyet alanları oluşturup devletleri kaçınılmaz bir yok oluşa hazırlamaktadır.

 

 

 

 

Dün itibariyle Ankara’daki büyükelçiliğini ‘Güvenlik’ gerekçesiyle kapatan ABD’nin tek bir amacı var: Bir yerleri kendi patlatmayı deneyecek. Patlatmanın öznesi kendisi lakin dikkatleri farklı yönlere devşirip tereyağından kıl çeker gibi şeytani amaçlarını gerçekleştirmek adına her türlü tezgâh ve üstü örtük tehditlerini somutlaştırıp sınır ötesi operasyonlarımızı durdurmak adına derin kanlı yaralar açıp stratejilerimiz üzerinden bizi durdurma derdindeler.

Bugün bizim enerjimizi içeri almak istiyorlar. Sınır ötesinde çizdiğimiz planları bozmak adına önce ‘Biz uyardık’ diyerek sonrasında yaşanacak hadisede ‘Biz sizi zaten uyarıp, istihbarat vermiştik’ diyecek kadar Türkiye’yi soğuk savaş döneminin ülkesi zannediyorlar.

Tüm bu olaylara baktığımızda var olan milli birlik ruhuna dünden daha çok sıkıca sarılmalıyız. Türk devletinin mefkûresine dört elle sahip çıkmalıyız. Tarihin bize öğrettiği bir şey var ki, bu toprakların en büyük silahı millettir. Onlar saldırdıkça biz kenetleneceğiz ve sonunda Türk’ün gaza ruhunu dirilteceğiz.  

Dünyanın yeniden bir nizama ihtiyacı var çünkü. Yeni dünya düzeni kurulurken Türkiye’nin alacağı rol tüm cihanı etkileyecek. O yüzden tarihten gelen birikimle millet olmanın bilincini en üst düzeyde tutarak küresel sistemin çarkını bozacağız. Başka da bir çıkış yolumuz yok.

serkan.ustuner@haber7.com

Twitter: sustuner

Yorumlar4

  • Trabzonlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan ABD de dümen bitmez.........
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • erzurum lu. 6 yıl önce Şikayet Et
    ikiz kuleleri kim vurdu sanıyorsunuz.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yavuz Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Üstadım... kalemine,yüreğine sağlık nede güzel ifade etmişsin
    Cevapla Toplam 3 beğeni
  • Yorumcu 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben de aynı şeyi düşünüyordum. Aklın yolu bir. Amerika kendi kurduğu daeşi düşmanıymış gibi göstererek algı oluşturmaya çalışıyor. İşleri güçleri sahtekarlık, yalan.
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat