Terör devleti İsrail’in 100 yıllık planıydı

  • GİRİŞ15.05.2018 07:19
  • GÜNCELLEME16.05.2018 07:43

Yüzyıllık bir sürecin ardından, yani ilk Siyonist kongrenin toplanmasından bu yana geçen süreçte İsrail adlı işgalciler hedeflerine neredeyse ulaştılar. İşgal ede ede, kan, gözyaşı üzerine inşa ettikleri terör devleti ‘Büyük İsrail’in temel dinamiklerinden biri olan Kudüs’ü başkent ilan etme işini de dünyanın jandarması ABD ile gerçekleştirdi.

Evet, BM’de bu işe karşı çıkıldı ve gerekli tepki gösterildi ama alınan hiçbir kararı tanımayan bu iki terörist devlet bu kararı da hiçe saydılar ve ABD Büyükelçiliği’ni Kudüs’e taşırken binlerce Müslüman kardeşimizi yaralayıp, 50’den fazlasını da şehit ettiler.

 

 

 

Şairin dediği gibi “Zavallı dünya suskun, zavallı dünya dilsiz” Bir tek Türkiye’nin gür sâdasını işitiyoruz. Bir tek Türk milleti ayakta. Evet, son model silahlara karşı sapan taşı savaşı kazanamıyor. Millet olarak toplumsal tepkimizi sokakta haykırırken ‘Kahhar’ ismiyle İsrail ve ABD’nin belasını bulmak için Allah’a yalvarıyoruz.  

Maalesef elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz belki de bu çok canımızı yakıyor ama bir adım ötesine şu anda geçemiyoruz.

Şarkılar eşliğinde Müslümanları nasıl katlettik diye televizyonlarında canlı yayın yapıyorlar. İnsanlığın onuru, şerefi, haysiyetini tekerlekli sandalyesiyle katil ve işgalci İsrail askerlerine direnen, çarpışan sonrasında şehit olan Fadih El Saleh kurtarıyor. İnsanlık ölüyor ama Arap Birliği denen nargile fokurducuları keyiflerini hiç bozmuyorlar. Kudüs işgal edilirken iki yüzlü Batı’dan tek bir ses çıkmıyor. Kendi dinleri için de kutsal olan bir şehir değil mi? Tabii ki hayır. Avrupa için tek kutsal şey vardır: O da materyal. Ancak onun üzerine yemin ettikleri için tek hassas noktaları sermayedir.

Evet, Gazze’de, Filistin’de 1946’dan beri insanlık her defasında daha çok ölüyor ve bu hümanist dünyanın umrunda değil.

Bu hayasız işgalin karşısında şu anda duran tek bir devlet başkanı var o da Cumhurbaşkanı Erdoğan. Açıktan İsrail’e terör devleti diyebilen, her platformda gereken tepkiyi gösteren bir tek Müslüman lider Erdoğan’dır. Bu katliamda elbet son bulacak ve işgalci katiller bu kez de hesap vermeyecek. Ama bu hiçbir zaman hesap vermeyecekleri anlamına da gelmez.

Her meselede olduğu gibi Filistin’de terörist devlet tarafından yaşatılan zulmün tek çaresi var. Kılıcı kılıçla düzeltmek. İşte Allah o günleri inşallah bu millete yeniden gösterir.

Sözü Kabbani’ye verip çekilelim:

Ey Kudüs, ey hüzünler şehri

Ey gözlerinden kocaman yaşlar akan

Kim durduracak düşmanları...

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat