HDP kandan ve şiddetten beslenir

.

  • GİRİŞ14.06.2018 08:24
  • GÜNCELLEME16.06.2018 11:09

Terörizmin içinden çıkıp kendini sivil bir insiyatifmiş gibi sunma gayreti içinde olan Kürt siyasal hareketi yeniden mazlum pozları vermeye ve bunu da sözde ‘Millet ittifakı’ içinde yer alan partilerin desteğiyle gerçekleştirmeye çalışıyor.

Şimdiye kadar kan, şiddet ve kaostan beslenerek bir kısım Kürtleri kendi çatısı altında tutmayı başardı. PKK adlı eli kanlı terör örgütünün şehirdeki ayağı partilerin bu ülkeye ne kattıklarını düşünelim? İlk Meclis’e girdiklerinde ki, bunu dönemin SHP’si ile başarmışlardı ülkeye sadece kaos ve bölücülük zerk ettiler. Sonrasında kurulan partilerinde de teröristbaşının emir ve direktifleri doğrultusunda hareket ederek bu memlekete nifak tohumları ektiler. Sözüm ona çok düşündükleri Kürtlere ne verdiler peki? Doğu ve Güneydoğu’da dağa yetiştirilmek üzere terörist avcılığı yaptılar. Kız çocuklarını pis emellerine alet ettiler, kazandıkları belediyelerde milletin parasını terörizme peşkeş çekerken 10 yılda bir kaldırım bile döşemediler. Devletin verdiği makam arabasını çukur terörizminde servis aracı olarak kullanıp teröristleri taşıdılar.

 

 

 

 

 

 

Kendileri Kayapınar’da lüks havuzlu villalarda kalırken, oy aldıkları insanlarla dalga geçercesine evlerini delik deşik ederek çukur terörizminde kullandılar.

Şimdi çıkıp terör propagandası yapan, bu ülkede bölücülükten başka hiçbir meziyeti olmayan adayları üzerinden sahte bir mağduriyet propagandasına sarılmışlar. Kanun dediğiniz şey: Bir partinin eski başkanını es mi geçecek? Bir de ‘Halkların kardeşliği’ adı altında söyledikleri yalanlar da var ki, tamamen riya sosuna bulanmış ve aşırı derecede mide bulandırıcı.

Bugün yine Doğu ve Güneydoğu’da seçim atmosferinde bayrağımızı yakmaya yelteniyorlar, yetmiyor AK Partili gençleri bıçaklıyorlar. İşte HDP’nin anladığı kardeşlik anlayışı bu. Mardin’de yaşanan olaydan bahsediyorum. Türk Bayrağını teslim etmeyen gençler teröristler tarafından darp ediliyor, bıçaklanıyor, gözü dönmüş mahlûklar kucağındaki bebekle bir anneye de saldırıp hastanelik ediyorlar.

PKK ve HDP şiddet demek. Kandan beslenen ve ondan rant devşiren bir yapı. Sadece bunu düşman olarak gördüklerine mi yapıyor? Hayır. Demirtaş’ın yaptığı çağrı sonrası öldürülen 53 vatandaşımız Kürt değil miydi? Kendinden başka herkesi düşman olarak gören faşizan bir örgütlenme biçiminin bu topluma ne katacağı ortada. Şimdi bu yapıya gizli ve açık destek veren partiler siz de artık bu akan kana ortaksınız. Sizin de eliniz bu ihanet sarmalının içinde.

Tarih elbette herkesi bir yere yazarken bugün beş benzemezleri de bir yere yazacak.

Bu yazıya ilk yorum yapan sen ol

Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat