Şehidin adı: Bebek

  • GİRİŞ02.08.2018 07:20
  • GÜNCELLEME03.08.2018 07:26

Evet şehidimiz 11 aylık ve tören mangasının taşıdığı çerçeveli fotoğraftaki ismi: Bebek.

Hakkari Çukurca’da bebek katilleri bir kez daha alçakça bir pusu kurarak bu kez bir anne ve bebeğini katletti.

 

 

Halbuki annemiz Nurcan Karakaya eşi Serkan komutana küçük bir sürpriz yapmak istemiş elleriyle yaptığı böreği eşine ulaştırmış, 11 aylık Bedirhan’ı da düğüne gider gibi süslemişti. Ama işte o hain saldırı sonrası Hz. Hamza’nın ve diğer şehitlerin yanına göçtüler. Şimdi ne yazsak, nasıl bir cümle kursam eksik ve gedik kalacak. Evet, terör örgütü PKK’nın ne olduğunu anlatmanın lüzumu yok ama kinimizi, intikamımızı diri tutmak için Serkan Karakaya’nın cenaze töreninde bebeğinin yastığına sarılmasını hiç aklımızdan çıkarmayalım.

Peki, böylesine bir vahşet yaşanırken terör partisi, terörist akademisyenler, devletten maaş alanlar memurlar hala bu ülkenin ekmeğini yemeye devam edecek mi?

Bakın kandil’in sözcüsü vekiller dün milletin gözüne bakarak yalandan bir kınama yaparken ne kadar haysiyet ve şeref fukarası olduklarını bir kez daha ispat etmişlerdir.

Bugün eğer bu terör partisi Gazi Meclis’i kirletiyorsa bunun da tek müsebbibi CHP’dir. Kendi oyları ancak yüzde 7’lerde seyreden terör örgütünün siyasi ayağı CHP seçmeninin oylarıyla Meclis’e girmiş ve terör propagandası yapmaktadır.

İşte böylesine bir durumda şehit annemiz Nurcan ve 11 aylık şehit bebeğimizin katilleri sadece dağdaki teröristler değildir. Üniversitedeki akademisyen, CHP, terör örgütünün siyasi uzantısı buna çanak tutan  paçavra medyanın ellerinde şehitlerimizin kanı vardır.

Artık sözün bittiği noktadayız. Devlet bu saatten sonra büyük bir gürz olmalı ve terörün tüm bileşenlerini yerle yeksan etmelidir. Yoksa üniversiteden dağa leş göndermeye devam edecekler. Şehidin kesilen aylığından alınan miktar terör örgütünün vekilinin cebine maaş olarak girecektir. Evet bunun adı: Hainlikir. Türk Devleti’nde de hainin bir tek cezası vardır: O da ölüm.

Düşünün bu kadar acımız büyük ve tazeyken ABD’nin yaptırım kararları başladı. Tabii buna en çok sevinen yine  eli kanlı terör örgütleri FETÖ ve PKK oldu. PKK’nın uzantısının vekili Ahmet Şık ABD’nin bu kararlarına ‘GOL’ diye cevap yazıyor. Bunların solculuğu her zaman böyleydi. ABD ya da İngiltere adına çalışmak. Şimdi Türkiye Cumhuriyeti’ne bir saldırı var ve kendini solcu, sosyalist diye tanımlayan Kandil’in vekili ve diğerlerinin artık bu devletten maaş almasına gerek yok. Meclis o zaman gerekli işlemi gerçekleştirmeli. Tıpkı diğer terörist eş başkanları gibi bunların da sonu bellidir.

Şimdi ABD yaptırımları sonrası her zamanki gibi tetikte olmalıyız. Yeni, bağımsız bir döneme giriyoruz bu yüzden bedel ödemek zorundayız. Bedelini ödeyeceğiz ama gelecek nesillere bağımsız bir ülke bırakacağız. Ne diyordu o nakaratta: Millet eğilmez, Türkiye yenilmez 

serkan.ustuner@haber7.com

twitter: sustuner

Yorumlar3

  • m.gül 5 yıl önce Şikayet Et
    terörü destekleyenler vatandaşlıktan çıkarılmalı..............
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmeli ve kamudaki bütün pkklılar ve partizanları atılmalıdır... Bizim töremizde hainin yaşam hakkı yoktur. Eğer yaşatırsan mazluma ihanettir...
    Cevapla
  • Sema 5 yıl önce Şikayet Et
    Bıçağın kemiğe dayandığı nokta....İDAMMM!
    Cevapla
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat