Firari FETÖ'cü PKK ile bir olup, Türkiye'yi tehdit etti

.

  • GİRİŞ04.12.2017 07:22
  • GÜNCELLEME05.12.2017 07:05

Firari FETÖ’cü Yavuz Baydar’ın genel yayın yönetmenliğini yaptığı FETÖ’nün yeni yayın organı, PKK uzantısı PYD terör örgütünün elebaşıyla görüştü. PKK elebaşı, FETÖ yayın organına konuşup, Türkiye’yi tehdit etti.

FETÖ’NÜN YENİ YAYIN ORGANI

Ahval adlı yayın organının başında firari FETÖ’cü Yavuz Baydar var, Baydar’ın genel yayın yönetmeni olduğu sitenin editörü ise kripto FETÖ’cü olarak adlandırılan ve Amerika’da özellikle Sarraf davasındaki rolüyle ön plana çıkan İlhan Tanır.

PKK VE FETÖ İŞBİRLİĞİ

Firari FETÖ’cüler Türkçe, İngilizce ve Arapça yayın yapan yeni sitelerinde PKK uzantısı PYD terör örgütünün elebaşı olan Şahoz Hasan ile röportaj yaptı.
O skandal röportajda Türkiye’yi açık açık tehdit eden PKK elebaşının sözcülüğü yapıldı.

AFRİN ÜZERİNDEN TÜRKİYE’Yİ TEHDİT ETTİLER

FETÖ ile PKK, Afrin’deki PYD yapılanmasına yönelik olası bir Türkiye operasyonunun önünü almaya çalışıyor. Bu durum FETÖ yayın organındaki PKK röportajında resmen dile getirildi.
FETÖ’ya konuşan PYD elebaşı, “Türkiye Afrin’e müdahale ederse, bunun sonucu Türkiye için büyük facia olur” dedi.

AFRİN’E MÜDAHALE FACİA OLURMUŞ

PKK-PYD elebaşının Türkiye tehditlerine çanak tutan FETÖ’cüler, Türk askerinin İdlib operasyonuna da karşı çıkıyor. Bununla birlikte Türkiye’nin İdlib’ten sonra Afrin’e müdahale etmesi halinde saflarını da PKK’nın yanı olarak belirlediler.

PKK-FETÖ’DEN TÜRKİYE’YE KARŞI AYAKLANMA ÇAĞRISI

Skandal röportajda Türkiye’ye yönelik tehditler ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yapılan hakaretlerin yanı sıra iki terör örgütünün ortak mesajları da verildi.
Türkiye’nin Afrin’e müdahale etmesi halinde Türkiye’nin büyük bir iç tsunami ile karşı karşıya kalacağı söylendi.

CIA NE DERSE O?

PKK ile FETÖ son 3-4 yıldır birlikte hareket ediyor. Bunların ikisinin hamisi de ABD ve CIA.

CIA’in Suriye’deki politikası bu iki terör örgütü üzerine kuruluydu.

15 Temmuz sonrası Türkiye ordudaki FETÖ teröristlerini temizledi.

Özellikle Suriye sınırında yapılanan ve yıllardır Türkiye’nin Suriye politikasını ABD çıkarlarına göre dizayn etmeye uğraş veren üniformalı FETÖ teröristlerinin deşifre olmasıyla Türkiye bağımsız Suriye politikasını yürütmeye başladı.

İlk hamle Fırat Kalkanı harekatıydı bundan ABD derin bir şekilde rahatsız olmuştu.

Şimdi İdlib operasyonu var ve PYD yapılanmasının olduğu Afrin’e yönelik bir müdahale de gündemde.

ABD’nin bu operasyonlara karşı PYD-PKK terör örgütüne desteği arttırdığı biliniyor.

İşte tam bu aşamada FETÖ’nün de PKK sözcülüğüne soyunup, Amerikan çıkarları doğrultusunda Türkiye’nin Afrin’de PKK’ya yönelik olası operasyonuna karşı PKK terör örgütüyle birlikte ortak hareket edip, Türkiye’yi tehdit ettiğine tanık oluyoruz.

 

 

Yorumlar2

  • Beto 6 yıl önce Şikayet Et
    Kilicdaroglunun cehepesini unutmussunuz Sayin Taha Dagli..bu Fetö ve pkk nin siyasi kolu roluna soyunmus "örgüt" de Türkiyeyi tehdit edenlerin safinda..Cenabi ALLAHINDA plani vardir ve kesinlikle onlarinkinden daha güzeldir ve bunu ilk his eden bizim Kemal olacakdir..hainler herzaman kayip edenlerdendir!!!
    Cevapla Toplam 2 beğeni
  • Ahmet Vuran 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah var gam yok, itin ürmesi sopayı görene kadar, onları abileride kurtaramatacak, zafer Allah'ın ve inananlarındır...
    Cevapla Toplam 3 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat