İşte, budur!

...

  • GİRİŞ14.12.2018 12:37
  • GÜNCELLEME14.12.2018 12:37

Fırat’ın doğusu için düğmeye basıldı. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı operasyonlarını başarıyla gerçekleştiren TSK, Fırat’ın doğusundaki terör koridoruna yönelik harekât için hazırlıklarını tamamladı. Başkan Erdoğan, harekâtın “birkaç gün içinde” başlayacağını açıkladı.

Askeri operasyonun eli kulağındadır: Artık, gün sayıyoruz…

Bundan sonrasını, YPG-PKK ile terör örgütünün hamisi ve de patronu ABD düşünsün! Washington’ın beslemesi Mister Demirtaş da mahpus damından “mal mal bakmaya” devam etsin!

SÜREKLİ OYALADILAR

Ankara, çok sabretti. Washington, iki seneyi aşkın bir süredir mütemadiyen Ankara’yı oyaladı. Verdikleri sözlerin hiçbirini tutmadılar. Zaten, tutmaya niyetleri de yoktu.

Oyalama taktiği, ABD’nin bölgedeki politikasıdır.

Suriye’nin kuzeyinde bir PKK devleti kurma planı çerçevesinde, YPG-PKK’lı teröristlere 20 bini aşkın TIR kamyonu dolusu silah ve mühimmat sevk ettiler.

İşbu tahkimat, aynı zamanda PKK’nın Türkiye’ye yönelik terör saldırılarının devam ettirebilmesi içindir.

Son üç buçuk yıl itibarıyla, hem içerideki hem de Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’deki operasyonlarla PKK “bitme noktasına gelecek seviyede” devasa kayıplara ve ağır bir yenilgiye uğradı: Hem PKK, hem de terör örgütünü yöneten Haydut Devlet ABD bunalımdadır.

Suriye sınırımızda radar üsleri ve gözlem noktaları kuran ABD’nin gayesi PKK’lı teröristlerini Türkiye’den koruyabilmektir! Bölgedeki her PKK’lı terörist, aslında birer Amerikan askeridir. Aynı şekilde orada yerleşmiş Amerikan askerleri de PKK’lı teröristlerden farksızdır!

*

Hayli gecikmeli de olsa, Fırat’ın doğusuna yönelik askeri harekât başlamak üzeredir…

Türk askerinin harekâtı sırasında, şayet orada yer tutan Amerikan askeri unsurları teröristleri ile birlikte konuşlanırlarsa; başlarına nelerin geleceği de bellidir!

“El mi yaman bey mi yaman” alayı görecektir!

ZİLLET’ÇİLER KİMİN SAFINDA?

Zillet İttifakı’nın partileri TSK’nın Afrin harekâtına karşı durmuşlardı! Hatta CHP’nin başı “Afrin’in şehir merkezine girilmesini doğru bulmadığını” söylemişti!

Zillet’çilerle dirsek temasında içindeki kimileri de “Menbiç’te ABD ile karşı karşıya gelirsek ne yaparız?” diyorlardı!

*

Washington’cu partiler CHP ile İP, beklendiği gibi Zillet İttifakı’nı kesinleştirdi.

Terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP de, işbu ittifakın/Zillet’in bir parçasıdır.

Bakalım, şimdi “Zillet Partileri” Fırat’ın doğusuna yönelik askeri operasyon başlayınca ne yapacaklar, ne diyecekler? Kimlere koltuk çıkmaya/kimleri korumaya yeltenecekler?!

AÇIKÇA SÖYLEYEMEDİKLERİ NEDİR?

Haydut Devlet ABD, ta 12 bin kilometre uzaktan burnumuzun dibine kadar gelecek ve bu bölgede PKK devleti kurmak isteyecek; dahası beslediği teröristlerini biteviye bize saldırtacak; Türkiye ise başına gelecekleri, terör belasını öyle “eli kolu bağlı” seyredecek öyle mi?!

Açıkça söyleyemedikleri, ancak istedikleri aslında budur!

İçerideki şu malum “Türkiye’nin Suriye’de Ne İşi Var?” korosunun gayesi, bölgemizde ABD’nin egemen olmasıdır!

Türkiye’nin, ABD tarafından PKK teröristleri eliyle hedef alınması karşısında; kahpelere “boyun eğmesini” istiyor, bunlar…

-Yok, öyle!

Türkiye bir kere daha “oraya” geliyor: Suriye’nin kuzeyindeki terör koridorunu bütünüyle temizlemek üzere!

YENİ ŞAFAK GAZETESİ

Yorumlar1

  • ÜNAL 5 yıl önce Şikayet Et
    sefer bizden zafer allahındır.
    Cevapla Toplam 1 beğeni
Haber7 Mobil Sayfa Banner'ı Kapat