''Karadayı'' gözünü bakın neye dikti

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, İstanbul’da 200 dairesi olan şarkıcı Emrah gibi gayrimenkul yatırımında sınır tanımıyor.

''Karadayı'' gözünü bakın neye dikti
''Karadayı'' gözünü bakın neye dikti
GİRİŞ 05.07.2014 10:14 GÜNCELLEME 05.07.2014 10:16
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Yıllardır dizi ve reklam filmlerinden kazandığını gayrimenkule yatırarak değerlendiren İmirzalıoğlu, İstanbul Tarlabaşı, Gümüşsuyu, Cihangir ve Galata'daki eski binaları satın alıp restore etmeyi, ardından da otel olarak hizmete sokmayı tercih ediyor.

Son olarak Balat ve Karaköy’de tarihi bina aldığı öğrenilen İmirzalıoğlu, gözünü şimdi de yazlık yerlere dikti.

İstanbul’daki işlerini tamamladıktan sonra Çeşme ve Bodrum’a gidecek olan oyuncu, hem tatil yapacak hem de otel yapmak için bina bakacak.

HEM TATİL HEM İŞ

Gayrimenkul kralı olan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıllarda da Los Angeles’tan bir daire satın almıştı. Rol aldığı Karadayı dizisi yeni sezonda da devam edecek olan İmirzalıoğlu’nun 60 bin lira olan bölüm başı ücretine zam yaptığı  öğrenildi.

Son oynadığı Osman Sınav’ın  ‘Uzun Hikaye’ filminden 1.6 milyon lira kazanan İmirzalıoğlu, reklam yüzü olduğu Kip firmasından da 2 milyon lira almıştı.
 

KAYNAK: BUGÜN
YORUMLAR 4
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Hep mert kahraman karekterlerinde oynar ama narkotik şubeden de çıkmaz bunlar. Kara dayı kara para ile yapsın serveti.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkıyede sanatı ışgal eden artızlerde . dogduklari ve ekmegini yedikleri ulkelerinın kara gününde böylesi beyaz reklam yapsinlar ..Kara Afrikali Drogbanin daha oncede bembeyaz reklamlari varmış ... Hatta en son brezilyada kaldigi oteldeki calisanlarada bır haylı yardim etmis ... Kocaman yürekli cömert insanin ebedı mekanınıda yalnızca Allah tayın eder şüphesız ..
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 9 yıl önce Şikayet Et
    selamlar!!!. Bilmeden ahkam kesmek kişiler ve kurumlar hakkında yorum yapmak bir tek biz necip türk milletine haizdir.drogba iyi biri olabilir ama neticede reklam yapmıştır.neden göstererek bir milyon avro bağış yaptı.sorgulamak lazım.sizler gördünüz ve yorum yaptınız birde bilinmeden reklam olmasın diye yapılanlar vardır adamın kişiliğini gösterir.karakterini belli eder.bilmeden konuşmamaya özen gösterelim.hayırlı ramazanlar
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Pembedayi , üstünede dıger cıcı dünya kolleksıyoncuları artızlerı ekle . Hepsının yüregı somadakı garıblere 1 mılyon euro bagışlayan Afrıkalı DROGBA nın yüregı kadar etmez..
    Cevapla