3 2 1 tuzlu kurabiye nasıl yapılır? Google'nin en çok aranan tarif 3 2 1 tuzlu kurabiye

Son zamanların en çok konuşulan 3 2 1 tariflere bir yenisi daha eklendi. Yapımı oldukça pratik ve az malzemeyle hazırlanan 3 2 1 kurabiye ağızda dağılan kıyır kıyır lezzeti hem de pratik olmasıyla kadınların da dikkatini çekti. Eve egelen misafirlerinize hazırlamak için muhteşem 3 2 1 kurabiyenin tarifini denemek isterseniz haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kurabiyeler, hele ki tatlı kurabiyeler çay saatlerinin vazgeçilmezleri. Kahvenin yanında da çok iyi gidiyorlar elbette. Pastaneden hazır alınmış gibi kusursuz görünümü ve lezzetiyle, tam ölçülü tatlı kurabiyeler hazırlamak ister misiniz? Ülkenin en zengin yemek arşivi, resimli ve videolu anlatımları sayesinde her biri yeni favoriniz olacak tatlı kurabiye tarifleri sunuyor! Misafirlerinizin de çok beğeneceğine emin olduğumuz kurabiye tariflerimiz karşınızda… Uzun süre bayatlamayan tarifler kadınlar tarafından internet üzerinde çok fazla aratılıyor. Hazırladığımız bu tarifte uzun süre dayanıklı ve yapımı çok pratik. Misafirlerinize pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz enfes 3 2 1 kurabiyenin tarifi için haberimizi okuyabilirsiniz.

En kolay 3 2 1 poğaça nasıl yapılır? Tadı damaklarda kalacak 3 2 1 poğaça tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay 3 2 1 poğaça nasıl yapılır? Tadı damaklarda kalacak 3 2 1 poğaça tarifi

3 2 1 KURABİYE TARİFİ:

MALZEMELER

3 paket kabartma tozu
2 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
Un

İçi için;

Rendelenmiş beyaz peynir
Maydanoz

Üzeri için;

Galeta unu

3 2 1 kurabiye

3 2 1 kurabiye

Ağızda dağılan mahlepli kurabiye nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERAğızda dağılan mahlepli kurabiye nasıl yapılır?

YAPILIŞI

Hamur malzemelerini bir kabın içerisinde güzelce yoğurun.

Daha sonra 5 dakika bekletilerek mandalina büyüklüğünde yuvarlaklar yapın.

Kasede peynir ve maydanozu karıştırın.

Ardından  mandalina büyüklüğünde yaptığınız yuvarlakların içerisine doldurun.

Hazırlanan yuvarlakları galeta ununa bandırıp yağlı kağıt serili tepsiye dizin.

200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Çay beraber servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0