Evde kolayca yapılan pastane usulü tarifler!

Pastanede hazır bir şekilde satılan lezzetli tarifler aslında evde de kolayca hazırlanabiliyor. Bu tarifleri yalnızca püf noktalarına dikkat ederek yaparsanız adeta hazır gibi olmasını sağlayabilirsiniz. Peki bu tarifler neler? Hangi tarifler evde hazırlanabilir? İşte pastane usulü tüm kolay tarifler:

Dışarıdan alınan lezzetler her zaman daha lezzetli gelse de ev yapımı tarifler hem sağlıklı hem de daha bereketli oluyor. Çocuklarınıza sağlıklı bir şekilde hamur işi ya da tarifler tatlılar hazırlamak isterseniz derlediğimiz tarifleri deneyebilirsiniz. Bu tarifleri evinize gelen misafirleriniz de çok beğenecek. Üstelik yapımı da sandığınızda daha kolay. Tadına bakan herkesin dışarıdan aldığınızı zannedeceği tam kıvamında olarak hazırladığımız bu tarifler aslında sadece püf noktalarına dikkat edildiğinde efsane oluyor. Kıvamından hiç şüphe etmeyeceğiniz tariflerimiz arasında şekerpareden tırtıl kurabiyeye, kuru pastadan poğaçaya kadar her şeyi bulabilirsiniz. 

PASTANE USULÜ ŞEKERPARE

Akşama misafir varsa baklava yapmak biraz zahmet ister. Ancak şekerpare tüm tatlıları önüne geçebilecek türden. Hem kolay yapımı hem de lezzetiyle göz dolduran şekerpare tatlısının pastane usulü yapımını sizlere sunuyoruz.

Pastane usulü şekerpare tatlısı nasıl yapılır? Kıyır kıyır şekerpare tatlısı tarifiİLİŞKİLİ HABERPastane usulü şekerpare tatlısı nasıl yapılır? Kıyır kıyır şekerpare tatlısı tarifi

PASTANE USULÜ TIRTIL KURABİYE

Hemen hemen herkesin sevdiği ve pratik bir şekilde yapılabilen tırtıl kurabiye çay saatlerinize eşlik edecek. Şekli ile çocukların sevdiği tırtıl kurabiyeye şekil vermek için pratik bir aparat kullanabilirsiniz. Peki evde tırtıl kurabiye nasıl yapılır? Öğrenmek için yazımızı inceleyebilirsiniz.

En kolay tırtıl kurabiye nasıl yapılır? Pastane usulü tırtıl kurabiye tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay tırtıl kurabiye nasıl yapılır? Pastane usulü tırtıl kurabiye tarifi

PASTANE USULÜ EKLER

Yağmurlu bir günde sıcacık kahvenizin yanında severek yiyebileceğiniz kolay ve pratik bir ekler pasta yapmak isterseniz hazırladığımız bu tarifi deneyebilirsiniz. Çocukların çok sevdiği ekler ev yapımı tarifiyle daha da sağlıklı hale gelecek.

Pastane usulü en kolay ekler nasıl yapılır? Tam kıvamında ekler tarifiİLİŞKİLİ HABERPastane usulü en kolay ekler nasıl yapılır? Tam kıvamında ekler tarifi

KURU PASTA

Pastanelerde en çok satılan lezzetler arasında yer alan kuru pasta, evde de kolayca yapılabilir. Özellikle tatlı olanı çayın yanına çok yakıştığı için sizler de evinizde kolayca hazırlamak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Yapımı pratik ev yapımı kuru pasta tarifini yazımızda bulabilirsiniz.

En kolay kuru pasta nasıl yapılır? Pastane usulü kuru pasta yapmanın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABEREn kolay kuru pasta nasıl yapılır? Pastane usulü kuru pasta yapmanın püf noktaları

PASTANE TADINDA KARAKÖY POĞAÇASI

Uğruna binlerce kilometre hatta saatlerce trafikte beklenen ama kokusu caddelerde de duyulan nefis Karaköy poğaçasını evde de hazırlayabilirsiniz. Kolay yapılışıyla herkesin severek tüketeceği Karaköy poğaçası dillere destan olacak. İşte lezzetli Karaköy poğaçasının yapımı:

Pastane tadında Karaköy poğaçası nasıl yapılır? Karaköy poğaçasının püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERPastane tadında Karaköy poğaçası nasıl yapılır? Karaköy poğaçasının püf noktaları

PASTANE USULÜ ÇATAL

Sokak lezzetlerinin başında gelen çatal kurabiye, genellikle simitçilerin sattıkları arabalarda yer alıyor. Küçük büyük herkesin çok sevdiği çatal kurabiyeyi evde sağlıklı koşullar altında da pişirebilir, çocuklarınızın öğle yemeği saatinde yapabilirsiniz. Peki evde çatal kurabiye nasıl yapılır? Nefis pastane usulü çatal kurabiyenin tarifi bugünkü yazımızda.

En kolay pastane usulü çatal kurabiye nasıl yapılır? Mis gibi kokan çatal tarifiİLİŞKİLİ HABEREn kolay pastane usulü çatal kurabiye nasıl yapılır? Mis gibi kokan çatal tarifi

Afiyet olsun...

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0