İşte Yeni Malatyaspor'un yeni hocası!

Evkur Yeni Malatyaspor'da teknik direktörlüğe, Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Erol Bulut getirildi.

İşte Yeni Malatyaspor'un yeni hocası!
İşte Yeni Malatyaspor'un yeni hocası!
GİRİŞ 26.09.2017 18:02 GÜNCELLEME 26.09.2017 18:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ertuğrul Sağlam'ın takımdan ayrılmasının ardından Malatya yönetimi; Sergen Yalçın, İbrahim Üzülmez, Bülent Korkmaz ve Erol Bulut isimleri üzerinde yoğunlaşmıştı. Sarı-Kırmızılı ekibin yeni hocası, Başakşehir'de Abdullah Avcı'nın yardımcılığını yapan Erol Bulut oldu. 

Öte yandan İstanbul Başakşehir de resmi internet sitesi üzerinden Bulut'la yolların ayrıldığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2014-2015 sezonundan bu yana takımımızda yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Erol Bulut ile kulübümüz arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Erol Bulut’a kulübümüze vermiş olduğu hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Öte yandan, kendisinden boşalan yardımcı antrenörlük görevine teknik heyetimizden Orhan Ak getirilmiştir."

YORUMLAR 8
  • N,P 6 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar,olsun,erol,bulut,gelecek,ise,hakan,hocanın,suçu,ne,,
    Cevapla
  • Hastmand 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi bakalım hayırlısı...
    Cevapla
  • E.A 6 yıl önce Şikayet Et
    Malatya Spor yönetimi böyle bir teknik adamı çok aradı mı? İbrahim Üzülmez, Mehmet Özdilek veya Rıza Çalımbay bunlardan biri olsa ne ise Erol Bulut ismini ilk kez duyuyorum. Ayıp ya hemde çok ayıp koskoca Malatya Spor kala kala Erol Bulut mı kaldı? bence önümüzdeki maçlarda ortalık fazla karışmadan Adil Gevrek istifa etmeli.
    Cevapla
  • Ebrar 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun Malatyama
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Alman kökenli fenerli futbolcu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle