'İlk yarı uyuduğumuzdan maçı kaybettik!'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe maçı bitiminde görüşlerini dile getirdi.

'İlk yarı uyuduğumuzdan maçı kaybettik!'
'İlk yarı uyuduğumuzdan maçı kaybettik!'
GİRİŞ 15.10.2017 23:33 GÜNCELLEME 15.10.2017 23:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 yenilen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, maçın başında yedikleri goller nedeniyle oyunu çeviremediklerini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Bulut, ilk 6 dakikada yedikleri 2 gole vurgu yaparak, "Çok erken iki gol yemek, istemediğimiz bir durumdu. Skor 2-0 olduktan sonra Fenerbahçe'ye karşı gol bulmak zor. İlk yarıda 2-1'i bulsaydık belki biraz daha toparlanırdık. Üstüne 3. golü yedik. İkinci yarı elimizden geleni yaptık ama başaramadık. Bu hiçbir şeyin sonu değil. Hatalarımızı gidermemiz lazım." ifadelerini kullandı.

Yedikleri ilk golden önce Aytaç Kara'ya yapılan müdahaleye faul çalınmadığını aktaran Bulut, "Atiker Konyaspor maçında da golümüz verilmedi. Ben yokken, daha önceki haftalarda da hakem hatalarından puan kaybedildi. İlk golden önce Aytaç'a faul vardı, döndü gol oldu. Sonuçta hakem hatasıyla değil, ilk yarı uyuduğumuzdan maçı kaybettik." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 3
  • Melih 6 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor bu adam 2 beden büyük.
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Malatyaspor kala kala bunamı kaldı staj yapılacak yer bura değil Erol bulut gidin bi ikinci lig takımları çalıştırın sonra buralara gelin Malatyaspor'a da yazık etmeyin
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi niyetlisin ama bence Malatyasporun hocası değilsin , umarım toparlarsın takımını
    Cevapla