Malatya'da düello! Tam 5 gol...

Süper Lig'in 15. haftasında Göztepe, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 3-2 mağlup etti.

Malatya'da düello! Tam 5 gol...
Malatya'da düello! Tam 5 gol...
GİRİŞ 09.12.2017 16:06 GÜNCELLEME 09.12.2017 16:13
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de 15. hafta mücadelesinde Erol Bulut'un takımı Yeni Malatyaspor ile Tamer Tuna'nın çalıştırdığı Göztepe kozlarını paylaştı.

Yeni Malatya Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada konuk takım Göztepe 3-2'lik skorla kazandı.

Göztepe henüz 6. dakikada Kadu'nun golüyle öne geçerken, Malatyaspor 14. dakikada Mickael Pereira ile bu gole yanıt verdi. 33'te Selçuk Şahin sarı-kırmızılıları yeniden üstünlüğe taşıdı ve Rajko Rotman 45'te skoru 3-1'e taşıdı. Malatyaspor'un golcüsü Khalid Boutaib, 64. dakikada farkı indirdi ancak bu da puan için yeterli olmadı.

Alınan bu sonucun ardından Göztepe arka arkada 3. kez kazandı ve puanını 27 yaptı. Malatyaspor ise 3 puan hasretini 5 maça çıkararak 16 puanda kaldı.

Ligin sonraki haftasında Malatyaspor sahasında Galatasaray'ı konuk edecek. Göztepe sahasında Konyaspor'u ağırlayacak.

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Ali Şansalan, İsmail Şencan, Mehmet Cem Hanoğlu

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Chebake (Dk. 46 Seth), Mina, Sadık Çiftpınar, Cissokho, Azubuike, Rahman Buğra Çağıran, Dening, Turgut Doğan Şahin (Dk. 81 Eren Tozlu), Pereira, Boutaib (Dk. 70 Barazite)

Göztepe: Beto, Tanju Kayhan, Kosanovic, Kadu, Leo, Selçuk Şahin, Rotman (Dk. 68 Scarione), Gouffran (Dk. 64 Ömer Şişmanoğlu), Castro, Halil Akbunar, Jahovic (Dk. 82 Ghilas)

Goller: Dk. 6 Kadu, Dk. 33 Selçuk Şahin, Dk. 45+3 Rotman (Göztepe), Dk. 14 Pereira, Dk. 64 Boutaib (Penaltıdan) (Evkur Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 45+2 Sadık Çiftpınar, Dk. 57 Boutaib, Dk. 90+4 Dening (Evkur Yeni Malatyaspor), Dk. 67 Ömer Şişmanoğlu, Dk. 90 Beto (Göztepe)

YORUMLAR 5
  • Vadi 6 yıl önce Şikayet Et
    Maçın Hakemi Malatya nın Penaltısını resmen yedi yazık
    Cevapla
  • Malatya 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçı izledinmi bu maçta göztepenin pozisyonu yok 3 yan top 3 gol
    Cevapla
  • Ayse 6 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izledim ve gayet hakedilmiş 3 puan söz konusu:)
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Özetine baktım kardeş , doğrusu Malatyasporun başarılı olmasını isterim ama kötü yönetiliyor yanlış hoca tercihi yapılıyor
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşla berabere kalınca yorum yapan Malatyalılar nerde? sizde haklısınız Türkiyenin en iyi takımından kazara bir puan alınca çok sevinip yorumlar yapıyorsunuz :)
    Cevapla