Başkan resmen açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, defans oyuncusu Yalçın Ayhan ile yolları ayırma kararı aldıklarını açıkladı.

Başkan resmen açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'
Başkan resmen açıkladı! 'Yollarımızı ayırdık'
GİRİŞ 27.12.2017 17:19 GÜNCELLEME 27.12.2017 17:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Transferdeki son durumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Adil Gevrek, "Gündemimizde olan futbolcular var elbette. Ancak gereksiz transferler yapıp da şuan ki mevcut takımın ahengini de bozmamak lazım. Devre arası transfer politikamızı ‘az olsun ama faydalı olsun’ anlayışı üzerine kurduk. 5-6 transfer yerine, 3 oyuncu alırız ama bize uzun süre fayda sağlayacak isimler olur bunlar. Tabi görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Amacımız bu futbolcuları 3 Ocak’taki Antalya kampına yetiştirebilmek" şeklinde konuştu.

“Konuştuk ve yolları ayırmaya karar verdik”

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yaptığı açıklamada Yalçın Ayhan ile anlaşılarak, yolları ayırma kararı aldıklarını da söyledi. E.Y. Malatyaspor’un menfaati için attıkları her adıma dikkat ettiklerini belirten Gevrek, "Yalçın Ayhan görev yaptığı süre içerisinde takıma büyük katkı sundu. Ancak futbolda bazen yaşanan bu duruma benzer hadiseler cereyan edebilir. Kendisiyle konuştuk ve yolları ayırmaya karar verdik. Umarım daha uzun yıllar Türk futboluna hizmet eder. Biz de bundan sonraki süreçte defans hattımızla ilgili adım atabiliriz. En azından o bölgemize 1 oyuncu transferi yapabiliriz. Bu konuyu hocamızla da konuştuk ve bir karar noktasına geldik" diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık valla yalçın çok iyi bir defans oyuncusu...neden bu durumda kendine neden yazık ediyor...
    Cevapla
  • ElliSekiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sivas alsa iyi olur derdim faydanda olurdu ama karakter olarak Sivas'ıma yakışmazsın inşaallah almazlar seni.
    Cevapla
  • 44Mlty 6 yıl önce Şikayet Et
    İyi bir değişiklik olur bu sefer
    Cevapla
  • RIZELI 6 yıl önce Şikayet Et
    Yalcin adam olmuyacak
    Cevapla
  • Soner 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunda Olmaz Gittiği kulüpte kavga gürültü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle