İşte Honda CR-V! 'Vergi avantajlı' motorla geldi

Honda CR-V, yenilenen yüzüyle ortaya çıktı. Japon markanın crossover modeli artık daha sportif görünüyor.

İşte Honda CR-V! 'Vergi avantajlı' motorla geldi
İşte Honda CR-V! 'Vergi avantajlı' motorla geldi
GİRİŞ 14.10.2016 18:45 GÜNCELLEME 14.10.2016 18:45
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Honda'nın kompakt crossover sınıfındaki iddialı modeli CR-V yenilendi. Üstelik kaputunun altında vergi avantajlı yeni bir motor saklıyor.

Yeni CR-V'de ilk göze çarpan değişim aracın ızgarası. Izgarada krom çıtanın kapladığı alan genişletilmiş. LED farlar daha keskin tasarıma kavuşurken, sis lambaları yuvarlak hale gelmiş. Ayrıca etrafı da krom çerçeveyle çevrelenerek daha şık br görünüm elde edilmiş. Tamponda yapılan küçük değişiklik ise araca daha sportif bir görünüm kazandırmış.

Arka taraftan bakıldığında tavan aşağıya doğru uzanan stop lambalarından vazgeçilmemiş, ancak selefine göre daha kısa görünüyor. Yine krom çıta en dikkat çeken ayrıntı. İki tarafta bulunan egzoz çıkışları da sportif görünümü tamamlayan bir diğer etmen.

VERGİ AVANTAJLI 1.5 LİTRELİK MOTOR

Yeni Honda CR-V, kaputunun altında bir ilki barındıyor: 1.5 litrelik turbo beslemeli benzinli motor. Bu motor, 190 beygirlik güç ve 243 Nm tork üretebiliyor. Ayrıca 2.4 litrelik atmisferik dizel motor seçeneğine sahip. Her iki motorda da aktarma işlevini CVT şanzıman üstleniyor.

Ayrıca araç uzaktan da çalıştırılabiliyor.

RAKİPLERİ GÜÇLÜ

Honda CR-V’nin Toyota RAV4 ve Subaru Forester gibi güçlü rakipleri bulunuyor. 2017 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulması beklenen otomobilin şu andaki versiyonu 115 bin 370 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

YORUMLAR 5
  • murat 7 yıl önce Şikayet Et
    aracı çirkinleştirmek için ellerinden geleni yapmışlar
    Cevapla
  • Muhsin 7 yıl önce Şikayet Et
    Cvt şanzıman nedir yahu saçmasapan bi şanzıman ne güzel zf kullanıyorsunuz işte
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    2017 honda CR,V nin kasası güzel olmuş,ben olsam bu arabaya 1.6 benzinli 160 beyğir motor ve 1.8 dizel 160 beyğir motor koyarım,aynızamanda da 7 kişilik yaparım,hiçkimsenin itirazı olmaz,bütün engelleri geçer.
    Cevapla
  • Nurettin GÜN 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar istanbul şekerpınarı,ında honda fabrikasının önünden çok geçtim,filli boya,ülker büskivi,hektaş ilaç,bayer ilaç,ve bürsürü fabrikadan yük aldım adana ya,emekli olmasaydım honda fabrikasında çalışmak isterdim,mühendisin yapamadığını bir çobanın yapacağınıda unutmayın arkadaşlar hoşcalalın.
    Cevapla
  • fth23 7 yıl önce Şikayet Et
    ama sen değilsin işte okuyup makina mühendisi olup hondada işe girseydin,kendini geliştirseydin belki öyle yapardın.ben olsaydımı bırakmalıyız,benyapmalıyım yapacam demeliyiz.saygılar...
    Cevapla