Torun: Beceriksizlik Adana'ya hep kaybettirdi

Adana'nın hak ettiği büyümeyi sağlayamadığına dikkat çeken Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "30 Mart'tan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak" dedi.

Torun: Beceriksizlik Adana'ya hep kaybettirdi
Torun: Beceriksizlik Adana'ya hep kaybettirdi
GİRİŞ 21.02.2014 15:42 GÜNCELLEME 21.02.2014 15:42

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, ilçe gezileri kapsamında gerçekleştirdiği Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ziyaretlerinin ardından, Yumurtalık ilçesinin merkez ve köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Yumurtalık'ta vatandaşlarla buluşan Abdullah Torun, ilçe merkezi ve köylerinde "Daha büyük, daha gelişmiş bir Adana" sözü verdi ve ekledi;

NE SÖZ VERDİYSEM YAPTIM

Yumurtalık Belediye Başkanı ve başkan adayı Turgut Erişmen ile birlikte Kuzupınar, Hacımüminler,Yeşilköy, Kaldırım, Zeynepli, Deveciuşağı. Haylazlı ve Zeytinbeli köy ve mahallelerinde ziyaret ettiği vatandaşlarca yoğuun ilgi ve sevgi gösterileriyle karşılanan Abdullah Torun, çok daha modern bir Adana oluşturmak için göreve talip olduğunu vurguladı. Torun, "Hükümetimizin desteğiyle, milletvekilliğim dönemimde ne söz verdiysem yaptım. Hastane, okul, sağlık ocağı, sosyal donatılar, toplu konut gibi devlet yatırımlarının Adana'ya kazandırılması için var gücümle çalıştım. Şimdi de ne söz veriyorsam, hepsini hızla ve kararlılıkla yerine getireceğim" dedi.

ADANA'NIN BÜYÜK ŞEHİRLİĞİ, SADECE ADINDA KALMAYACAK

Adana'nın, nüfus yoğunluğu ve coğrafi açıdan Türkiye'nin en büyük illerinden olmasına karşın, Büyükşehir Belediyesinin modern şehircilik anlamındaki vizyonsuzluğu nedeniyle hak ettiği büyümeyi sağlayamadığına dikkat çeken Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, "Ama 30 Mart'tan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Adana'nın her sokağını, caddesini, ilçelerini karış karış biliyorum. İnşallah siz değerli hemşehrilerimizin desteğiyle göreve geldiğimde, ilçe belediyelerimize her türlü desteği vererek, sahip oldukları potansiyeli layıkıyla değerlendireceğimiz ilçelerimizle birlikte, çok daha gelişmiş bir Adana'yı oluşturacağız. Adana. Adana'yı, belediye hizmetlerinde örnek bir şehir, Türkiye'de konuşulan marka bir şehir yapacağız" diye konuştu.

ADANA'NIN MAHALLELERİNDEKİ HER VATANDAŞ BANA ULAŞABİLECEK

Yumurtalık'taki ziyaretleri boyunca gittiği her köy ve mahallede alkış ve sloganlarla karşılanan Abdullah Torun, yeni mahalli idareler yasası ile Adana'nın mahalle sayısının arttığına dikkat çekerken, bir sorunu ve sıkıntısı olan her vatandaşın, kendisine rahatça ulaşabileceğini yineledi. Torun, sözlerini şöyle sürdürdü;"Bizim yüzümüz, halkımızın yüzü güldükçe, güler. Biz, hizmetlerimizle halkımızın yüzünü güldürmek için bu yola çıktık. Sizlerin desteğiyle, Büyükşehir Belediyesinde göreve geldiğimizde, Adana'nın zincirlerini kıracağız. Biz Adana'yı büyüterek, halkımızın yüzünü güldüreceğiz" şeklinde konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı