Gökçek'in Yavaş'ı rahatsız eden yardımı

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yakacık ziyareti öncesi Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kömür dağıtımı yapılmasını 'manidar' olarak yorumladı.

Gökçek'in Yavaş'ı rahatsız eden yardımı
Gökçek'in Yavaş'ı rahatsız eden yardımı
GİRİŞ 23.02.2014 13:44 GÜNCELLEME 23.02.2014 13:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, Yakacık ziyaretine saatler kala Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Tır kömür yardımı yapılmasının zamanlamasına dikkat çekti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mansur Yavaş, bugün ziyaret edeceği Yakacık mahallesinde büyükşehir belediyesi tarafından kömür yardımı yapılmasını manidar bulduğunu belirterek şunları söyledi:

"Günlük programlarım önceden ayarlanmasına rağmen basınla ya da kamuoyuyla paylaşılmaktadır. Yakacık ziyaretimizden sadece birkaç saat önce aynı bölgede kömür dağıtımının yapılmasını manidar buluyorum. Bu durum ben ve çalışma arkadaşlarımın cep telefonlarının, ofis telefonlarımızın takip edildiği şüphesini doğurdu. Başka niyetlerle yapıldığı apaçık ortada olsa da, ziyaret edeceğimin haberinin bile Yakacıklılara fayda sağlamasından memnuniyet duydum."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • mehmet karaca 10 yıl önce Şikayet Et
    Hain Mansur. Mansur bey ülkücülük kim sen kim CHP den Tunceli vekili ile Pkk lılara "bizim arkadaşlar" diyerek sohbet edersin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi