Diriliş Ertuğrul bu akşam olacak? (05 Ekim) TRT 1

TRT 1'in reyting rekoru kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin başlama tarihi belli oldu. Her bölümüyle seyirciyi etkisi altına alan Diriliş Ertuğrul yeni sezonuyla yine bomba gibi geliyor

Diriliş Ertuğrul bu akşam olacak? (05 Ekim) TRT 1
Diriliş Ertuğrul bu akşam olacak? (05 Ekim) TRT 1
GİRİŞ 05.10.2016 20:04 GÜNCELLEME 05.10.2016 20:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dizisinin beklediği haber yapımcı Mehmet Bozdağ tarafından geldi. Peki Diriliş Ertuğrul yeni sezonu ne zaman başlayacak? Çarşamba akşamlarının rekor kıran dizisi Diriliş Ertuğrul başlama tarihi belli oldu. İşte Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL BU AKŞAM VAR MI?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi 05 Ekim çarşamba günü itibariyle yayınlanmayacak. Peki Diriliş Ertuğrul dizisi ne zaman başlayacak? Dizinin yapımcısı konuyla ilgili açıklama yaptı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

"Diriliş Ertuğrul dizisi iki yıldır memleketimizde ve dünyanın bir çok ülkensinde büyük bir heyecan ve merakla yakından takip edilmektedir. Ekip olarak gece gündüz bu ilgiye layık olamak için çalışmaktayız. Aynı zamanda dizimizin bu kadar ilgi görmesi bizi ziyadesiyle mutlu etmektedir. Zira marifet iltifata tabidir.

Diriliş Ertuğrul dizisi her yeni yayın döneminde Kayı boyunun yolculuk hikayesini anlatırken, tarihsel olarak başka diyarlara misafir olmaktadır. Bu da her yıl yeni bir konsept ve yeni bir hazırlık sürecini beraberinde getirmektedir. Bu yıl yaşadığımız darbe süreci bu hazırlıklarımızı menfi yönde etkilemiştir. Yine eğitimler sırasında bir oyuncumuzun ağır bir şekilde yaralanması, çekim takvimini bir hayli ileri atmıştır.

Elimizde olmayan sebelerden dolayı ve işimizi titizlikle yapma gayreti nedeniyle bu sezon birkaç hafta gecilmeli başlayacağız. Gecikmeden dolayı izleyicilerimizin bizi anlayışla karşılayacağını ümit etmekteyiz. İnşallah ekim ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi sevenleriyle buluşacaktır"

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON TANITIMI

Diriliş Ertuğrul'a yeni oyuncu

Küçük oyuncu ‘Bülent’ olarak tanınan Batuhan Karacakaya, artık 19 yaşında çok yakışıklı bir delikanlı oldu. Geçirdiği değişimle dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, geçen günlerde objektiflere takılmış ve çok iddialı bir diziye başlayacağını duyurmuştu. İşte o çok iddialı dizinin reyting rekortmeni "Diriliş Ertuğrul" olduğu ortaya çıktı.

Vücudunu geliştiren ve spor salonundan çıkmayan Batuhan Karacakaya, TRT 1'nin 3. Sezonuna giren dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın hayat verdiği Ertuğrul'un kardeşi Dündar rolünü canlandıracak.

Genç oyuncu rolü için sıkı bir hazırlık yaptı. Bu sezon 10'a yakın oyuncunun katıldığı dizinin yeni simalarından biri de tiyatrocu Kürşat Alnıaçık. 

YORUMLAR 2
  • cemil malatya 7 yıl önce Şikayet Et
    beklemek çok zor
    Cevapla
  • Hakan 7 yıl önce Şikayet Et
    Biraz ciddi olun isin suyunu cikardiniz artik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti