Diriliş Ertuğrul 67.bölüm son bölümünü izle

Ekranlarının vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul 67.bölüm son bölümü yayınlandı. Her bölümüyle nefes kesen TRT 1'in reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizisi 67.bölüm izleyenleri şaşırttı

GİRİŞ 03.12.2016 09:55 GÜNCELLEME 03.12.2016 09:55
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenlere oldukça heyecanlı dakikalar yaşattı. Yeni bölümüyle yine nefes kesmeyi başaran Diriliş Ertuğrul 67.bölümü adeta şoke etti. Peki Diriliş Ertuğrul 67.bölümünde neler yaşandı? Aksiyon dolu dizinin son bölümünde artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çandar kadınlarının bu ortaklığa tepkileri oldu. İşte Diriliş Ertuğrul yeni bölüm özeti ve tüm detaylar

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 67.BÖLÜM İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 67.BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 67.bölümünde neler oldu?

Yaşanan baskının ardından olay yerine gelen Ertuğrul Bey, oğlu Gündüz’ü ağır yaralı olarak bulmuştur. Yediği ok sonucunda yaralanan Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Bir yanda Gündüz’ün acısı, diğer yanda Halime ve Aslıhan’ın eşkıyanın elinde olması Ertuğrul Bey’in hangi zor ve tehlikeli adımları atmasına sebep olacak!

diriliş-ertuğrul-67-bölüm-fragmanı
 
Büyük Görevler, Büyük Bedelleri Gerektirir…

Simon ve Selçuklu Sarayındaki casusun gizli görüşmesini izleyen Kayı alpları Philip ve adamlarının pususuna düşmüşlerdir. Alplar bu pusudan kurtulmaya çalışırken hangi bedeli ödeyeceklerdir? Öte yandan gizli görüşmenin takip edilmesini fark eden Sadettin Köpek, Simon’un bu zafiyeti karşısında ne yapacak?

diriliş-ertuğrul-67-bölüm-izle-5465465

Hain İçerdeyse Kapı Kilit Tutmaz Derler…

Ural’ın kurduğu planın işlemeye başlamasıyla Halime ve Aslıhan, eşkıyanın eline esir düşmüştür. Bu gelişme karşısında Candar Bey ve Çavdaroğlu Obasının atacağı adım ne olacak? Ural ise kendini bu işten nasıl sıyıracak?

diriliş-ertuğrul-67-bölüm-fragmanı-1.jpg
 
Yiğit Olanın Düşmanı Bir Tane Olmaz…

Eşkıyaların baskın haberini Petrus’tan öğrenen Simon ise bu gelişmeyi kendi çıkarı için nasıl kullanacak? Simon, gizli buluşmanın ortaya çıkmasının ardından Sadettin Köpek karşısında zor duruma düşmüştür. Hangi adımı atarak bu zafiyetini giderecek? Bunun yanında ta en baştan beri Kayıları ve Çavdarları birbirine kırdırmaya çalışan Simon’un, bu amacını gerçekleştirme uğruna yapacağı büyük hamle ne olacak?

diriliş-ertuğrul-67-bölüm-son-bölüm-izle

Diriliş Ertuğrul 67.bölümü ne zaman?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç’in yer aldığı, yeni sezonda Kürşat Alnıaçık, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genişleten TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş ‘’Ertuğrul’’ 67. bölümü 1 Aralık çarşamba günü ekrana gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 66 BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kayıların ve Çavdarların ortak kilimhane konusunda anlaşmasının ardından Hanlı Pazarda kilimhane yeri için Simon ile görüşmeye gittiler. Ancak yaşanan gelişmelerin ardından kılıçların çekilmesiyle süreç başka bir hal aldı. 

Ertuğrul Bey’in Candar Bey’in teklifini Ural’a rağmen kabul etmesinin ardından oluşan durum şaşırtan olaylara gebe olacak. Bütün bunlar yaşanırken Candar Bey’in Ural’ın işlerini Aliyar’a vermesi, Ural ile Aliyar arasında nasıl bir gerilim oluşturdu.

diriliş-ertuğrul-66-bölüm-özeti
 
Uğradığı baskının ardından yaralı kurtulan Turgut Alp’ın beklenmeyen tepkisi herkeste şok etkisi oluştur. Son baskının ardından yaşadığı tüm sıkıntıların sebebini Ertuğrul Bey’in aldığı kararlara bağlayan Turgut’un bu durumundan istifade etmeye çalışan Simon'un oyununa geldi.

Turgut’un hayatta kalmasını sağlayan Maria ile Turgut’un ilişkisinde ne tür gelişmelerin olacağı ise büyük merak konusu oldu.
 
Artık birlikte iş yapmak zorunda olan Kayı ve Çavdar kadınlarının bu ortaklığa tepkileri herkesi şaşırttı.

YORUMLAR 19
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz müslümanların abartmadan gerek yok gerçekleri yazmam yeterli oluyor çağrı filmi ve dirilis gibi
    Cevapla
  • selim 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet ok ölümcül yerinde degil
    Cevapla
  • arif 7 yıl önce Şikayet Et
    1 aralık perşembeye denk geliyor
    Cevapla
  • hasso 7 yıl önce Şikayet Et
    ne diyonuz ya .o insanlar öleli 700 yıl oldu be
    Cevapla
  • mustafa Altindis 7 yıl önce Şikayet Et
    dogan alp te ölmesin insaallah gündüzde diziyi severek izliyoruz ellerine emeklerine saglik hepsinin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular