Diriliş Ertuğrul 71.bölümünü izle

Başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul 71.bölüm fragmanı yine nefes kesti. İşte sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 71.bölüm tanıtımı ve tüm detayları

GİRİŞ 31.12.2016 09:42 GÜNCELLEME 31.12.2016 09:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Diriliş Ertuğrul dün akşam yayınlanan bölümüyle izleyenleri şok etkisinde bıraktı. Ertuğrul'un yeni bölüm özeti ise büyük merak konusu oldu. Dizinin son bölümünde Ertuğrul Bey’in sırrını saklamak zorunda olan Halime, Hayme Ana’nın Ertuğrul için döktüğü gözyaşları karşısında zor anlar yaşadı. Haçlıların desteklediği Han fetih edildi ve ezanlarla açıldı. Her çarşamba günü yayınlanan ve reytinglerde rekor kıran Diriliş Ertuğrul 71.bölümü yayınladı. İşte Aksiyon dolu dizinin yeni bölüm ve tüm detayları

Diriliş Ertuğrul 71.bölümü izlemek için tıklayınız

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 71.BÖLÜM FRAGMANI

Diriliş Ertuğrul 71.bölümünde neler oldu? 

Civardaki tehlikelere karşı güçlerini birleştirmeleri gerektiği düşüncesiyle Candar Bey, Ertuğrul Bey’e kızıyla evlenmesi teklifinde bulunmuştur. Beklemediği bir teklifle karşılaşan Ertuğrul Bey, şimdi Candar Bey’le Halime arasındadır. Bir tarafta obasının geleceği bir tarafta canından çok sevdiği Halime arasında sıkışıp kalan Ertuğrul Bey nasıl bir karar verecektir? 

Ertuğrul Bey, pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek, yeni sorunların temelini atacaktır. Siyasi bir gerilimin ortasında kalan Ertuğrul Bey beklemediği bu hamleyle zor duruma düşmüştür. Bu zor durumdan nasıl yol izleyerek kurtulacaktır?

diriliş-ertuğrul-71-bölüm-fragmanı.jpg

Ural sinsi planlarına ara vermeden devam etmektedir. Batuhan’ın getireceği haberle şoke olan Ural Ertuğrul Bey’i zor durumda bırakacak yeni tuzağını kurmuştur. Ona göre bu tuzak, ona hem altın hem de pazarın anahtarını getirecektir. Peki Ural’ın bu hamlesi başarıya ulaşabilecek midir? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Simon, Turgut’un sadakatini kullanarak Ertuğrul’u zehirlemiş, ancak Ertuğrul bu suikasttan kurtulmayı başarmıştı. Bu suikast girişimini kendi lehine kullanarak Hanlı Pazar’ı basmaya karar veren Ertuğrul Bey, bu baskında başarılı olup Hanlı Pazar’ı fetih etti.  

diriliş-son-bölümü

Ertuğrul Bey’in sırrını saklamak zorunda olan Halime, Hayme Ana’nın Ertuğrul için döktüğü gözyaşları karşısında zor anlar yaşadı. Hayme Ana’nın gözyaşları ve Ertuğrul’un planı arasında sıkışıp kalan Halime, Ertuğrul Bey’in sırrını korudu.  

Ertuğrul Bey içi yaş döken tek oba Kayı Obası değildir. Çavdar Obası da Ertuğrul’un beklenmedik ölümünün yasını tutmaktadır. Ural ise Kayı obasının başına geçmek için girişimlere başvurmuş fakat Ertuğrul'un ölmediğini öğrenince şoke olmuştur.

YORUMLAR 1
  • Azad 7 yıl önce Şikayet Et
    Iyimis
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu